20.8.2022
Kategorie: Společnost

Jak skončí svoboda navždy

Sdílejte článek:

ANTIVIRUS

To, že nás chce globální patokracie mít totálně pod kontrolou a sebrat nám veškerou svobodu, neni žádná novinka. Na tom pracujou cílevědomě přinejmenším stovky let, ne-li odjakživa. Za posledních dva a půl roku se ten trend zrychlil děsivym tempem. Ještě děsivější je, že na to většina lidí bez problémů přistoupila a spousta z nich si doteď myslí, že je všechno v pořádku. Vše, co se děje, je ale stále jen příprava na konečnej úder. Až přijde ten, svoboda skončí navždy.

Pod záminkou falešný pandemie byla populace programována, aby si zvykala na nevídaný množství omezování svobody. To, co bylo před třemi lety nepředstavitelný, dnes považuje polovina lidí za normální. Nelegální zásahy do soukromí na denním pořádku, výhrůžky a donucování k něčemu, o co většina lidí zjevně nestála, totalitní atmosféra plná nátlaku a udavačství, cenzura horší než za komančů, ztráta zaměstnání kvůli nepodvolení se, pošlapávání Ústavy vládou – to vše vidíme všude kolem sebe a půlka populace je tak zblblá, že tomu často ještě fandí.

Pak pod záminkou války na Ukrajině, která se zbytkem Evropy prakticky nijak nesouvisí (a už vůbec ne s Amerikou a dalšíma světadílama), proběhlo další kolo destrukce, prostřednictvím sankcí (u nichž už snad každej vidí, že nevedou k oslabení Ruska, ale EU), spolu s atmosférou ještě větší netolerance k nepodvolenejm. To vše přineslo další rozklad společnosti, štvaní lidí proti sobě, šíření strachu, a posílení moci vlády, která už v podstatě operuje na bázi terorismu.

Je to všechno součástí agendy Velkýho resetu, jehož cílem je, že nebudete nic vlastnit, protože všechno, včetně vás, bude vlastnit hrstka psychopatů. Likviduje se samostatnost a nezávislost lidí, kde to jen jde. Přispívá k tomu třeba Green Deal, kterej omezuje náš přístup k energiím a přinese nedostatek nejen tý energie, ale všeho, co na ní závisí, což je téměř všechno.

Dál je tu politika monokultur rozdělenejch do různejch částí světa pod kontrolou těch nejhorších korporací, která zajišťuje, aby žádná země nebyla soběstačná. Vidíme masivní snahu přesunout kontrolu nad produkcí potravin od nezávislejch farmářů do rukou pár korporací. V nezávislosti v oblasti energií a produkce potravin je velká síla obyčejnejch lidí postavit se totalitě, a proto se globální patokracie všemožně snaží nám tu nezávislost sebrat, viz například současná situace v Holandsku.

Situace je už teď zoufalá, ale je tu jeden krok, na kterym se pracuje, kterej ji promění ze zoufalství na totální beznaděj. Tim krokem je zavedení digitální měny a zrušení fyzickejch peněz.

Bezhotovostní otroctví

Jakmile se zruší možnost platby hotovostí, je konec. Lidstvo prohrálo. Žádná svoboda už nikdy nebude. Zotročení lidstva hrstkou psychopatů bude kompletní. Možnost odporu bude prakticky nulová. Vše, co se stalo doteď, je jen slabej odvar proti tomu, jak by to vypadalo, kdyby se všechno přeorientovalo na centrálně řízenou digitální měnu bez možnosti platit jinak.

Obávám se, že jen málo lidí si uvědomuje rozsah tohodle průseru. Ty důsledky by byly devastující. V první řadě, vládní špehování by víceméně dosáhlo dokonalosti. Téměř ke všemu, co děláte, potřebujete peníze, a s centrální digitální měnou bude vláda okamžitě vědět o každej finanční transakci. Nic si nekoupíte bez vědomí vlády. Budou vědět co, kdy a kde jste si koupili. Všechny tyhle informace o vašem počínání budou k dispozici těm nejhorším zrůdám v naší společnosti, jako je třeba Blít Rakušan.

To, že budou vědět o všem, co děláte, je ale jen začátek. Co je mnohem horší, je to, že to budou moc ovlivnit. Když máte papírový peníze v kapse, vláda na ně nemůže a nemůže vám diktovat, kolik a za co můžete utratit. Peníze máte pod kontrolou vy. S digitální měnou nemáte pod kontrolou vůbec nic. Vláda vám může kdykoliv omezit přístup k penězům, diktovat, kolik a za co můžete utratit, anebo vám to všechno kliknutím myši sebrat a neuděláte s tim nic.

Mnozí z vás možná četli na Aeronetu článek o CSRQ-SM. Nevim, nakolik jsou ty konkrétní informace pravdivý (a nakolik se třeba někdo snaží lidi zastrašit a sebrat jim naději), ale je to rozhodně dobrá ukázka toho, jak by ten výsledek zavedení digitální měny a zrušení hotovosti moh vypadat. Zhruba takhle by si to globalisti představovali, a pokud to včas nezastavíme (a včera bylo pozdě), tak takhle nějak lidstvo dřív nebo pozdějc dopadne. Že tam ta snaha z jejich strany je, tím si můžeme bejt jistí.

Jak daleko v tomhle směru opravdu jsou a nakolik se jim plány daří, je jiná otázka, ale rozhodně jsou dál, než si 90% lidí myslí a je třeba udělat všechno pro to, aby se další kroky blokovaly a znemožňovaly, jak jen to jde. Každej krok timhle směrem je další hřebík v naší kolektivní rakvi a spálenej most za náma. Jakmile se něco zavede, je hrozně těžký to zase zrušit. (Vidíte, že na mnoha místech jsou ve světě dodnes povinný roušky, ačkoliv každej, kdo má mozek, ví, že je to úplně k ničemu.)

V tomhle je to hlavní nebezpečí věcí, jako jsou COVID pasy. Ne proto, že by samy o sobě byly totální katastrofou, obzvlášť kdyby byly jen dočasný, ale proto, že jsou odrazovym můstkem pro ještě horší věci. A digitální měna, používaná prostřednictvím nějakýho mikročipu, karty, nebo telefonu, se samozřejmě rozvine v něco mnohem většího než jen způsob placení.

Je jedno, jestli se všechno zavede najednou nebo krok za krokem. Jakmile to začne, už to nejspíš nikdo nezastaví. Je jen otázka času, než se na ten čip kromě přístupu k financím přidá hromada osobních informací o vás, včetně třeba zdravotních, který se budou neustále rozrůstat. Informace o tom, jestli jste se nechali zapíchnout experimentální injekcí jako správní otroci, nebo jestli jste neposlušní “nepřátelé státu”, bude samozřejmostí. A další samozřejmostí bude, že když budou vaše informace nevyhovující, tak se třeba nikam nedostanete a nic si nekoupíte.

Jakmile se dostaneme do týhle fáze, vládnoucí jelita budou přidávat další a další výhody pro sebe a omezení pro vás, a vy už nebudete mít jak se tomu bránit. Váš přístup k čemukoliv bude jen přes tenhle digitální čip, a když se vládě nebude líbit, jak se chováte (jako například, že jste antivaxeři nebo pro-Putinovci – a opravdu nezáleží na tom, jestli je to pravda, nebo si to vláda jen myslí), tak vám ten čip vypnou. A vy s tim nic nenaděláte.

Trendu digitalizace peněz a rušení hotovosti je proto třeba klást maximální odpor. V Rakousku sepsali petici, na jejímž základě by měla bejt hotovost zakotvena jako ústavní právo. Je potřeba, aby se ta samá snaha co nejdřív objevila i u nás a všude jinde. Je to logickej krok, kterej by moh tenhle monstrózní plán překazit. Samozřejmě šance to do tý Ústavy dostat je v dnešní situaci dost malá, když nám vládnou lidi, kteří používaj Ústavu jako hajzlpapír, ale pokud by se ta snaha rozjela třeba v deseti zemích EU, dalo by se s tim snad něco dělat.

Situaci značně komplikuje fakt, že většina lidí se nechá oblbnout, zastrašit nebo zmanipulovat celkem do čehokoliv. To jsme za ty poslední dva roky viděli naprosto zřetelně. Jak jsem nedávno poznamenal, většina lidí dá přednost pohodlnosti před čímkoliv jiným. Digitální měna bude pochopitelně propagovaná jako hrozně pohodlný a výhodný řešení spousty problémů. A přijímače na to opět skočí, protože nemyslí a přijmou cokoliv, o čem jim vláda řekne, že je to dobrý.

Digitální bezhotovostní otroctví je dost špatný samo o sobě, ale je tu ještě další část globalistický agendy, která to dorazí úplně.

Bioroboti s mikročipy v těle

Implantace mikročipů přímo do lidí neni nic novýho. Děje se to už hezkejch pár let a tisíce lidí v mnoha zemích si dobrovolně nechávají implantovat čipy do svejch těl. Začalo to s omezenejma funkcema, ale ty se rychle rozrůstaji. Jak je vidět na obrázku nahoře, otázka implantátů za účelem sledování naočkovanosti se v mainstreamu během jednoho roku proměnila z “bizarní antivaxerský konspirační teorie” v pravdu. (Což se poslední dobou stává podezřele často.)

V posledních letech jsme slyšeli i to, že už teď máme technologii, která umožňuje implantovat mikročip jehlou, a teda potenciálně skrz vakcinaci. Pokud si myslíte, že by dnešní vlády ve spojení s korporacema (nebo korporace s pomocí vlád?) nedaly mikročipy do vakcín, aniž by vám to řekly, tak nedáváte pozor. Vlastně ani tak úplně nevíme, jestli už tam nějaký nejsou. Je tu teda i jistá možnost, že by se jim mohlo podařit do lidí ty čipy dostat, aniž by někdo vůbec věděl, co s ním dělaj. Kdo si neni jistej, čeho všeho jsou patokrati schopní, může si poslechnout toho magora Harariho. Nechat do sebe cokoliv píchat je dnes ohromnej risk z mnoha důvodů.

Píchání mikročipů do lidí je, stejně jako digitální měna, špatný samo o sobě, ale spojení jednoho s druhym je už totální katastrofa. A šváb Klaus se nijak netají tim, že očekává, že běhen deseti let budeme očipovaní všichni (kromě něj a jeho kamarádů). Začne se čipama v ruce, ale postupem času se míří na čipy přímo v mozku. Bohužel nic z toho už dávno neni sci-fi. Technologie tu je. Jen je potřeba ji lidem vnutit.

Co všechno můžeme očekávat, že bude umět tenhle (nejdřív “dobrovolnej” jako byly fuckcíny a pak povinnej) čip, nejdřív na nějakej kartě a pak v našem těle?

• Identifikace. Bude fungovat jako občanka. Jen může mít tisíckrát víc informací, než ta plastová.

• Osobní informace všeho druhu, který si bude moc lehko přečíst jakejkoliv úřad a podobně.

• Zdravotní informace, včetně opíchanosti potlačovačem imunitního systému.

• Přístup k… čemukoliv. Do práce, do vlastního domu, do sejfu. Prostě univerzální klíč. Ke kterýmu bude mít klíč vláda.

• Peníze. Bez čipu nic nekoupíte. A váš čip bude ovládat banda parazitickejch psychopatů.

• GPS – sledování na steroidech. Už nikdy nebudete nikde, kde vás vláda nenajde. Vždycky budou vědět, kde přesně jste.

• “Social credit” – informace o tom, jak vzorní jste občani, už se na různejch místech taky rozjíždí.

A to určitě nebude všechno. Možnosti jsou nekonečný.

Samozřejmě vám se bude předkládat hlavně ta pohodlnost a bezpečí. Nebudete muset nosit občanku a klíče, a tudíž je nemůžete nikdy ztratit a nemůže vás o ně nikdo okrást! (Akorát si tu občanku může přečíst policajt na dálku bez vašeho vědomí, s celou vaší 500-stránkovou složkou, a ten klíč od domu vám můžou vypnout.) Když budete potřebovat první pomoc, záchranka bude hned vědět vše o vašem zdravotním stavu, alergiích, atd! (Ale vláda a policie bude vědět o všech vašich nemocech, včetně třeba pohlavních, jaký berete prášky, co vás ohrožuje, a podobně.)

Budete mít všude přístup jen mávnutím ruky, kterou pravděpodobně nikdy nezapomenete doma! (Ale pípací průchody jako na letišti budou časem všude, a pokud se znelíbíte vládě, tak neprojdete prakticky žádnejma dveřma ve veřejnym prostoru.) Nemusíte nosit peněženku ani kartu! Zaplatíte všude snadno! (Akorát když nebudete poslušní otroci, tak nezaplatíte nikde.) Díky GPS se vám nikdy neztratí děti! (Budete o nich ale vědět nejen vy, ale i vláda – a kdo ví kdo ještě – stejně jako o vás, a to hlavně v případech, kdy se vám to tak úplně nemusí hodit.)

Představa, že tohle někomu poskytne nějaký “bezpečí” je podobná, jako představa, že zřízením si emailu na gmail.com budete mít “bezpečnej” email. Nechat si implantovat mikročip, kterej ovládá vláda, je jako dát svoje osobní maily do rukou největšímu globálnímu špehovi. Nebo jako nechat lišku hlídat kurník, jak se tak říká.

Elektrouba na ovládání

To všechno je ale pořád ještě ta mírnější stránka problému. Jedna věc je, že si o vás někdo (grázlové typu Fialovej Hnus) může přečíst jakýkoliv informace. Je třeba si ale uvědomit i tu druhou stránku věci: na čip, z něhož se daji číst věci, se dá i zapisovat. A od toho se už odvíjí neskutečný množství hodně vážnejch problémů a řítíme se do totální totalitní dystopie.

Mikročip funguje na bázi elektrickejch signálů. Lidský tělo je plný elektrickejch impulsů, který vyžadujou dost velkou přesnost a rovnováhu, aby tělo (ale i mysl) fungovalo správně. I minimální vychýlení z rovnováhy může mít katastrofální následky. Je třeba se pořádně zamyslet nad tim, jak by rádiovej přijímač ve vašem těle moh ovlivnit vaše normální fungování.

V jednom článku jsem čet větu, “Žena sedící vedle vás může mít implantát, který pomalu uvolňuje hormony zabraňující tomu, aby otěhotněla.” No to je úžasná vymoženost, říkáte si, pokud máte v hlavě vyzkratováno už teď. Co se nám tady říká, je to, že ten čip ve vás může ovlivňovat činnost vašich hormonů. A dálkový ovládání může mít třeba Pekarová. (A k tomu její dálkový ovládání bude mít nějakej šváb.)

Hormony ovlivňujou v těle spoustu věcí, včetně nálady a pocitů. Opravdu chcete mít ve svym těle něco, co dává vládě přístup k vašim hormonům? Co potom brání vládě nenápadně vyvolat v miliónech lidí vztek, když se jim to hodí, nebo naopak deprese, letargii a nezájem? Nechcete novou vakcínu? Neni problém – na chvilku vás trochu “vypnem” a v nestřeženym okamžiku to do vás píchnem.

Už před pěti lety tu byly články o tom, jak ty mikročipy můžou vylepšit sluch a zrak, nebo dokonce pomoct s mentálníma poruchama. Jestli vám to ještě myslí, rychle si uvědomíte, že když vám ten mikročip v těle dokáže zlepšit zrak nebo mentální stav, tak je dokáže i zhoršit. Pokud to dokáže vyléčit nemoc, dokáže jí to i způsobit. A opět je třeba si připomenout, kdo má dálkový ovládání. Vy to nebudete, a ani nebudete vědět, kdo všechno k tomu má vlastně přístup.

Co se může pokazit?

Než se lidi začnou rozplývat nad propagovanejma výhodama implantovanejch mikročipů, měli by se dlouze zamyslet nad tim, jaký z toho můžou vzejít problémy. Je totiž velkej rozdíl mezi tim, když se vám rozbije televize nebo auto, a když se rozbije mikročip ve vašem těle, na kterym je závislý skoro všechno, co děláte.

Co třeba jen obyčejný poruchy? Jak spolehlivá je třeba vaše wifina doma nebo v práci? Stačila by vám taková spolehlivost u mikročipu, kterej funguje jako platební karta a klíče od bytu? Že se to vyřeší silnějším a všudypřítomným signálem? No, když vidíme, jaký zdravotní problémy způsobuje WiFi nebo mobil, jaký to asi bude, když ten signál budou prát pod parou 24 hodin denně přímo do vás? Vsadíme se, že si za pár let přečtete o “nečekaném nárůstu rakovin s neznámou příčinou”?

A co teprv, když přijde nějakej ten pořádnej blackout? Až bude celá společnost dělat všechno přes čipy v těle a přestane fungovat elektřina kvůli plošnýmu výpadku, co pak? To bude určitě zábava.

Pokud chtěji někteří spoluobčané mít digitální peníze a mikročip v ruce, fajn. Ale musí tu bejt zaručená alternativní možnost dělat to takříkajíc “po staru”. Problém je, že jakmile na to přistoupí půlka společnosti (což jsou vymytý mozky, takže to půjde rychle), tej druhej půlce se to zanedlouho nařídí povinně taky. Tenhle trend tu zřetelně vidíme.

Ale poruchy pořád nejsou ten největší problém. Ty jsou náhodný, ne tak častý, a nediskriminujou. Ještě horší jsou ty problémy, který jsou záměrný.

Máme tu třeba hackerský útoky. Dokonce i příznivci implantovanejch mikročipů připouští, že se to dá lehko hacknout. (Možná stejně snadno jako americký volební přístroje.) To by ale otvíralo dveře pro zločinnost nepředstavitelnejch rozměrů. Když se někomu podaří napojit na váš čip, budete v háji. Ten člověk bude mít přístup k vašim penězům a všem osobním informacím, klíče od vašeho bytu, atd. Bude vás moct sledovat a vydírat. Jakou si tak asi myslíte, že proti tomu budete mít ochranu? Kdo vám pomůže? Policie ČR? Hahaha.

Přitom opět připomínám, že i bez zjevný kriminální činnosti budou mít přístup k vašemu čipu ti nejhorší z nejhorších – vládnoucí vrstva globálních parazitů. I kdyby se ty čipy začaly používat nějak zdánlivě “neškodně” (což prakticky nehrozí), tak je tam ale vždycky možnost aktualizací. (Pokud máte zkušenosti s aktualizacema Windows 10, tak to by vás mělo dostatečně vyděsit.) Prostě vám všem jednoho dne ten software na vašem čipu pozmění. Myslíte si, že vás o těch aktualizacích budou informovat? Ne. Nebudete mít vůbec tušení, co ten čip ve vaší ruce (nebo mozku) vlastně umí. A nebudete mít žádnou moc to jakkoliv ovlivnit.

Nebo co když někdo napíše počítačovej virus, kterej ty mikročipy napadne? Máte v sobě antivirus? (Já už jsem se samozřejmě jako Antivirus narodil, ale většina lidí to štěstí nemá.) Těžko říct, jestli by byl horší virus, kterej rychle způsobí kolaps celýho systému, nebo nějakej nenápadnej, kterej bude pomalu ale jistě páchat škody v pozadí.

Ohledně kvality a neškodnosti mikročipů můžeme poznamenat, že je to technologie od stejnejch lidí (myslim ty, co to všechno řídí), co nám dali covid injekce, a víme jak dobře ty fungujou a jak jsou prospěšný. Tihle lidi nás diagnostikujou testem, o němž jeho vynálezce (Mullis) řek, že nedokáže diagnostikovat nemoc a cpou nám mRNA fuckcíny, o nichž jejich vynálezce (Malone) říká, že by se měly zastavit. A teď nám cpou digitální měnu (a později ty implantovaný čipy).

Vymejvání mozku nikdy nebylo jednodušší

Jestli i čip v ruce dokáže ovlivnit hormony a tudíž aspoň do nějaký míry náladu a chování, tak čip v mozku už ovlivní celkem cokoliv. Dá se čekat, že by se daly ovlivnit i vaše vzpomínky a myšlenky. Pak už jste opravdu elektroubové na ovládání a nemáte vůbec žádnou svobodu.

Ale na vymejvání mozku stačí mnohem míň než přímý ovlivňování myšlenek. Stačí modifikovat frekvenci mozkovejch vln (což je celkem snadný s dnešní technologií) tak, abyste byli přístupnější informacím (ovlivnitelnější), a o ty “správný vlivy” už se postará mediální propaganda. Stačí trochu otupit vaší ostražitost a reklamy a propaganda se postaraj o to, abyste věřili všem těm správnejm věcem.

Když bude chtít vládnoucí vrstva zavýst nějakou nepopulární změnu, nemusí vás programovat přímo. Stačí naprogramovat pár lidí, aby způsobili nějakej konkrétní problém (což už se běžně stává, ale takhle to bude lehčí), pak vláda přijde s řešením (což je to, co chtěli zavést), vám jen malinko ovlivní náladu (třeba budete při sledování problému produkovat víc adrenalinu a při navržení vládního řešení víc serotoninu), a vy budete šťastní, že to za vás vláda vyřeší a vy můžete dál sedět na prdeli a oddávat se nějakej retardovanej zábavě, která vás udržuje v nezájmu o cokoliv, na čem záleží.

Nepodvolení

Jedním z hlavních důvodů pro digitální měnu a mikročipy je ten, že se téměř totálně zničí možnost odporu proti patokracii. Budete-li kritizovat vládu, tak vám nevypnou jen webový stránky, ale vypnou přímo vás. Zmizí vám prachy z účtu, nikdo vás nikam nepustí, a dělejte si, co chcete. Odmítání vakcín se nebude tolerovat. Sympatie s Ruskem taky ne. Ani nedostatek vyšilování nad změnou klimatu, stejně jako nedostatek nadšení pro navrhovaný “řešení”.

Kdekoliv projdete dveřma, ozve se hlasitej alarm, že je na místě nebezpečnej terorista. Lidi samozřejmě uvěří, že jste opravdu teroristi, protože… se podívejte na poslední dva roky. Lidi uvěří čemukoliv. Navíc, když vám trochu zamíchaji s hormonama, tak se možná i jako teroristi budete chovat, nebo aspoň jako blázni, a lidi pak budou jen rádi, když vás policie pro jejich bezpečí odklidí.

Co budou “vypnutí” lidi dělat? No, jako jedna možnost se nabízí, že půjdou a vyříznou ten čip z někoho jinýho, třeba z vás. Zároveň ze sebe vyříznou ten svůj, aby nespouštěli alarmy (a vláda jim nehejbala s hormonama) a budou pípat tim vašim. Tim taky budou třeba mít i přístup k vám domu, zatímco vy ne. Až to nahlásíte a váš čip se zablokuje, jeho novej majitel ho zahodí a půjde si z někoho vyříznout novej. Život s čipama bude opravdu bezpečnej. (Říkali to přece na ČT.)

Kdyby si nějakej nepodvolenej chtěl hrát na MacGyvera a přes vypnutí proti vládě bojovat, budou ho honit roboti a vraždící drony. V lepším případě ho rychle zneškodní. V horším případě dostane uspávací střelu a skončí v instituci, kde se na něm budou dělat experimenty na téma “jak udělat z nepodvolenýho podvolenýho”.

Jediná možnost, jak tomu všemu utýct, bude ten čip vyříznout a zdrhnout někam hodně daleko a tam žít naprosto nezávisle na systému. Což je ale v dnešní době dost obtížný a brzo to bude téměř nemožný. Nikdo by vám nepomoh, protože všichni budou sledovaní na každym kroku a pomoc “teroristům” se bude těžce trestat. A satelity a drony vás nakonec najdou i bez čipu.

Samozřejmě na to, aby se dal člověk “vypnout”, neni třeba implantovanejch mikročipů. Bohatě k tomu stačí povinná digitální měna. Vymazání vašeho konta, spolu s kontrolama na každym kroku (k čemuž jsme se s convidem hodně přiblížili), vám znemožní normální život a nikdo z podvolenejch otroků pro vás nehne ani prstem. Takže jestli chceme žít svobodně a ne jako vězni, tohle se nesmí stát.

Jestli nezabráníme zrušení platby v hotovosti, čeká nás doživotní digitální koncentrák.

Redakce
Latest posts by Redakce (see all)

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (29 votes, average: 4,79 out of 5)
Loading...
21 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)