5.1.2023
Kategorie: Politika

Včerejší debata na Primě jen potvrdila, že všechny průzkumy jsou silně zmanipulované

Sdílejte článek:

SLOVANKA

Již nedávno jsem se zde pozastavila nad tím, jak podivné jsou průzkumy do prezidentských voleb. Připomínám, že tehdy jsem reagovala na průzkum, podle něhož by měli kandidáti, které podporuje vládnoucí pětikolka, získat v prvním kole v součtu asi 70% hlasů.

Vzhledem k mnoha propadlým hlasům, které mířily na jiné typy stran, než jsou strany pětikolky, pak drtivá většina lidí, kteří se účastnili posledních parlamentních voleb, vůbec nehlasovala pro současnou vládu.

I podle různých průzkumů se pak důvěra ve vládu pohybuje někde nad 20%. Tyto průzkumy se však vůbec neslučují s tím, co nám ukazují průzkumy před prezidentskou volbou.

Podporuje-li vládu (pokud to přeženu) 25% voličů, pak by se těchto 25% hlasů mělo rozmístit mezi Nerudovou, Pavla, Fischera, Hilšera a Zimu. Tyto kandidáty volí téměř výhradně voliči pětikolky. Jenže podle různých průzkumů mají v součtu asi 70%.

To jasně dokazuje, že všechny podobné průzkumy musí být zmanipulované.

A totéž potvrdila i včerejší debata, která nás měla upozornit na 6 outsiderů, které podle Primy netřeba volit, neboť nemají šanci na finále. Tedy nic podobného samozřejmě moderátorka nahlas nevyslovila, ale rozdělením kandidátů na „šampiony“ a „outsidery“ se nám to snažily onuce Turnerovy propagandistické stoky CNN podprahově vnutit.

Před debatou nám jako „šampiony“ oné šestky outsiderů představili Fischera a Hilšera. Tedy ty, jejichž hlasy by podle průzkumů daly v součtu s hlasy „šampionů“ Pavla a Nerudové celkem asi 70% všech hlasů voličů.

Prima pak umožnila divákům posílat SMS hlasy svým kandidátům. Bylo jasné, že voliči Nerudové a Pavla budou hlasovat pro Fischera, Hilšera, Zimu či výjimečně i Diviše.

Babišovi voliči pak nejspíš hlasovali pro Středulu, Baštu, Diviše a část i pro některé další kandidáty, neboť ANO není nijak ideologicky a názorově ukotvená strana, což platí i pro jejich voliče.

Lze však také předpokládat, že mnozí skalní voliči „šampionů“ – tedy Nerudové, Babiše a Pavla – se na pořad vůbec nedívali, protože je jednoduše nezajímal, když tam není jejich favorit.

Voliči, kteří hodlají někoho z těch šesti volit, se pak zřejmě na pořad dívali v hojném počtu.

Nebudu nyní rozebírat samotnou debatu, která nám mnoho neřekla a dle mého názoru ani nebyla příliš dobře vedena, ale chci se zaměřit jen na samotné hlasování.

Hlasování nakonec dopadlo následovně:

Drtivě vyhrál podle Primy úplný outsider J. Bašta se 47%, za ním v poměrně slušné vzdálenosti byl P. Fischer s 27%. Další kandidáti již byli podstatně níže v žebříčku, kdy se pohybovali někde kolem 5-10% až po Zimu, který neměl ani 2%.

Přesná procenta si můžete dohledat na webu Primy, ale asi ani nejsou podstatná. Důležité je, že údajně jasný outsider získal téměř polovinu všech hlasů diváků.

Měl samozřejmě zcela odlišné názory než celý zbytek, takže se dá  říci, že pět kandidátů tvořilo názorově jednotný blok, který se líbil i moderátorce, která tak nechala všechny kandidáty jednotné fronty hovořit bez přerušení.

Pokud však hovořil pan Bašta, skákala do řeči i u otázky, pro kterou měl každý dán svůj časový limit. To tedy aby náhodou nepadl názor, který není „v souladu se stranou a vládou.“

Každopádně 47% hlasů, které p. Bašta dostal, zcela nabourává všechny zfalšované průzkumy, které tvrdí, že 70% voličů si přeje kandidáty „pětikolky“. Přičteme-li i asi 5% voličů socanů, kteří volí Aspeňáka Středulu, pak jsme na 75%.

Někdo může namítnout, že bez oněch tří favoritů nebyl výsledek objektivní. Jenže pokud by byly průzkumy pravdivé a nezfalšované, pak by se muselo oněch údajných 75% hlasů pro kandidáty pětikolky (+ socanský Středula) rozložit mezi 5 kandidátů: Fischera, Hilšera, Diviše, Středulu a Zimu.

Jenže to se nestalo. 

Debata tak jasně ukázala, že volby jsou předem manipulovány tak, aby lid volil ne podle svých názorů, ale podle doporučení mainstreamových médií a zejména podle průzkumů.

O silné manipulativnosti svědčí i fakt, že Prima pozvala šest kandidátů na tento týden a zbývající tři, kteří jsou prezentováni jako favorité, na týden příští.

Podobné podprahové vnucování těch „správných“ kandidátů se již roky děje u každých voleb. Je celkem jedno, zda se jedná o volby prezidentské, parlamentní či eurovolby.

Vždy je patrná snaha ovlivnit voliče zmanipulovanými průzkumy na objednávku a neustálým podstrkáváním údajně jediných volitelných favoritů.

I to je ostatně důvod, proč ve většina lidí nejen u nás, ale i jinde ve světě, volí především oddané loutky globalistů…

Redakce
Latest posts by Redakce (see all)

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (40 votes, average: 4,85 out of 5)
Loading...
60 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)