29.1.2023
Kategorie: Politika

Pavel presidentem … jak to bude dál?

Sdílejte článek:

JINDŘICH RAJCHL

Za poslední dvě hodiny jsem dostal stovky zpráv plných obav z budoucího vývoje v naší zemi.
Ano, pětikoalice získala s dosazením své loutky na Hrad naprostou nadvládu nad všemi složkami moci v naší zemi.

S tím ale také souvisí absolutní odpovědnost. Teď už se nemají na co vymlouvat.

Mimochodem reakce jak Petra Pavla, tak Petra Fialy ihned po zveřejnění výsledků voleb, usvědčují nově zvoleného prezidenta z kardinální lži, kterou šířil po celou dobu předvolební kampaně – byl a je to kandidát této vlády. O tom nyní nemůže být pochyb.

Během příštích měsíců mnoho z těch, kteří dnes slaví generálovo vítězství, vystřízliví ze svého rauše podobně jako po výhře pětikoalice v minulých parlamentních volbách. A budou z toho mít pořádnou kocovinu.

Na vlastní kůži se přesvědčí, že to opět byla jen a pouze mediální manipulace a maňáskové divadlo a že hlavním poraženým těchto voleb bude Česká republika a její národní zájmy.

Všechny ty, kdo mají strach z událostí příštích měsíců bych chtěl ujistit, že tak, jako jsme bránili vaše práva za covidu, tak jsme připraveni je s ještě větší vervou bránit i nyní.

Bylo by chybou nyní propadat skepsi. Naopak je třeba ihned začít pracovat. Dnešním dnem totiž začiná kampaň na volby přští. A já jsem přesveďčen, že v nich společně uspějeme a vrátíme tuto zem těm, kteŕym patři – našim občanům.

Hegemonie, pýcha a opojení mocí totiž vždy předznamenává tvrdý pád.

A my na něj budeme připraveni.

Dnešek je tedy jen začátek. Začátek naší cesty za vítězstvím, které vrátí naší zemi prosperitu, bezpečnost, svobodu a suverenitu.

Tak pojďme na to!

 

Jindřich Rajchl

 

Jak jste spokojeni se zvolením Petra Pavla presidentem?

View Results

Nahrávání ... Nahrávání ...
Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (44 votes, average: 4,77 out of 5)
Loading...
100 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)