5.10.2022
Kategorie: Exklusivně pro PP, Společnost

„Kdybychom Ukrajinu přijali, a měl by to být konec světa, zemřu šťastná a hrdá.“

Sdílejte článek:

KAREL PETŘÍK

Tento čirý fanatismus předvedla v Brně studentka žurnalistiky, či spíše propagandy. Možná se jen chtěla zviditelnit, zaujmout za každou cenu, možná je jen mladě hloupá. Udělat cokoli s následkem zničení Země, to nedává smysl. Bohužel je u nás skupina, které to smysl dává, a která má, na rozdíl od zmíněné fanatičky možnosti zabít nás všechny.

Již roky jdeme krok za krokem k válce, masírováni „žurnalisty“ ze stejné líhně jako zmíněná slečna. Dokážeme tesknit nad trápením pejsků a kočiček, nenechává nás lhostejné bezohledné zacházení se slepicemi, a současně jsme schopni přiložit polínko do válečného požáru, který vás, hrdé a šťastné zabije, ale také nás a miliony zvířat, která za nic nemohou, a promění Zemi v mrtvou planetu!

Jak zrůdná sobeckost se probouzí v lidech, kteří ji pak ještě vystavují – hle to jsem JÁ. Války dosud vedené nezabíjely vše živé. Když už bez toho ušlechtilého vyvražďování nemůžeme být, zůstaňme u vzájemného zabíjení lidí. Koně umírající ve všech válkách bez vznešených pocitů pod svými pány nebo v zápřahu, nám poděkují první. Proč mají vyhynout všichni tvorové??? Tak zachraňujeme planetu? Naši uhlíkovou stopu vylepšíme radioaktivním spadem? Zakážeme si uhlí, ale spálíme celou planetu.
Je spousta věcí, milá slečno i vy, co smýšlíte stejně, pro které můžete hrdě, šťastně, a dokonce ku prospěchu bližních, zemřít. Dřív ale než to uděláte, zkuste si o objektu vašeho nadšení něco přečíst, aby vaše oběť nebyla nakonec zbytečná a hlavně směšná, jak už se statisícům lidiček ve všech dobách stalo. Asi ani vaši rodiče netouží po společné smrti. Zeptejte se jich. Já budu zbaběle bojovat za zachování života pro sebe a zvířátka, a modlit se, abych zemřel hrdý a šťastný.

Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (37 votes, average: 4,89 out of 5)
Loading...
62 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)