6.6.2023
Kategorie: Společnost

Konráda, prosím …

Sdílejte článek:

VIDLÁK

Zítra se bude volit nový ředitel České televize. Té televize, které tento národ uvěřil tu nejhorší a nejvelkolepější lež po roce 89. Že je tady pro nás. Dodnes to mají ve znělce Reportéři ČT. Prý slouží nám občanům, je vyvážená a uvádí souvislosti. Všimněte si prosím, vystavěli ji úplně stejně, jako Člověka v tísni a další politické neziskovky. Na jedné straně bohulibá činnost, která je skvělým fíkovým listem jejich skutečných záměrů na straně druhé.

Na jedné straně výroba seriálů, pořadů, vysílání filmů, které by si na sebe v kině nikdy nevydělaly, rozsáhlý archív… a na straně druhé Nora Fridrichová a Vendula Moravcová. Řezníček skákající do řeči, mňoukající Wolner, bezotyšné lhaní, zamlčování nepohodlných faktů i událostí, hloupoučcí reportéři pokrývající demonstrace… Takhle to má i Šimon Pánek, ne? Také na jedné straně vozí pumpy do Afriky pro černoušky a na straně druhé vysvětluje dětem ve škole, co si mají myslet…

Už dlouho mluvím o tom, že jsou to právě velká média, proti kterým bojujeme. Že už se vlastně nedá odlišit, jestli nám vládne Fiala za pomoci České televize, nebo Česká televize prostřednictvím Fialy…

Víte, vždycky když píšu o tom, proti čemu stojíme, tak se v diskusi vždycky najde někdo, kdo po mě chce, abych deklaroval, že všechno řídí Soros, nebo Deep state, nebo Klaus Šváb, nebo Reptiliáni a nebo sionistické skupiny, nebo Roschildi… Já na to zpravidla odpovídám, že Žukov s Koněvem také neřešili, jestli Hitler velí generálům, nebo generálové Hitlerovi. Stejně tak neřešili, jestli to celé neřídí americké bankovní kruhy. Prostě proti sobě měli německé divize a s těmi vedli válku. Jejich podřízení nepožadovali, aby Žukov deklaroval, kdo je jejich skutečným nepřítelem. Proti sovětské armádě stála německá armáda. Proti sovětské divizi stála nějaká německá divize. Proti sovětské rotě stála německá rota.

Stejně tak já neřeším, kdo je za tím vším. Nevím, jak jsou uspořádané nitky, nevím jakou přesně roli v tom hraje Sorosova nadace. Vidím nitky, vidím propojenost, ale důležité je, co stojí přímo proti nám. Soros i Klaus Šváb (nebo kdokoliv jiný) jsou u nás silní díky velkým médiím a fakultě sociálních věd. To stojí proti nám. Ta dotvořená struktura, která produkuje správně uvědomělé novináře, zaměstnává je v České televizi, vysílá do každé domácnosti a předstírá objektivitu. Do toho šly všechny zisky ze zdejší globalizace. Zisk ze čtyřiceti tisíc bytů Bakala nacpal do svých médií. Zisk ze zničení zdejší konkrence nacpaly nadnárodní korporace do zvýšení mediální gramotnosti a do propagandy o tom, že je to tak správné. Zisk z našeho zadlužení byl použit i na to, aby Borhyová na Nově tento životní styl vychvalovala.

Tohle stojí za vítězstvím Pětidemolice. Díky tomu se tam mohou udržet neumětelové, kterým se rozpadá stát pod rukama. Drží je nejsilnější struktura v této zemi – jednotná mediální fronta, která donedávna měla monopol na zprávy i na výrobu novinářů. Jen a jedině díky nim může něco tak neskutečně blbého jako Fiala být premiérem.

Už delší dobu mluvím o tom, že musíme udělat to samé, co udělali oni. Musíme si vytvořit vlastní podpůrné stuktury. Musíme to dělat undergroundově a partyzánským stylem. My, co píšeme na fajsbůcích, blozích a nezávislých novinách, my se musíme koordinovat. Musíme vynášet stejná témata ve stejnou dobu, musíme si pomáhat navzájem ve zvětšování dosahu, musíme najít sponzory, kteří dodají tu trochu peněz, co potřebujeme. Nemusíme být stejně silní jako Česká televize, ale musíme kopat na jejím hřišti.

Bez České televize a mediálního monopolu bude Klaus Šváb jen neškodný stařík bez vlivu. Bez sorosovské školy bude Soros jen bohatým gerontem bez jakékoliv moci. Mezi námi jako národem a těmi, kdo nás chtějí ovládnout, rozdělit a využít pro svoje cíle, stojí velká média, která nikdy nebyla a nikdy nebudou objektivní. Prostě slouží svým pánům.

Naší zbraní vždycky byla svoboda projevu. A také nám ji nechávali, protože byla neškodná. Mohli jsme si kecat, co jsme chtěli, ale slyšet nás mohlo být jen prostřednictvím velkých mediálních domů. A tam se postarali, aby bylo slyšet jen to, co chtěli oni. Ale s příchodem internetu a sociálních sítí se situace mění. Každý druhý influencer má větší sledovanost než Václav Moravec. Já jsem s překvapením zjistil, že za poslední měsíc se můj hlas na fejsbůku dostal k 250ti tisícům lidí… A to patřím pořád spíš k těm menším.

Proto je tu takový hon na dezinformátory. Velká média prostě ztrácejí vliv. Donald Trump, Andrej Babiš i Tomio Okamura si veřejnost dokáží oslovit sami. Nepotřebují chodit do televize, nepotřebují se doprošovat u Moravce. Když sleduju Jindru Rajchla, tak se ukazuje, že politická strana se dá vybudovat za naprostého nezájmu velkých médií. Ano, to je praktický důsledek toho, že se bez velkých médií dá svolat i masová demonstrace.

Reportéři ČT jsou jako americká armáda v Afghanistánu. Tálibán si nemohl troufnout na přímý útok. Ale mohl den za dnem, rok za rokem každou noc střílet nějakou minu do jejich základny. Škody malé, ale náklady na obranu obrovské. I ta jedna malá mina se totiž nedala vymlčet. Všichni o ní věděli. Už jsme schopni střílet ty miny. Kdybychom se koordinovali, uměli bychom to ještě lépe.

Teď se bude volit nový generální ředitel struktury, která je hlavní zbraní líbodémo. Vybírat se bude ze tří lidí. Buď znovuzvolí Dvořáka a všechno bude stejné, nebo zvolí Součka, který rovnou dopředu hlásí, že ČT bude vládním médiem, nebo Konráda, který se netají tím, že chce Českou televizi hlavně rozprodat.

Ne, nehodlám být sentimentální. Byli to právě novináři České televize, kteří přispěli tomu, že jsme všichni přišli minimálně o dvacet procent úspor. Byl to Řezníček, který hodně přispěl tomu, že veškerou moc v této zemi mají pro sebe líbodémo. Byla to Nora Fridrichová, které nevadí Rakušanům K.R.I.T. a nikdy mu to neomlátila o hlavu. Stál jsem na demonstracích a vím, jak „objektivně a vyváženě“ o tom informovali. Vím, jak mluvili o Bohumírkovi Radovi, po kterém jsem osobně likvidoval ropné laguny. Vím, jak informovali o Babišovi, vím jak haněli řepku, aniž by tomu rozuměli. Vím jak informují o Ukrajině. Když se dívám, jak Česká televize nadržuje vládě národní katastrofy, tak to prostě nepřebije žádný drahý seriál ani archív. Naprosto Catonovsky řeknu: „Ostatně soudím, že Česká televize musí být zničena.“

Pravda začíná tam, kde končí signál České televize.

Takže páni radní ČT… Konráda prosím. Ať to rozprodá a nezůstane tam kámen na kameni. Ať se tam napasou developeři, ať se tam nakrmí kdejaký tunelář. Česká televize tu není pro nás a nikdy nebyla.

 

Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (28 votes, average: 4,54 out of 5)
Loading...
17 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)