13.5.2023
Kategorie: Ekonomika

“SPOLU vam garantujeme, že nezvyšime daně”

Sdílejte článek:

LADISLAV VĚTVIČKA

“Uspory misto daňovych experimentu!” Neni to tak dluho, co veřejny prostor zaplevelily plagaty s podobnyma sloganama. Rok a pul zpatky. Ještě před pul rokem fialovy maskot tvrdil to same v přimem přenosu.

Musi byt ti boraci ve vladě ve velkem stresu, když se nestydi lhat v přimem přenosu. Okradli duchodce, fčil se jejich cilem stali živnostnici. Tuž to je dobre vědět.

ODS psala na svojem twitru: “SPOLU vám garantujeme, že daně nezvýšíme Stát má problém na výdajové straně, to nevyřeší zvýšení daní. Na uhrazení současného schodku 500 mld. by například musela vzrůst DPH 2x! Proto nebudeme provádět levicové daňové experimenty. Snížíme státní výdaje a dáme finance dohromady!”

Tuž co jim na to řict? Fčil už su odsuzeni byt navždy spolu. Juntos por siempre, po španělsku. Takže nam vladne junta, kera krade. No ja, ale tuto juntu zvolil moudry lid teto země. Tuž co s tym? Junta se da svrhnut, ať už z oken, nebo demogratycky, s tym mame v teto zemi zkušenosti. Ale lid se vyměnit neda.

A proto bysem byl byval nebyl přiliš optymistycky. Lid, oblbovany režimni propagandu, kera piše, že se vlada pustila do razantni reformy, zatim tupě civi a nechape, co se tu robi. Ale okradeni lidi a ponechani dotaci polityckym neziskovkam neni žadna reforma, ale obyčejna zlodějna.

Co robit? Moudry lid si zvolil lhaře, takže fčil bude spravedlivě potrestany. To mame za to, že zme tak blbě volili. A nejhorši je, že přiště budeme blbě volit zas, bo tak to je zakomponovane v celem tom idyjotskem volebnim systemu. Už byzme si měli konečně přiznat, že nejlepši forma vladnuti je osvicena dyktatura.




 

Jak jste spokojeni s konsolidačním balíčkem vlády?

View Results

Nahrávání ... Nahrávání ...
Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (39 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
48 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)