17.1.2023
Kategorie: Společnost

Pavel Novotný vám všem na venkově vzkazuje, že jste tupí, bezohlední a naivní kreténi

Sdílejte článek:

JINDŘICH RAJCHL

Řeporyjský frustrát Pavel Novotný vám všem na venkově vzkazuje, že jste tupí, bezohlední a naivní kreténi, se kterými si to za 14 dnů vyřídí.

Sice se divím, proč pořád píše na twitter a už dávno nebojuje v Bachmutu, když se opakovaně vyjádřil v tom smyslu, že s Ruskem má cenu jít do války i za cenu vymření celého našeho národa, ale patrně to bude tím, že patří k té woke generaci, která umí být hrdinská pouze za klávesnicí svého počítače.

K jeho komparaci města s vesnici bych chtěl pouze podotknout, že velká část pražské kavárny jsou lidé, kteří rovněž přišli z venkova. Jen jim tady progresivní kantoři na mnoha bezcenných univerzitách totálně vymyli hlavu.

Kdybych měl jít za někým pro radu, tak vždycky radši vyrazím za sedlákem z vesnice řídícím se vlastní intuicí a životními zkušenostmi, než za absolventem fakulty sociálních věd, jenž je dokonale zformován progresivistickou ideologií Klause Schwaba.

Sedlák mi totiž alespoň řekne názor svůj. Ten snaživý studentík mi pouze zopakuje to, co mu řekli ve škole nebo ve zprávách.

Oni totiž tihle snaživí hujeři nejsou inteligentní, jen si na to hrají. Mají diplom, který z nich podle jejich názoru dělá něco víc. Ve skutečnosti je to ale jen potvrzení, že jejich mozek byl dokonale vyčištěn a byly do něj vloženy pouze ty správné a jediné společensky akceptovatelné názory.

Pavel Novotný opovrhuje vesnicí. Já zase nemám nejmenší respekt pro pseudointelektuály, kteří si hrají na něco, čím by chtěli být, ale nikdy nebudou.

Dovolil bych si tudíž poupravit momentálně populární banderovské zvolání “Sláva Ukrajině” a s veškerým respektem k našemu venkovu rád pronesl “Sláva české krajině!”

 

Jindřich Rajchl

Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (46 votes, average: 4,74 out of 5)
Loading...
95 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)