11.10.2022
Kategorie: Politika

Zdá se, že lidem začíná svítat

Sdílejte článek:

JINDŘICH RAJCHL

I přes naprostou ignoraci ze strany mainstreamových médií se 3.9. na Václavském náměstí sešlo přes 100.000 lidí. Ani následná štvavá kampaň založená na lžích o proruské orientaci této demonstrace a trik s takzvaným zastropováním cen lidi neodradil od toho, aby dorazili v podobném počtu i 28.9.

Stejně tak spojení 5K, ANO a všech dalších systémových globalistických stran nedokázalo zabránit Jana Zwyrtek Hamplová fanpage do Senátu Parlamentu ČR.

A nyní naši spoluobčané prokoukli i fígl Josefa Středuly, jenž sice svolal demonstraci proti vysokým cenám, ale všichni tak nějak pochopili, že je to především demonstrace na podporu prezidentské kandidatury tohoto odborářského lídra. I přes masivní reklamu v médiích, i s autobusy zadarmo dorazila včera na Václavák ve srovnání s předchozími zaříjovými akcemi sotva desetina demonstrantů.

Josef Středula prohrál. Zejména proto, že se nechtěl spojit. Chtěl hrát sólo hru “na jistotu”, aby nemohl být nařčen ze spojování sil s “proruskými silami”. Prohrál proto, že se choval vypočítavě a nešel do toho srdcem.

Čím dál tím víc lidí začíná chápat, co se v naší zemi děje. Zavírají se sklárny, keramičky, Pohlreichem oceněné restaurace a tisíce dalších firem. A to ještě topná sezóna ani pořádně nezačala.

Všichni už chápou, že vláda lže, když tvrdí, že je plynu dost. Slib těchto globalistických kolaborantů, že “nikoho nenechají padnout” už byl dávno porušen. Lidé už nechtějí poslouchat prázdné řeči nažehlených panáků. Chtějí někoho, kdo jim v těžké chvíli skutečně pomůže.

Toto ponaučení budiž mementem pro všechny, kdo by chtěli dál politikařit a tu úžasnou energii z Václaváku sobecky urvat pro sebe.

Pokud se o to někdo pokusí, pak prohraje.

Všem, kteří chtějí reálně pomoct, proto vzkazuji – ukažte, že vám jde skutečně o lidi a nikoliv o sebe samé. Nebojte se udělat krok zpět, potlačit osobní antipatie a nesváry a vyjít ruku v ruce na pomoc naší milované České republice a našim spoluobčanům.

Nepište tisíce zbytečných litánií do všech možných skupin. Nesestavujte stínové vlády. Uvědomte si, že nejde o vás, nýbrž o naši zem.

Pojďte raději pracovat pro ty, kteří to nyní nutně potřebují.

To je totiž ta nejlepší politika ze všech.

 

Jindřich Rajchl

Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (42 votes, average: 4,88 out of 5)
Loading...
78 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)