28.5.2023
Kategorie: Společnost

Jaké nové požadavky mají zelení extrémisté?

Sdílejte článek:

MATOUŠ BULÍŘ

Německý profesor ekonomie, filozof, sociolog a politolog Helge Peukert sepsal pro aktivisty z Letzte Generation (Poslední generace) seznam kroků, které když tato bojůvka prosadí, tak tím zachrání planetu… (pro koho, to se mě neptejte)

Kdo neví, co jsou tihle mladí sympaťáci zač, tak to jsou ty super holky a kluci, co se vám pražským přilepují k silnici, působí tím dopravní kolaps a větší emise v daném místě… Ale kdo by řešil něco tak podružného, jako jsou vysoké emise, když jde o boj proti vysokým emisím, že?

Celé to je poplatné logice extrémistického hnutí ANTIFA, která se vymezuje proti násilí a bojuje proti němu tak, že kohokoliv kdo si to nemyslí zmlátí, či mu něco zapálí…. To jen čistě pro ty, co je neznají…

Ale zpátky k těm přírodu milujícím lidem. Ti mimo pražští je znají jako super týpky, co se v zahraničí přilepují ke vzácným obrazům, barvou ničí památky v Římě či se nově, a to se mi moc líbí, dokonce přilepují už i k samotným autům.

No každopádně seznam požadavků předkládám, takže pokud by kohokoliv z vás už nebavilo působení ve vaší aktuální sektě, můžete zkusit například toto a uvidíte, třeba vás to chytne…

 

MatousBulir.cz

Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (14 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
8 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)