26.6.2022
Kategorie: Společnost

K prohlášení Věry Jourové

Sdílejte článek:

COM/FB

“Putinovské Rusko a prokremelská média destabilizují Evropu. Budí v lidech nedůvěru k demokracii.”

Paní Jourová,

neznám žádné “putinovské Rusko”. Rusko je jen jedno. A neshledávám žádný důvod k jeho adoraci, stejně jako k adoraci kterékoli jiné světové mocnosti. Právě tak ovšem nemám žádný důvod je nenávidět. Ale když už takovýmito plamennými slovy troubíte do světa prounijní propagandu, počítejte se mnou:

*Nevím nic o tom, že by nám Putin nebo Rusko cenzurovali internet, mazali a blokovali profily na sociálních sítích nebo vyhrožovali vězením za projevy neschválených názorů.

*Nevím nic o tom, že by Putin nebo Rusko zakazovali chovatelům domácí zabijačky, rybářům olůvka a myslivcům broky.

*Nevím nic o tom, že by nám Putin nebo Rusko nařizovali, že rum nesmí být rum, pomazánkové máslo nesmí být pomazánkové máslo a cikánská pečeně že je projevem diskriminace.

*Nevím nic o tom, že by na nás Putin nebo Rusko chystali šílené plány typu Green Deal, bezuhlíková Evropa a zákaz spalovacích motorů.

*Nevím nic o tom, že by se Putin nebo Rusko snažili legislativně odzbrojit domácí obyvatelstvo a vnutit nám proti naší vůli a za každou cenu hordy nelegálních negramotných muslimských vetřelců ze zemí třetího světa.

*Nevím nic o tom, že by nám Putin nebo Rusko diktovali přes hlavy našich ústavních a vládních činitelů legislativní paskvily, vytvořené nikým nevolenými cizími úředníky.

*Nevím nic o tom, že by Putin nebo Rusko ničili naše zemědělství dovozem dotovaných potravin za dumpingové ceny, prodali naši vodu cizincům nebo vydali horu Říp, coby jeden ze symbolů našeho národního uvědomění, zahraničnímu vlastníkovi.

*Nevím nic o tom, že by nám Putin nebo Rusko tvrdili, že máma a táta nemají být “máma” a “táta”, nýbrž “Rodič 1” a “Rodič 2”, že existuje 78 pohlaví, případně že homosexuální vztah má být povýšen na manželství.

*Nevím nic o tom, že by nás Putin nebo Rusko nutili zavádět covid-pasy a snažili se nás dotlačit k očkování jakýmisi neprověřenými a podezřelými přípravky – a to včetně dětí a těhotných žen.

*Propagandu v duchu “Stokrát opakovaná lež stává se pravdou” používal už Hitlerův ministr propagandy Josef Goebbels. A račte si vzpomenout, jak nakonec dopadl.

*Naši důvěru ve vámi vyzdvihovanou “západní demokracii” podkopat nelze, protože jsme ji už dávno ztratili.

Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (34 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
14 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)