17.10.2022
Kategorie: Multikulturní soužití

Hysterie na Slovensku

Sdílejte článek:

JINDŘICH KULHAVÝ

Posledními dny na Slovensku rezonují dozvuky dvojnásobné vraždy před proslulým barem zvaným Teplárna. Už jeho název naznačuje cosi o jeho provozovateli i návštěvnících a vyznavače klasické rodiny mezi nimi rozhodně nehledejte. Spíše příslušníky kdysi čtyřprocentní části obyvatelstva. Toto označení už realitě neodpovídá, protože i díky propagandě a prosazování tzv. západních hodnot je procentuální zastoupení příslušníků LGBT mezi námi mnohem výraznější.

Samotná událost byla dle mnohých náznaků ve skutečnosti víceméně vyústěním klasického rozchodu mez partnery, tentokrát jednoho pohlaví. Výhodou je, že po nich nezůstalo žádné dítě, což je vcelku logické opomeneme li naprosto nepochopitelné schvalování adopcí v této komunitě. Smutné je, že i mezi homosexuály je možné ukončit žárlivé scény výstřelem a vraždou. Pravdou je, že hra mužů na ženy je často doprovázena mnohem větší hysterií a jistým hereckým doprovodným programem, kterým je zvýrazňování ženského chování. Proto je řada homosexuálů a transvestitů extrémně zmalovaná, někdy zase ukňouraná, případně všeobecně afektovaná a otravná. V opačném gardu jsou zase ženy vnímající se jako muži hrubé, tvrdé a…odpuzující. Těch, na kterých jejich orientaci de facto nepoznáte a nemají potřebu ji nijak zvýrazňovat, je podstatně méně a většinou nikomu nevadí. Chovají se přirozeně a nijak neobtěžují. Přesto jistě tušíte, že na inadhledu preferujeme klasickou rodinu a vztahy, byť soužití muže a ženy je často také zapeklité.

Vraťme se na Slovensko. Násilná smrt kohokoliv je zbytečná, tedy pokud nejde o zločince. Ti nám však bohužel vládnou a stejné je to i u našich východních bratří. Pokud došlo k dvojnásobné vraždě způsobené žárlivostí, je to smutné, ač se to týká gayscény. Kolik však podobných událostí za náš život zaznamenáme? Je jich mnoho, jen se kvůli nic nespustí celonárodní hysterie hraničící se státním smutkem. Často jsou dopady daleko tragičtější, umírají i děti, přesto se to týká především blízkého okolí a příbuzných. Takové věci se dějí, jsou smutné. Pamatujeme si případ, kdy muž potrestal svou ženu tím, že ji před očima zavraždil rodiče, oddělil jim hlavu od trupu a před smrtí znásilněnou manželku, a poté i sebe, zabil. Shodou okolností tento člověk pracoval na izolaci domu, ve kterém autor článku bydlel. Denně s ním byl týden ve styku a vnímal jeho neštěstí související s tím, že mu manželka, s níž se kvůli jejím rodičům, sestře a dalšímu partnerčinu vztahu rozváděl. Ta mu odmítala i přes jeho obrovskou snahu půjčovat dceru. V podstatě nemluvil o nikom jiném, než o dceři a vyloženě dřel, aby jí mohl poskytnout vše potřebné. Tu nesmírně miloval a byl na ní otcovsky závislý. Vyústěním toho byla rodinná tragédie a msta zároveň, kterým se dalo předejít a k nimž byl systematicky chováním protistrany dohnán. Jeho život ztrácel smysl, a i přes veškerou snahu domluvit se se všemi byl ze vztahu k dítěti vyšachován. V médiích proběhl článek a nikdo se tím dále nezabýval. Žádné projevy prezidenta, demonstrace existence rodinné problematiky a proti často zvláštnímu chování státu a soudců při úpravě péče o děti. Nutno doplnit, že v uvedeném případu dcera tátu milovala a byla nešťastná z matčiného chování vůči otci.

Zvrhlost lidské populace hlásící se k západním hodnotám nabývá na intenzitě. Zvyšuje se ochrana rasisticky se chovajících příslušníků jiných etnik než je naše bílé, viz hnuté Black Lives Matter, je tu snaha prosadit pedofilii jako legální, umožňuje se dětem navštěvovat úchylné pochody aktivistů z LGBT komunity, tedy veřejně propagovat zvrhlosti předváděné při pochodech označovaných jako Pride, snaha zatahovat tuto tematiku i do škol mezi nejmenší, je tu i podpora naprosto nepochopitelných změn pohlaví již ve věku, kdy je sexualita teprve ve vývoji. Někteří rodiče zešíleli a protěžují bezpohlavní přístup k dětem s tím, že ty se mají jednou rozhodnout o tom, čím se cítí být. A když se mezi sebou pobijí tři gayové, vystoupí před národem slovenská prezidentky Čaputová a se slzami v očích se při svém smutečním projevu téměř hroutí. To už není o toleranci, to je doslova zvrhlost a ztráta smyslu pro realitu. Místo řešení zásadní životní problematiky tu přímo před námi dochází k degradaci morálních, ekonomických a lidských potřeb a hodnot. Kam spějeme? Vše se ve špatné otáčí.

Jindřich Kulhavý

Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (42 votes, average: 4,88 out of 5)
Loading...
39 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)