18.9.2022
Kategorie: Politika

Pan premiér promluví k občanům

Sdílejte článek:

VADIM PETROV

Normálně by se to zdálo být nekorektní, týden před volbami, ale mohli by někteří z nás udělat chybu a nevolit, jak sám s oblibou říká, rozumně.


Je třeba opakovat, co všechno vláda dělá a pokud má někdo pocit, že málo, tak připomenout, kdo za ten neutěšený stav může. (Málo to každopádně není, vláda pomáhá nejvíc v Evropě, možná jako druhá nejvíc, nebo tak nějak.)

Nejvíce frekventovaná slova a slovní spojení očekávám tato:

Nenecháme nikoho padnout …, vláda zajistila … vláda pečlivě a uvážlivě … se vší odpovědností …, rozumná řešení … Nepodléhejme … čeká nás nelehké období, Putinova energetická válka, evropská solidarita … spolu to dokážeme…

Signály vynechá, už si i on všiml, že z toho lidi mají legraci. Skvělé výsledky ukrajinské ofenzivy určitě zmíní, ale řekl bych, že to bude veskrze domácí projev, dost zaměřený na ty, kteří podléhají ruské propagandě.

Bude ale chápat, že lidé mají strach. Ale na ty Václaváky není třeba chodit, to není řešení, vláda pracuje usilovně a účastníci demonstrací ženou jen vodu na mlýn … dříve se říkalo ideodiverzním centrálám … teď nevím, co se na Úřadu vlády v odboru proti dezinformacím zavedlo, uvidíme. Tak se těším.

Pěkný projev to bude.

 

Vadim Petrov

Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (38 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
42 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)