21.12.2022
Kategorie: Společnost

Dezinformátoři a konspirační teoretici měli skoro ve všem pravdu II. Covid-19

Sdílejte článek:

NIKOLA BORNOVÁ

Dnešní doba je velmi zvláštní. Pokud ji přežijeme, budeme moct říkat „byli jsme u toho, když se měnil svět!“. Děje se toho opravdu hodně a společnost se přeformátovává na celoplanetární úrovni v takovém rozsahu, že to v řadě ohledů překonává i společenské změny spojené s druhou světovou válkou. Řada procesů ale samozřejmě ještě probíhá a není dokončena, takže plný dopad aktuálních procesů většina lidí pořád ještě neumí (či nechce) pochopit.

Covidová operace je jednou z hlavních součástí „globálního převratu“. Ve spojení s nesmyslným „Zeleným údělem“, genderismem a dalšími nástroji pro přeformátování samotné podstaty lidstva, jde zřejmě o největší informační válku ve známé historii světa. Já si na rozdíl od mnoha pesimistů myslím, že to celé neskončí plánovaným celosvětovým digitálním koncentrákem, ale naopak renesancí lidstva. Není to jisté, ale vidím to jako o něco pravděpodobnější. Doufám v to. Než tam ale dojdeme, bude to bohužel ještě velmi bolet.

Než se pustíme do výčtu „dezinformací“ o Covidu, které se s železnou pravidelností ukazují jako tvrdá realita, tak se nejprve podívejme na příčiny jedné nepopiratelné věci – nárůst „nadměrných úmrtí“ (excess deaths) v letech 2020 až 2022. Tohle číslo je totiž jedno z mála, které nejde jednoduše zmanipulovat a se kterým můžeme víceméně bezpečně pracovat. Připomínám jedno zásadní pravidlo – pokud máte špatná vstupní data, tak i ta nejlepší analýza a ty nejpřesnější vzorečky jen těžko přinesou věrohodné výsledky.

Proč tedy k těm nepopiratelným nad-úmrtím došlo? Může za všechno magický Covid, který například vychází do ulic až po desáté hodině večer a který se šíří se v malých obchůdcích ale ne v supermarketech? Nebo jsou ta nad-úmrtí důsledkem mnohem komplexnějších procesů?

Příčiny nadúmrtí v letech 2020-2022

Čtenáři tohoto článku přemýšlejí realisticky, takže chápou, že je to spíše ta druhá možnost. Nad-úmrtí byla způsobena celou řadou příčin, mimo jiné to bylo:

  • Několik vln různých verzí COVID-19 – záměrně píšu „verze“, protože často nešlo o přirozené mutace, ale nově vypouštěné varianty.
  • Neléčená chřipka i řada dalších respiračních nemocí – ty prý v roce 2020-2021 zázračně přestaly existovat, což je samozřejmě naprostý nesmysl.
  • Extrémní zanedbávání lékařské péče – probíhala absurdní „diagnostika a léčba“ přes telefon, a podstatná část zdravotnického systému měla přístup „Neopovažte se jít k nám do ordinace – zůstaňte doma, pijte čaj a až budete umírat, zavolejte si záchranku.“. Vítejte ve 21. století!
  • Špatné protokoly léčby COVID-19 a všech dalších nemocí, které za něj byly označovány – šlo o nasazování velmi kontroverzích léků jako Remdesivir, zbytečné uspávání řady pacientů a jejich napojování na ventilátory atd.
  • Záměrná ignorace a dokonce i zakazování prokazatelně účinných léčiv proti Covidu – zesměšňování i zakazování Ivermektinu, hydroxychlorochinu či isoprinosinu, ignorace efektivity podávání vysokých dávek vitamínu D3, zinku, vitamínu C či melatoninu atd.
  • Odkládání důležitých operací a zákroků kvůli lockdownům – zatímco nesmírně lukrativní „covidová lůžka“ praskala ve švech a nemocnice za jejich plnění dostávaly obrovské finance, tak mnoho jiných oddělení připomínalo města duchů. Nejen, že se odkládaly zdánlivě méně akutní operace kyčlí, srdcí atd., ale spousta lidí se do nemocnic prostě bála a tak se jim vyhýbali.
  • Záměrně vyvolávaný chronický stres a pocit osamělosti – to mělo obzvlášť brutální vliv hlavně na staré lidi, pro které je setkávání s dětmi a vnoučaty často jedinou světlou chvilkou pobytu v domovech důchodců a hospicích. Izolace a stres ale měl negativní vliv i na dospělé a na děti. A každý zdravotník a sociální pracovník, kterému aspoň trochu záleží na zdrací klientů, moc dobře ví, jak obrovský vliv má psychický stav na zdraví, imunitní systém a dokonce i třeba na hojení ran.
  • Dlouhodobé nošení respirátorů se všemi negativními důsledky – a to z řady důvodů, jako je omezení přísunu kyslíku a odsunu oxidu uhličitého, snadné infikování vlhkých roušek ve veřejném prostoru atd.
  • Omezení zdravého pohybu všeho druhu – tady snad není co dodávat. Systém se jasně snažil omezit sport, zdravý pohyb a na začátku dokonce nutil lidi nosit roušky i při procházkách v lese. Šílenství.
  • Nárůst alkoholismu a požívání psychofarmak v důsledku stresu.
  • Obrovský počet nežádoucích účinků proti-covidových „vakcín“.

Počet reportovaných obětí vakcín ze systému VAERS do listopadu 2022.

Jak se zvýšil počet sebevražd zatím není jasné, statistiky od roku 2020 jsem nenašla.

Covidové „dezinformace“, které se ukázaly jako pravda

A nyní seznam vybraných „dezinformací“ a „konspiračních teorií“ a „blbostí od dezolátů“. Některé z nich pořád ještě nebyly přiznány od skutečných dezinformátorů současnosti – hlavních médií a politiků – ale to nic nemění na jejich pravdivosti. Vrah nebo zloděj se také jen výjimečně sám udá na policii, takže čekat od hlavních médií nějakou sebereflexi by bylo velmi naivní. Lhalo se v nich záměrně a s jasným cílem a lhát se v nich bude i dál.

  • COVID-19 je umělého původu – byl vytvořen v americko-čínské laboratoři ve Wuhanu, která pokračovala v „gain of function“ výzkumu, který byl předtím zakázán v americké bio-laboratoři ve Fort Detrick. S vývojem viru je jasně spojený nejen americký prezident Joe Biden a jeho syn Hunter, ale například i Anthony Fauci – hlavní „bojovník proti Covidu“, dvou-rouškař, novodobý doktor Mengele, AIDSový černokněžník a nejlépe placený americký úředník. To je ten dobrák, který např. nechával „kvůli vědě“ sežrat obličeje přikurtovaným štěňátkům od masožravých mušek, aniž by ten výzkum měl jakýkoli smysl.
  • Pandemie“ i drakonická reakce na ni byla nachystána předem – potvrzuje to mnoho věcí, ale nejkřiklavější ukázkou byl Event 201, kde jen několik měsíců před spuštěním Covidové operace plánovala globální mafie vše – koronavirový narativ, lockdowny, boj proti volnému šíření informací, boj proti pouličním nepokojům, rouškování otroků atd.
  • Většina „mrtvých s Covidem“ byla komorbidní a ve vysokém věku – většina mrtvých, kteří šli do statistik, mělo cukrovku, morbidní obezitu, Alzheimera, rakovinu, velmi vysoký krevní tlak apod. A bylo jim přes 80 let. Mladí a děti nebyli nikdy v ohrožení a dirigenti to moc dobře věděli.
  • 15. května 2022 vypukne „pandemie“ opičích neštovic – v plánech Billa Gatese to bylo už dávno a „dezinformátoři“ na to dlouho upozorňovali. Mediální pandemie opičích neštovic pak také přesně květnu 2022 začala. Vládními dezinformacemi unavení lidé ji naštěstí odmávli jako marginálii, takže tahle část zavádění Total Control se globálním parazitům nepovedla.
  • Používání PCR jako hlavní část diagnostiky nemocí je pavědecký nesmysl – tvrdil to například i vynálezce PCR metody Kary Mullis, který ale těsně před covidovou operací náhle zemřel. Pomocí dostatečně citlivě nastaveného PCR testu jde totiž najít „skoro cokoli v čemkoli“.
  • PCR testy byly nastavovány absurdně citlivě, aby byla vysoká čísla – používalo se až 45 replikačních cyklů, což mnohonásobně převyšuje počet, který dává jakás takás relevantní data (asi 32 cyklů). Nesmyslné počty „nakažených“, které tak vznikly, jsou ale dál používány v médiích a statistikách.
  • Jako „mrtvý s Covidem“ jsou ve statistikách i lidé, kteří zemřeli z úplně jiných příčin – stačilo mít pozitivní PCR test a člověk mohl jít do statistik i při úmrtí třeba na rakovinu nebo infarkt. Nařízení dělat statistiku tímto způsobem bylo dokonce vyvěšeno přímo na webu Ministerstva zdravotnictví. Přestože je tedy číslo „mrtvých s Covidem“ naprostý blud, který nic neříká, média i různé nátlakové skupiny s ním dále pracují. Nesmyslné číslo dokonce často používají i alternativní média, což je velké zklamání.

  • Twitter manipuluje a cenzuruje mnoho informací, a to v kolaboraci s americkým establishmentem (to samé platí pro Google, YouTube a Facebook!) – dokazuje to mnoho whistleblowerů i tajné odposlechy zaměstnanců, které organizoval James O’Keefe se svým Project Veritas (tento novinář je nyní tyranizovaný FBI) nebo notebook Huntera Bidena a dokumenty, který nyní uvolňuje nový majitel Twitteru Elon Musk. Je to doslova lavina důkazů.
  • Proticovidové „vakcíny“ nejsou ve skutečnosti vakcíny a musela se kvůli nim změnit definice slova „vakcína“ – doslova to řekl na konferenci i šéf jedné z největších farmaceutických firem, že nesprávné pojmenování mRNA šmakulád bylo nutné pro lepší marketing, protože „genová léčiva“ by nikdo nechtěl.
  • mRNA „vakcíny“ mohou ovlivnit lidskou DNA – přestože to bylo zuřivě popíráno, objevují se další a další důkazy, že mRNA vakcíny se mohou například v jaterních buňkách přeměnit na DNA a tím zasahovat do lidského genomu.
  • Technologie mRNA vakcín byla od začátku známá jako totální propadák – mRNA vakcinační technologie „znásilňuje“ buňky a donutí je produkovat vybraného toxický protein. Pro rozumné fungování a průnik do buněk navíc potřebuje značně toxické pomocné látky. Přes veškerou snahu navíc nezůstává na místě vpichu, ale může cestovat po celém těle a usazovat se v důležitých orgánech. Nikdy není jasné, jak aktivní metabolismus budou mít cílové buňky a tak může mít jeden opíchanec v krvi úplně jinou hladinu toxických proteinů než jiný. Pokusná zvířata po aplikaci mRNA šmakuládiček umírala jak na běžícím páse. Nic z toho farmaceutické giganty nezastavilo, do mRNA technologie se prostě zamilovali, protože umožňuje velmi snadnou distribuci (pro výrobní linky stačí rozeslat novou strukturu mRNA přes internet) a na rozdíl od skutečných vakcín se tak velmi snadno se dělají nové verze (stačí upravit data na výrobní lince).

 

  • Proti-covidové „vakcíny“ jsou velmi nebezpečné a mají na svědomí přinejmenším desetitisíce mrtvých – jen v systému VAERS je k dnešnímu dni uváděno 32 828 úmrtí spojených s vakcinací proti COVID-19. Podle odhadů se do podobných statistik dostává jen asi 1-4% skutečných čísel (z mnoha důvodů). Spočítejte si tedy, kolik úmrtí tyto „vakcíny“ pravděpodobně způsobily – mně vychází 820 700 mrtvých při reportování 4% a 3 282 800 obětí při 1% reportovanosti. Covid „vakcíny“ způsobily víc nežádoucích účinků, než všechny ostatní vakcíny DOHROMADY ZA 30 LET!
  • Proti-covidové „vakcíny“ způsobují záněty srdce, poškozují červené krvinky, vedou k ucpávání cév a mohou narušit imunitní systém. V prvním trimestru těhotenství zásadně zvyšují riziko potratu (např. v některých oblastech v Kanadě vzrostl počet spontánních potratů na tisíce procent běžného počtu). Účinná látka těchto injekcí se často usazuje ve varlatech nebo vaječnících a narušuje plodnost. To vše hlavní proud stále ještě popírá, i přes jasné empirické důkazy z nezávislých výzkumů.

Maličká ukázka příběhů, které podle politiků a hlavních médií neexistují.

  • Proti-covidové „vakcíny“ byly ve vývoji minimálně od roku 2019 – například americko-čínský vědec Yusen Zhou podával patent na proti-covidovou vakcínu už v únoru 2020 (krátce poté záhadně zemřel) a byl přitom v úzkém kontaktu s americko-čínskou laboratoří ve Wuhanu.
  • Vakcinační „fact-checkeři“ na sociálních sítích byli částečně placeni společnostmi, které vyrábějí fact-checkované vakcíny. To asi moc velkou objektivitu nezajistí, že?
  • Proočkovanost populace proti-covidovými „vakcínami“ nemá žádnou jasnou souvislost s počtem „Covid případů“ (ať už se do toho počítá cokoli) ani s „úmrtími s Covidem“. Proč se to tedy do těch lidí píchá?
  • Země s nejtvrdšími lockdowny měly většinou více nadměrných úmrtí než země s mírnými nebo žádnými opatřeními – přímá souvislost se hledá obtížně, protože roli hrálo velké množství faktorů, ale rozhodně neplatí, že čím tvrdší opatření tím méně mrtvých a nakažených. Naopak, země jako třeba Švédsko, Bělorusko nebo většina Afriky ukazují, že obecně to platí spíš naopak a tvrdé lockdowny zvyšují počet nad-úmrtí.
  • Plošné nošení prachových respirátorů má na šíření respiračních nemocí minimální vliv. Dlouhodobé nošení roušek a respirátorů ale naopak poškozuje zdraví a má silně negativní vliv na vývoj malých dětí (fyziologicky i psychologicky) – u malých dětí dokonce může vést až ke zpoždění vývoje nebo konce k trvalému poškození mozku.
  • Řada zuřivých propagátorů povinné vakcinace proti COVID-19 na této vakcinaci nějak vydělává. Jen dva příklady – manžel gynekoložky Ursuly von der Leyen, která aktuálně vede EU přímo na orgánu své původní specializace, je Heiko von der Leyen. Ten je od roku 2020 vedoucím biotechnologické společnosti Orgenesis, která se zabývá genovou terapií a vývojem „buněčných vakcín“. Uršulka je tedy přímo spojena s byznysem kolem Covid-19. Náš český kousek v mozaice, lobbista farmaceutických firem Roman Prymula, zas má prsty v mnoha spolcích a organizacích, které na Covidu vydělaly obrovské peníze. Úzce spolupracoval s firmou AGEL, která mimo jiné profituje z Covid testů. Součástí Agelu je i firma Avenier, která v Česku distribuuje vakcíny firmy Moderna a vyhrála i výběrové řízení na distribuci očkovacích látek od firmy Johnson&Johnson. Prymula dostal nedávno za svou práci krásnou trafiku – stal se ředitelem AGEL nemocnice v Říčanech.
  • Globální mafie záměrně potlačovala a potlačuje úspěšné metody léčby COVID-19 – viz výše a článek.
  • Nákup COVID „vakcín“ byl gigantickou zpronevěrou – třeba mnohamiliardové smlouvy EU s Pfizerem jsou celé začerněné, a to i pro „nevyvolené“ europoslance. Zařizovala je již zmíněná gynekoložka a nejneschopnější německá ministryně obrany v historii, kterou před vězením za korupci zachránilo asi jen zázračné vykopnutí z německé politiky na EU prezidentský post.
  • Dvě Tečky a hotovo“ byla od začátku záměrná lež. Předražených „vakcín“ proti Covidu se už na začátku objednalo absurdní množství, a to až 10 dávek na osobu (!!).
  • Bezinfekčnost“ po aplikaci proti-covidové „vakcíny“ byla vždy nesmyslem. Říká to dokonce i zločinný Pfizer, který vakcínu prodává. Vlády s tímto nesmyslem přesto pracovaly, mystifikovaly občany a protiústavně ubíraly práva nevakcinovaným jakožto „nezodpovědným roznašečům Covidu“. Nákazu přitom samozřejmě může roznášet i vakcinovaný – obzvlášť když se ukázalo, že účinnost vakcíny je po několika měsících nulová.
  • Byly zavedeny digitální Covid pasy – varování před digitálním Covid pasem, bez kterého nebudete smět dělat ani tak banální věci jako je návštěva kina nebo restaurace, se setkávalo s obrovským posměchem od „lepších lidí s kritickým myšlením“. Pak samozřejmě pasy přišly…a lepšolidé se stejně nepoučili. A to byl teprve začátek – Covid pasy byly jen první testovací pokus na zavedení plnohodnotných digitálních pasů a totální kontroly pohybu populace. I náš vrchní hulič trávy Ivánek Bartošů už podle zadání připravuje digitální občanky a řidičáky, které budou v budoucnu napojené na nadnárodní centrálu v rukách…ano, opět těch samých lidí, kteří to všechno dirigují. Ale všechno je to jen náhoda, že?

Ukázka nebezpečného SGP (Syndrom Gumové Páteře), který hlavně mezi politiky a novináři dosáhl úrovně pandemie.

  • Nejen v Číně, ale i v Kanadě a hlavně Austrálii byly koncentrační tábory pro „Covid případy – stačil pozitivní test (o kterých víme, že jsou nesmyslné a jdou snadno manipulovat) a už pro vás v dodávce přijelo komando. V koncentráku jste strávili minimálně 14 dní, sami jste si ho museli platit, nesměli jste opustit mikroskopický vyhrazený prostor a jídlo vám jak psovi roznášeli zaskafandrovaní otroci.

  • Dlouhá izolace dětí a nucení nošení roušek povede k jejich vyšší nemocnosti v budoucnu – a jak „dezinformátoři“ předpovídali, tak se také stalo.

Celkový počet úmrtí na milion obyvatel ve Švédsku od roku 1851. Na nalezení covídku si vemte lupu.

Ten seznam je příšerný, že? A to v něm zdaleka není všechno. Nezmínila jsem například používání fotek „obětí Covidu“, které ve skutečnosti zobrazovaly úplně jiné incidenty. Nebo přímé vytváření hereckých představení, kdy byli v pytlích na mrtvoly nebo v „přeplněných nemocnicích“ foceny figuríny či placení herci. Či likvidaci obřího množství internetových účtů, které si dovolily psát o reálném stavu věcí (o tom více v dalším díle). Nebo o tom, kolik miliardářů otevřeně mluví o řízeném snižování lidské populace pomocí vakcín a dalších postupů. A o mnoha dalších mafiánských praktikách, které jsou v hlavních médiích dále popírány a krici korupce a totalitních praktik jsou naopak označováni jako dezinformátoři, konspirační teoretici, dezoláti nebo nově dokonce jako „proruští švábové“ a „nepřátelé demokracie“.

Mimochodem, lidumil Bill Gates slibuje další „pandemii“. Má prý být zaměřena hlavně na děti. Dokonce už proběhla i její simulace v konferenci podobné neslavně proslulému Event 201. Buďte připraveni, ještě to neskončilo.

K tomu ale musím dodat – jejich totalitních cílů nebude dosaženo. Odpor ke světovládným a genocidním praktikám globálních parazitů rychle stoupá. Každý tlak totiž vyvolává protitlak. Lidé (jako celek) se sice v posledních třech letech ukázali jako ještě o něco tupější a pasivnější živočich, než mnoho z nás čekalo, ale zároveň se aktivizuje skutečná rozumová elita. Přibývají lidé, kteří dokáží reálně kriticky myslet a docházet ke správným závěrům, bez ohledu na svoje formální vzdělání. Důvěra v hlavní média i politiky klesla na historické minimum a jejich dezinformacím věří už jen atrofující menšina lidí (ti jsou ale bohužel při ochraně lží velmi agresivní – je to záměrná součást jejich naprogramování po neustávajícím brainwashingu z České televize, Seznam Zpráv a podobných zrůdností).

Čekají nás ještě docela krušné časy, ale na konci nás přijde něco velmi, velmi zajímavého a odvažuji se říct i pozitivního. Do té doby všem přeji co nejvíc sil, laskavé lidi v okolí a zdraví. Dobré vztahy v rodině a charakterově kvalitní přátelé teď jsou a budou velmi důležití.

Oslavte spolu hezké a poklidné Vánoce, nehádejte se kvůli zbytečnostem a nabírejte sílu. V první polovině roku 2023 totiž bude docela divoko a budeme to potřebovat.

 

 

bornova.pub

Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (37 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
63 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)