28.5.2023
Kategorie: Multikulturní soužití

Město Plavno, jehož centrum se stává no-go zónou, je zářnou ukázkou důsledků vítací politiky Německa a EU

Sdílejte článek:

SLOVANKA

Zatímco západoněmecká města přijímala turecké obyvatelstvo již od 60. let, takže pokračující islamizace tam byla tak nějak logická, východoněmecké oblasti byly až do 90. let minulého století islámem prakticky nedotknuté.

V poslední době se v médiích po celém světě píše o saském Plavně, které se nachází nedaleko českých hranic, jako o městě, které se mění v muslimskou no-go zónu. K této změně ovšem došlo zejména po roce 2015 a výzvě Merkelové: „Wir schaffen das.“

Pokud se tedy Plavno stihlo zaplnit džihádisty během pouhých 8 let tak, že se již místní bojí v centru města mnohdy i za bílého dne, pak se totéž může kdykoli stát v jakémkoli městě jinde v Evropě. A třeba i u nás poté, co budou uvedeny do praxe nedávno schválené kvóty.

Jakékoli okresní město – obzvlášť pokud si tam občané na radnici navolili vítače jako Piráti, STAN či TOP09 – se tak může během několika let dostat do podobné situace. EU na tomto scénáři velmi čile pracuje, jak ukazují právě již zmíněné kvóty.

Sasko jako takové patří v rámci Německa k nejméně obohacovaným spolkovým zemím, nicméně zde je to skutečně dáno zejména faktem, že v západních částech Německa byla již zavedená turecká komunita, na kterou se postupně „nabalili“ další muslimové.

Nyní je starosta saského Plavna zoufalý, protože zločin a násilí v jeho městě prudce rostou kvůli muslimským migrantům, kteří dominují centru města, obtěžují chodce a páchají závažné zločiny, včetně pokusu o zabití.

Starosta Steffen Zenner (CDU) říká: „Uprostřed našeho centra města se opakují ošklivé scény násilí a fyzických hádek.“

Deníku Bild řekl, že „násilí způsobují hlavně migranti“, ale zdůrazňuje, že „většina migrantů žijících v Plavně dodržuje zákon a pořádek.“

První incident, který starosta zmínil, se odehrál 29. dubna a zahrnoval rozsáhlou rvačku na náměstí Postplatz, která šokovala lidi v centru města. Policie tvrdí, že do toho byli zapojeni iráčtí, rumunští a syrští mladíci, přičemž bylo zahájeno vyšetřování nebezpečného ublížení na zdraví.

Další scéna násilí se odehrála následující týden, zahrnující fyzickou hádku mezi Severoafričany, Kurdy a Araby, tentokrát v tanečním sále v Plavně. Následující den se znesvářené strany vydaly urovnat konflikt na náměstí Postplatz, kde Syřan pobodal Iráčana. Útok nožem byl téměř smrtelný, záchranné služby sotva dokázaly zachránit mužův život.

Ve městě s 65 000 obyvateli se lidé stále více vyhýbají centru města. Podniky si stěžují, že jejich tržby klesají kvůli násilí a zaměstnanci používají zadní východy, aby se vyhnuli davům migrantů okupujících centrum. Bild nyní popisuje tuto oblast jako „no-go zónu“ pro mnoho lidí, kteří tam žijí a pracují.

Starosta Zenner nyní volá po horních limitech imigrace, stejně jako po evropských a národních bezpečnostních opatřeních, která by měla být nadnárodní a koordinovaná. Starosta říká, že 40 procent neukrajinských migrantů ve městě má příkaz k deportaci, ale nejsou vyhoštěni. Německo je dobře známé velmi nízkou mírou deportací, a to i pro odsouzené migranty.

Parlamentní skupina Alternativa pro Německo (AfD) v Sasku tvrdí, že CDU, k níž Zenner patří, je součástí problému.  Saský ministr vnitra Armin Schuster (CDU) podle AfD opakovaně nedokázal krizi řešit.

To je další dědictví katastrofální vítací politiky jiné členky CDU – Merkelové. A po ní nastoupivší vláda jen v jejím kurzu pokračuje, takže Německo nyní došlo do stavu, kdy už „to nezvládá.“

Takzvaná „vláda semaforu“ je však v klidu a pouze uvažuje o tom, jak co nejrychleji udělit občanství milionům muslimů, kteří od dob Merkelové obsadili zemi. A samozřejmě se již uvažuje i o řešení nastíněném EU – přerozdělování na základě kvót.

Tento příběh o saském Plavně je jedním z mnoha, které každý den dokazují pravdivost závěru, k němuž někteří z nás dospěli již před lety. Rozsáhlá přítomnost muslimů v Evropě vede k situaci, kdy tito jedinci začínají ovládat části měst – a mnohde i celé oblasti (zejména ve Francii).

S tím, jak budou jejich počty přibývat, se stanou ještě agresivnějšími a časem si přeberou nejen celá města, ale dokonce i země, protože jednoduše původní obyvatelstvo přečíslí.

A zde je třeba na závěr opět zdůraznit, že islamizaci Evropy po celou dobu velmi aktivně podporuje především podvratná EU – a to mnoha způsoby.

Od financování organizací napojených na Muslimské bratrstvo přes podporu promigračních neziskovek, propagaci hidžábů, zavádění migračního paktu a kvót až po zákaz aktivní obrany zejména vnějších hranic Evropy…

 

Redakce
Latest posts by Redakce (see all)

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (20 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
18 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)