20.10.2022
Kategorie: Kultura a tipy

Kdo vyhraje Světový pohár v Kataru? Sázkové kanceláře mají jasno!

Sdílejte článek:

Fotbalové mistrovství světa se právem řadí mezi nejoblíbenější sportovní eventy. Koná se jednou za čtyři roky, a tak není divu, že se na něj těší celý svět.

Máte tip, kdo vyhraje letošní Mistrovství Světa v Kataru? Bookmakeři už v tom mají jasno. Favoritů je ve hře hned několik.

Kdo bude Mistrem světa 2022 ve fotbale?

Sázení na Mistrovství Světa 2022 je zajímavým zpestřením sportovní zábavy. Kromě sledování hry si tak můžete vsadit na svého favorita.

Sázkové kanceláře vám v tom pomohou, jejich nabídka je totiž skutečně bohatá a vybere si v ní každý. Ať už si chcete vsadit na celkového vítěze nebo na vítěze skupiny, bookmakeři jsou připraveni na vše a svou nabídku neustále aktualizují.

Letošní šampionát má hned několik aspirantů na vítězství. Nic ale není jasně dané, a tak se možná dočkáme několika překvapení a zvratů.

Historicky si nejvíce vítězství odnesl tým Brazílie (celkem 5), hned v závěsu se čtyřmi tituly je Itálie a Německo. Posledním držitelem poháru je Francie, která v roce 2018 porazila ve finále Chorvatsko.

Jak fungují prognózy bookmakerů?

Minulé výkony týmů jsou samozřejmě jen jedním z faktorů, které je třeba brát při sázení v úvahu.

Prognóza musí být co nejpřesnější, a tak je třeba zohlednit i další aspekty, jako je například forma a složení týmu nebo jeho výkon v kvalifikaci.

Podle toho následně sázkové kanceláře stanoví své predikce pro nastávající zápasy. Kurzy samozřejmě nejsou konečné a mohou se neustále měnit v závislosti na průběhu soutěže.

Velkou roli hraje například i to, zda je některý z hráčů zraněný. Všechno se může změnit z minuty na minutu. I proto je celý proces predikce zápasů a vítězů tak komplexní a nesnadný.

Kdo se stane vítězem Mistrovství Světa 2022 v Kataru? A kdo má podle

sázkových expertů nejlépe nakročeno? Připravili jsme si pro vás malý přehled.

Největší favorité na vítězství Mistrovství Světa 2022

Koho letos nejvíce bookmakeři favorizují na vítěze titulu Mistra Světa v Kataru? Zde je top trojka:

Brazílie

Tento tým má bohatou historii a již několikrát dokázal, že na to má. Jak už jsme zmínili, Brazílie již Světový pohár vyhrála celkem pětkrát. Podaří se tomuto týmu opět zvítězit a navázat tak na minulé úspěchy v šampionátu? Sázkové kanceláře v tom mají jasno.

Anglie

Povede se Anglii vyhrát? Podle sázkových expertů jde o jednoho z nejpravděpodobnějších

aspirantů na titul. Tým se skládá z kvalitních hráčů, takže se máme opravdu na co těšit. Povede se jim dostat se do finále?

Francie

Francie letos obhajuje titul z roku 2018, dá se tedy předpokládat, že bude chtít podat ten nejlepší výkon. Podaří se jim získat v pořadí třetí titul Mistra Světa?

A jaké máte vy favority na vítěze Mistrovství Světa 2022 v Kataru? Bude to těsný boj nebo nás překvapí i některý z outsiderů?

Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 2,67 out of 5)
Loading...
1 komentář

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)