23.10.2022
Kategorie: Multikulturní soužití

LGBT lobby se rozhodla, že zneužije smrt dvou lidí na Slovensku k podpoře své ideologie

Sdílejte článek:

MATOUŠ BULÍŘ

LGBT lobby se rozhodla, že zneužije smrt dvou lidí na Slovensku k podpoře své ideologie a k vyostření svých požadavků směřované vůči všemu a všem.

Aktuálně chtějí uspořádat demonstraci na Václaváku a tam vznést směrem k české vládě své požadavky.

Jsem asi jiný, jelikož já na ty dva mrtvé nekoukám prismatem jejich sexuální orientace, nýbrž jako na smrt dvou mladých lidí bez ohledu na jejich orientaci.

To je rozdíl mezi mou osobou a ideology z LGBT, kteří na lidi koukají skrze jejich orientaci a dávají jim nálepky.

Mně je jedno kdo má jakou orientaci, jelikož vaše orientace z vás nedělá ani lepšího a ani horšího člověka.

A že je někdo zavraždil kvůli jejich orientaci? Je to smutné, ale tohle se děje den co den a nikoho to nezajímá.

Lidé umírají protože na někoho “blbě” koukají. Lidé umírají, protože se někomu nelíbí jak vypadají či jak se oblékají. Lidé umírají proto, že někomu koukají na jeho holku a tím vlastně projevují svou heterosexuální orientaci.

Lidé umírají, protože mají peníze a někdo je chce… Prostě většina lidí, která je násilně zavražděna, umírá z důvodu nějakého aspektu svého života, prostě proto čím jsou, či jak se navenek definují.

Chce mi někdo říct, že pokud by ty dva kluky někdo zavraždil proto, že chtěl jejich peníze, byla by ta smrt o to méně tragická?

Chce mi někdo říct, že vraždit lidi pro peníze je více v pohodě než vraždit lidi proto, že se jim líbí jiné pohlaví než mně?

Uvědomujeme si tu dekadenci, ve které se nacházíme, kdy jsme schopní takto posuzovat vraždy a dělat z nich lepší a horší?

Vražda je vražda a mě osobně je fuk proč někdo vraždil. Je to odporný skutek a tento člověk by měl dostat vždy nejvyšší možný trest, ale co je stejně odporné je to, když na něčí smrti začnou parazitovat nějací dogmatici či ideologové.

 

www.MatousBulir.cz

Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (22 votes, average: 4,82 out of 5)
Loading...
23 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)