29.9.2022
Kategorie: Politika

Kavárna a zrádci z 5K panikaří!

Sdílejte článek:

JINDŘICH RAJCHL

Poté, co si kolaboranti a zrádci našeho národa Kalousek, Rakušan, Šafr, Etzler a další mysleli, že svým lživým obviněním z proruské orientace odradí občany naší země od účasti na dalších demonstracích, museli včera utrpět pořádný šok, když dostali tu nejpádnější odpověď od lidí, kteří dorazili nejen do Prahy, ale i do dalších měst ještě ve vtším počtu, než 3.9.

Evidentně je to naprosto vylekalo a začali se předhánět v chrlení dalších lží a dokonce ve výzvách, aby vláda proti demonstrantům zasáhla.

A já jim vzkazuji – pojďte si to zkusit! Už nás nezastavíte. I kdybyste zničili mě (a že se o to snažíte), tak je tu mnoho dalších skvělých bojovníků, kteří by mě nahradili.

Prohráli jste. Víme to my a víte to i vy. Čím dál tím víc lidí už vidí Vaši pravo tvář – tvář lhářů, manipulátorů a loutek řízených nadnárodními korporacemi.

Nechceme Fialovu drahotu, nechcem eurounijní energetickou katastrofu a odmítáme vaše vtahování naší země do války s jadernou velmocí.

Chceme suverénní Českou republiku prosazující naše národní zájmy.

Chceme potrestat zloděje a lháře.

Chceme prosperitu a bezpečnost.

Chceme pro naši zemi mír.

A toho všeho také společně dosáhneme.

Jindřich Rajchl

Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (71 votes, average: 4,85 out of 5)
Loading...
81 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)