16.11.2022
Kategorie: Exklusivně pro PP, Společnost

Nová vlna v starém hávu

Sdílejte článek:

PETR ZDOBINSKÝ

Tak se nám rozeběhly 2 plakátové kampaně. Jedna předbíhá ve své tuposti a prázdnotě druhou. Obě připomínají svými slogany předlistopadové „Se Sovětským svazem na věčné časy“ nebo „Silám imperialismu postavíme mírovou hráz“.

První kampaň je pod sloganem „Ty jsi Evropa“. Patrně to platí evropská komise, asi něco zbylo z rozpočtu EK pro firmu Pfizer. Je zajímavé, jak někdo může být kontinent? Ale, když může v pokrokové době údajně existovat 50 pohlaví, může existovat manželství pro všechny, tudíž se může železniční fanda oženit s lokomotivou, proč by nemohl být někdo kontinentem.

Jenom nevím, když budu tím kontinentem, jak ze svého tělo dostanu, ty „neevropské části Evropy“, ať již Velkou Británii, kvůli Brexitu, či Maďarsko a Polsko, kde si chtějí žít po svém a ne po bruselském. Nebo takové Rusko a Bělorusko. Asi bude nutná amputace.

Jak si vyložit slogan z europlakátu – diverzita ? Diverzita názorů ? Nějaké divné, když EK se snaží o stále tvrdší cenzuru.

Jak si vyložit slogan z europlakátu – úcta ? Úcta Uršuly k europoslancům, když se ptají na záležitosti firmy Pfizer a ona mlčí jako zařezaná ? Úcta EK k Polsku a Maďarsku a jejich obyvatelům, že si chtějí žít po svém ? Úcta k národním vlajkám europoslanců na jejich stolech ? Úcta k národním státům formou povinné implementace euro blábolů a euro vyhlášek ?

Jak si vyložit slogan z europlakátu – jednota ? To připomíná fašismus, nacismus nebo socialimus – tyto režimy přeci chtěly, aby všichni byli jednotní a stáli za svým vůdcem.

Jak si vyložit slogan z europlakátu – demokracie ? Demokracií po bruselsku, tedy všem národům odebrat jejich svobodu a práva a rozhodovat vše v Bruselu ? Omezenou diskusí v europarlamentu, kde je svobodná rozprava zcela cizí pojem ?

Jak si vyložit snědého mladíka z europlakátu ? Je cílem EK, aby běloši v Evropě nežili ?

Druhá kampaň je pod naprosto prázdným sloganem „Díky, že můžem“. Patrně má připomenout, že byl 17. listopad 1989.

Nevím, jak vyložit tento slogan – „Díky, že můžeme mít zase cenzuru ?“, „Díky, že se zase vyhazují lidé z práce nebo je jim vyhazovem vyhrožováno kvůli jejich názorům ?“, „Díky, že nám vyhrožuje komunistický prokurátor Stříž ?“, „Díky, že přibývá politických vězňů a trestní právo zaplevelily verbální trestné činy ?“, „Díky, že máme stejně arogantní politiky jako kdysi – tehdy Miroslava Štěpána, nyní Rakušana, Černochovou a Fialu ?“, „Díky, že Česká televize je stejně nesvobodná jako ČST v roce 1989 a je v ní prostor pouze pro 1 názor ?“, „Díky, že za mne někdo rozhoduje, jakou si koupím žárovku, brčko, vysavač, jakým budu jezdit autem, zda budu bydlet v neúsporné budově ?“

Za zvláště odpudivé a pokrytecké považuji, že tuto kampaň financuje z našich peněz totalitní vláda Petra Fialy, která tu zavedla cenzuru, která brutálně veřejně uráží občany jiných, než provládních a proukrajinských názorů, která podporuje terorismus, skrze ústa paní Černochové.

Záštita kandidáta KSČ soudruha Beka, ministra pro evropské záležitosti pro tuto kampaň, to také dost bizarní, ne ? Nebo, když má na tím záštitu pan Hřib, jehož městská policie zaklekávala občany, kvůli chybějícím tlamokrytům a to i na prázdných ulicích.

Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (30 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
32 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)