12.8.2022
Kategorie: Multikulturní soužití

Děti nejsou hračky, mají svá práva!

Sdílejte článek:

EVA HRINDOVÁ

Mít děti není lidským právem. Dítě není hračka, je to dar a obrovská zodpovědnost. Děti mají svá práva, která jsou v současnosti naprosto bezprecedentně potlačována.

Mají lidé právo na štěstí? Jistě, ale ne na úkor těch nejslabších. Žena, která za peníze nosí dítě jakémukoliv páru, je nešťastnice. Za devět měsíců se propojí s plodem, který nosí pod srdcem a ani nejvyspělejší věda není schopna pojmout všechny vazby, které se takto vytvoří. Odebrat plánovitě a za finanční úhradu dítě po porodu a svěřit ho defakto cizím lidem, zbavit ho laskavé mateřské náruče a mateřského mléka, je nelidské. Pro dítě i pro matku.

Hysterická podpora LGBTQ komunity je v prvé řadě obrovský neziskovkářský byznys a v druhé řadě přispívá k rozvratu jistot, které vždy zajišťovaly neochvějnou pozici pro rodiny, jako základu lidského života a společnosti. Dětem se vtlouká do hlav, že si mohou měnit pohlaví, že rozvody jsou normální, že narodit se do neúplné rodiny je normální. To všechno ničí tradiční chování, které přispívalo k funkční společnosti. Dnes má každý možnost volby a každý má mnoho práv. Ale nikdo nemá žádné povinnosti…

Trpí tím děti a to by nemělo žádného laskavého člověka nechat v klidu.

 

evahrindova.cz

Redakce
Latest posts by Redakce (see all)

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (19 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
3 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)