17.1.2023
Kategorie: Politika

Naš narod je skvěly, jen ti lidi…

Sdílejte článek:

LADISLAV VĚTVIČKA

Ten starý výrok Pilsudskeho mě napadnul, když sem si přečetl, jak ste volili doma. Co jineho tež řict o narodu, kery v 70% třicet roku po převratu voli komunysty.

V originale zni citat Pilsudskeho takto: Naród wspaniały, tylko ludzie kurwy. Je smutne, že za celu tu dobu zme nenašli slušneho, volitelneho nekomunystu. Aji když, po pravdě řečene, bysem raději volil opravdoveho komunystu, třeba Skalu, než agenta NATO nebo agenta WHO.

Tuž co se da najit na tych volbach pozityvniho? Každopadně fakt, že neprošla Čapuše.

Naši mulťaci se zase nedokazali poučit ze svojich chyb a vytahli svoju kandydatku přiliš brzy. Na rozdil od Slovaku, keři ju vytahli na posledni chvilu a ona se nestačila odkopat, prohlidli Češi tuto kandydatku včas, stačilo ji k temu par vyroku a bylo vymalovane.

No a to je asi tak všecko pozityvni, co by se o volbach dalo řict. Už fakt, že Čapuše dostala 12% hlasu, je sam o sobě dost smutny, když tolik lidi naskočilo na tento marketyngovy tryk.

Marketyngově zmanypulovane volby, kdy medyja vybrala trojku čistokrevnych a tlačila je vpřed, zatimco ostatnich šest nechala jak špinavce kajsik na hnojišťu, je hroznym vysledkem naši pseudodemogracie.

Bašta nedokazal překročit svuj stin, včas odstupit a podpořit jineho kandydata. Škoda. O ostatnich učastnikach pseudovoleb se nema cenu ani zmiňovat.

Tuž zustali nam do finale dva komunysti.

Co se s tym da robit? Buď nejit volit vubec anebo hodit neplatny listek je jedna možnost. Druha možnost je vybrat si z možnosti blbe a ještě blbějši.

Ne, Andy, nikdy ti nezapomenu, jak si ze mě zrobil občana druhe kategoryje, zakazals mi překračovat hranice, stykat se s kamošama, chodit do hospody, do divadla, do prace, podnikat… Nikdy ti nezapomenu, jak si zkurvil normalni svět svojim nesmyslnym EEtečkem a zakazem zakuřit si v knajpach, kere su ke kuřeni určene.

Pavlovi zatim neni co vytykat. A to je možna ještě horši, než předchozi připad. Bo kdo nic nerobi, nerobi ani chyby. A rozvědčik Moskvy a dnešni agent NATO chyby nerobi. Bo robi enem to, co dostane schvalene svojim generalnim štabem. Bohužel, jeho generalni štab nesedi v Praze. A to je asi ten hlavni duvod, proč bych, kdybych byl v republice, Pavla nevolil.

Ale ja v republice nesu a volit tedy nebudu. A tak to ma byt, bo vysledky voleb by měli pociťovat ti, keři su doma a pociti velice brzy na vlastni kožu dusledky svojeho blbeho rozhodnuti.

Jestli zvolite blbě, už to nějak přežiju. Přežil sem Havla, přežiju aji Pavla. Enem abyste vy přežili doma a ne kajsik nasazeni při bratrske pomoci ve vychodni Haliči.

Naród wspaniały, tylko ludzie kurwy.

Ladik Větvička

Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (42 votes, average: 4,71 out of 5)
Loading...
81 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)