7.9.2022
Kategorie: Společnost

Jak se lži množily a čeho jsme se dožili

Sdílejte článek:

ANTIVIRUS

V průběhu plandemie lhaly vlády snad úplně o všem, počínaje tím, že tu je pandemie. A lhaly úplně od začátku. Neuznávám kecy, že tenkrát “jsme ještě nevěděli, co se děje”. Už v březnu 2020 bylo nám, kteří jsme dávno zvyklí nežrat žvásty politiků a médií, naprosto jasný, že lžou, manipulujou a přehání. A čas to jen potvrzoval.

Čísla od počátku jasně ukazovala, že i přes veškerou manipulaci za účelem zveličení hrozby (což jsme zažili už v předchozích faux-pandemiích, takže to ani nebylo nic novýho) se počet obětí “covidu” ani zdaleka neblíží počtu obětí chřipky každej rok. “Pandemie” byla vyhlášená ve chvíli, kdy ten slavnej covid zabil asi 5% toho, co chřipka. V březnu 2020 bylo obětí covidu na světě podobně jako obětí chřipky jen v USA. O tom a dalších nesrovnalostech jsem psal na různejch místech už od března 2020 a je nemyslitelný, aby tenkrát vlády nevěděly, co moh lehko zjistit jakejkoliv obyčejnej človíček s přístupem k Internetu.

Když v březnu vláda nařídila lidem všude nosit roušky, byla to tak očividná hovadina, že jsem opravdu nevěřil, že na to lidi skočí. Od tý doby jsem si názor na inteligenci většiny lidí musel značně poopravit. Lži a manipulace se pak bohužel jen hromadily.

To, že už od samýho začátku, v rozporu s veškerou předešlou praxí, všem a všude nařídili počítat do statistik mrtvý “s covidem” a ne “na covid”, byl jasnej důkaz toho, že se tu lže a manipuluje, i kdyby většina lidí ještě nechápala proč. Pokud nám tvrdili, že nevíme, s čím se potýkáme, tak by bejvalo bylo logický počítat mrtvý “na covid”, protože to by nám řeklo něco o epidemiologickej situaci a o skutečnym nebezpečí týhle “nový hrozby”. Počítat lidi umírající na rakoviny a všechno ostatní v kategorii “s covidem” bylo z epidemiologickýho hlediska naprosto k ničemu, protože takhle nikdo nevěděl, co koho vlastně zabíjí. A bylo to schválně, programově, a globálně organizovaný. Takže ať mi nikdo netvrdí, že se v tom vláda upřímně snažila zorientovat a hledala řešení. To je lež. Vláda od začátku lhala a propagovala předem stanovenou mezinárodní agendu globalistů.

To vše dnes pomalu nenápadně přiznávaji, jako když Válek nedávno utrousil, že počínání vlády za poslední dva roky se nezakládalo na vědě. Sice se tou “vědou” neustále oháněli, ale jen tak, že nám předhazovali slovo “věda”, jakoby to stačilo. Zacpěte si hubu, protože “věda”. Ničeho a nikoho se nedotýkejte, protože “věda”. Nechoďte ven, protože “věda”. Jenže to byly všechno lži. Roušky, distancování, lockdowny – všechno to bylo k ničemu, přesně jak mnozí z nás říkali od začátku, protože na tohle fakt nepotřebujete vysokou školu a hromadu studií.

Pak se ještě ukázalo, že nikdo nemá izolovanej “virus” SARS-CoV-2; že jeho “genom” byl získanej tak směšnou metodou, že nic neznamená; že jeho “mutace” se nedaji brát vážně, protože mutace vymyšlenýho genomu je irelevantní teoretickej konstrukt; a že celá virologie je značně pochybná a založená víc na fantazii než na vědě.

To vše ale nebylo nic proti tomu, jaká smršť lží se strhla, když přišlo na řadu takzvaný “očkování”. Lži se znásobily, a o co víc nám lhali, o to víc šli po lidech, kteří říkali pravdu. Jako kdyby mediální operace convid nebyla už tak dostatečně zákeřná a zničující koncem roku 2020, s příchodem injekcí se rozpoutala jedna z nejpodlejších operací všech dob, v níž pravda nedostávala ani trochu prostoru. Seznam lživejch tvrzení, jimiž nás ve dne v noci krmili politici a prestitutky, je skoro nekonečnej.

Covid injekce je vakcína

Jasná lež, kterou se pokoušeli zamaskovat tim, že změnili definici “vakcíny”. Jenže on ten přípravek nesplňoval ani to, co slibovali po tej změně definice. Prakticky jediný, co tohle svinstvo v tom směru dělá, je, že vám otráví tělo a tim vyvolá nějakou imunitní reakci. To ale zdaleka neznamená, že získáváte nějakou imunitu (natož na vymyšlenej virus, kterej nám nikdo nedokáže ukázat), ale spíš jen to, že vás někdo otrávil.

Jedna dávka bude stačit

Začínalo se se lží, že jedna dávka bude stačit, a dokonce i Kubek později přiznal, že všichni od začátku věděli, že to neni pravda.

Dvě dávky jsou tečka za koronavirem

Takže se to posunulo na dvě dávky. Tvrzení lidí, že do nás budou chtít nacpat víc, bylo označeno ministerstvem zdravotnictví za lež, dezinformaci a hoax. (Pro jistotu všechno najednou.) Jako vždy lhalo ministerstvo.

Kdo se naočkuje, ten neonemocní

Pravda, tomuhle nevěřila ani většina vládních lhářů, ale přesto se našli i tací vykukové, kteří tohle vážně tvrdili před kamerama. Samozřejmě byli dle zákona potre– ne, počkat, to se mi zdálo.

Kdo se naočkuje, nemůže nakazit jiný

Nejen, že to byla lež, ale studie už ukazujou i to, že očkovaní jsou dokonce nakažlivější. Ono totiž nestačí, že “to jediný, co vás spasí” vůbec nefunguje. My už jsme v naší společnosti tak daleko, že to má ještě opačnej účinek – ale vnucuje se to lidem dál, s pořád stejnou propagandou. (Skoro jako by ty injekce poskytovaly imunitu proti pravdě.)

Očkování chrání před těžkym průběhem

Další evidentní lež, neboť už delší dobu je na JIP víc očkovanejch než neočkovanejch, a to i v přepočtu na velikosti skupin. Mnohokrát se stalo, že v té či oné nemocnici byli všichni convid pacienti dvakrát až třikrát zapíchnutí.

Vakcína je efektivní

Vážně? V čem přesně ta efektivita spočívá? Před nákazou to nechrání, ani částečně, neboť mezi očkovanejma je nakaženejch mnohem víc. Od hospitalizace to taky nechrání, protože to samý. Před těžkym průběhem taky ne, protože totéž. Stačí se podívat na srovnání na opendatalab – ve všem jsou na tom očkovaní hůř, a to i bez “vedlejších” účinků těch sraček, co do sebe nechali napíchat. Předpokládám, že se zapíchanci můžou utěšovat tim, že budou mít mírnější průběh úmrtí?

Vakcína Pfizer má 95% účinnost

Použít relativní (a irelevantní) účinnost místo tý relevantní – absolutní – která byla podle studie Pfizeru 0.84%, byl docela nehoráznej trik, ale samozřejmě většina oveček (který se dušujou, že nejsou žádný ovečky), na to skočila, a některý z nich tomu věří dodnes. Nutno poznamenat, že účinnost 0.84%, ještě s možností nežádoucích účinků, je tak slabá, že bysme větší účinnosti dosáhli kdečim, a bez těch vedlejších účinků – procházkou na čerstvym vzduchu, vyhozením televize z okna, a možná třeba i skákáním na trampolíně, protože proč ne.

Potřebujeme X% proočkovanost, abysme dosáhli stádní imunity

X se měnilo podle situace a nálady, ale o tom, jak dosáhnout “stádní imunity”, když to svinstvo neposkytuje ani individuální imunitu, soudruzi pomlčeli. O jakejkoliv imunitě tu nemůže bejt ani řeč. (No, podle dat možná o negativní.) Samozřejmě tu máme státy, který maji proočkovanost o 1020, i 30% vyšší než my, a jak dnes dobře víme, je jim to úplně k hovnu.

Vakcína bude fungovat i proti mutacím

Jak se ukázalo, proti “omikronu” (ať už je to cokoliv), byla vakcína k ničemu. A tim myslim ještě víc k ničemu než proti těm předchozím vymyšlenejm mutacím. (OK, tohle je absurdní od základů, ale snažim se ukázat, že ty lži jsou evidentní i z jejich vlastních dat.) Ačkoliv jsme to viděli od začátku “omikronový vlny” (kdoví čeho), v CDC až nedávno přiznali, že injekce proti tej vlně byly celkem k ničemu, ačkoliv do nás celou dobu všichni hustili, že nám rozhodně pomůžou.

Vakcína je bezpečná

Tohle už asi ani nemusim rozvádět. Máme VAERS a EudraVigillance, kde je teď dohromady 77 tisíc mrtvejch a přes 6 miliónů nežádoucích účinků, s reportovaností někde kolem 1%. Nedávno vyšly Tečkované přiběhy a podobnejch dokumentů je ve světě už víc. “Vakcína” neni opravdu vakcína, je nebezpečnější než jakákoliv vakcína v historii, a tajit to bude stále těžší. Ale zatim se lže dál.

Vakcína má jen minimálně nežádoucích účinků

No, Tfujzr jich má ve svojí studii kolem 1300, tak já nevim, kolik je “hodně” a kolik “málo”. Já bych třeba spočítal, kolik nežádoucích účinků má rána kladivem do hlavy, a pak bych to srovnal.

Nežádoucí účinky jsou jen krátkodobý

Nejsem odborník, ale mně teda připadá amputace docela dlouhodobá a potrat a smrt se mi zdaji celkem nenávratný. “57,000 permanently disabled” zní taky dost permanentně, a to je jen v USA. U tý myokarditidy si taky nejsem tak jistej, že to za chvíli přejde. Mám pocit, že Chlíbek a Hořejší maj o následcích opíchání představu typu “chvíli to bolí a možná to oteče” a nic jinýho se k nim nedostalo. Zřejmě maji svoje odborný informace z televize.

Očkování je vhodný i pro těhotné

Pokud chtěji potratit, tak určitě. Jinak ale nevim, na čem by tohle tvrzení mohlo bejt založený.

Vakcína nemůže změnit lidskou DNA

Ujišťování, že spike protein z vakcíny se nemůže dostat do jádra buňky a nemůže modifikovat naší DNA, se taky ukázaly jako lichý. O tom, jak to přesně funguje a co se může stát z dlouhodobýho hlediska, se zatím ví málo, ale tvrzení, že to nemůže modifikovat DNA, je nepravdivý.

Spike protein z těla zanedlouho zmizí

To už taky neplatí a CDC tohle tvrzení nedávno nenápadně odstranilo ze svejch stránek.

Očkování nebude povinný

Povinnost očkování byla zavedená na mnoha místech pro různý povolání nebo věkový skupiny, a tam, kde ne, byly zavedený donucovací metody, naprosto v rozporu s rezolucí 2361 Evropský komise, který záměrně znepříjemňovaly a někdy až znemožňovaly neočkovanejm normální život.

Nebudou zavedeny vakcinační pasy

Tvrzení “dezinformátorů”, že takový pasy budou zavedený, bylo ministerstvem nemocnictví označený za “nebezpečný a zcela nepravdivý tvrzení”. Všichni víme, jak to dopadlo.

Nebudou žádný mikročipy, který by sledovaly očkovací status

Jak víme, i na to došlo, i když zatim jen v menší míře ve Švédsku a na pár dalších místech. Dá se ale logicky očekávat, že se tenhle trend bude šířit, stejně jako se šíří všechny ostatní zlovolný trendy Agendy 2030, Velkýho resetu, a jinejch úchylností.

Všichni odborníci souhlasí, že je to tak, jak říká vláda a média

Opravdu? Třeba tihle lékaři to vidí úplně jinak. I u nás nespočet odborníků již od začátku ohledně očkování nesouhlasí s vládou. (Jak už jsem uváděl mnohokrát, patří tam třeba jména jako Beran, Čížek, Drbal, Drozd, Gandalovičová, Hnízdil, Peková, Pirk, Pollert, Thon, Turánek, Zelená a další.) Vláda se s tím zatím vypořádala tak, že je reklasifikovala z kategorie “odborník” do kategorie “dezinformátor”. Přejmenovávání a změna definice jsou vůbec dobrý triky. Problémy pak “mizí” jako mávnutím kouzelnýho proutku.

Ironií je, že z většiny těch lží vlády usvědčila samotná studie Pfizeru (ta, kterou chtěli 75 let tajit – očividně z “dobrejch” důvodů). Leč přesto se lže dál a mnozí zombíci nějak o ničem z toho, co jsem tu napsal, neví. Což je, nutno uznat, docela výkon.

Spousta vysoce proočkovanejch států dopadla katastrofálně. Statistiky z Austrálie a Novýho Zélandu ukazujou, že přes maximální fašismus s koncentrákama a všim okolo se nepodařilo zastavit “covid” (ať už se za nim skrejvá cokoliv), a situace se značně zhoršila po “očkování”.

Dlouho vychvalovaný Portugalsko, stejně jako řada dalších zemí, si vysokou proočkovaností získalo jen větší a větší vlny convidu, nemluvě o průserech z fuckcín. Izrael se taky nemá čim pochlubit. V Británii je za poslední rok kolem 90% úmrtí s covidem mezi očkovanejma, v některejch měsících i víc.

Důkazy o poškození fuckcínama se hromadí, takže dokonce i globální cenzoři z takový tý hnusný korporace, kterou nechci ani jmenovat, mění svoje “pravidla” a začínaji otrokům, s blahosklonností jim vlastní, “dovolovat” kritiku roušek a fuckcín, asi aby nevypadali moc blbě. To ale samozřejmě neznamená, že končí s cenzurou. Ani náhodou. Jen vám dovolí říct pár těch nejočividnějších věcí, aby nevypadali hůř než Hitler.

Mezitím přibejvá studií, který dokumentujou, co za svinstvo do sebe lidi nechávaj píchat. Nedávno dvě studie ukázaly, že mRNA fuckcíny způsobujou poškození krve, od čehož se odvíjí velká část těch nejčastějších problémů jako jsou krevní sraženiny a kardiovaskulární potíže. Ta italská studie tohle poškození krve našla v 94% případů, tedy skoro u všech zapíchanejch. Skoro všichni maji změněnou strukturu krve, a ne k lepšímu.

Ta německá studie žádá, aby se v zájmu veřejný bezpečnosti fuckcinační program proti convidu zastavil. Též ukazuje, že umělá inteligence dokáže se 100% přesností rozeznat očkovanou krev od neočkovaný. To je docela hodně procent na něco takovýho. Opíchanci si sice můžou namlouvat, že maji speciální übermensch krev, ale zvýšená šance onemocnět a umřít neni zrovna moc über.

Jak dlouho bude tohle pokračovat? Měli politici za posledních 2.5 roku vůbec v něčem pravdu? Nevypadá to tak. Ale přes pomalý připouštění některejch “omylů” (který byly záměrný, takže to ve skutečnosti nejsou omyly) převážně lžou vesele dál. Kdokoliv, kdo stále doporučuje lidem se nechat zapíchnout, je lhář a vrah. Bohužel se pořád najde dost pitomců, kteří to ještě nepochopili.

Nerad zacházim tak daleko, abych tvrdil, že “se nás snaží zabít biologickou zbraní”, ale co si z těch dat máme vzít jinýho, než že je to biologická zbraň? I kdyby to nebyl původní záměr, tak to jako biologická zbraň evidentně funguje, a každej, kdo má oči a mozek, to vidí, a každej, kdo to dál podporuje, se podílí na genocidě. Z toho už se dá těžko nějak vykecat.

Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (37 votes, average: 4,92 out of 5)
Loading...
33 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)