21.5.2022
Kategorie: Ekonomika

České rodiny padnou na ekonomické dno

Sdílejte článek:

JIŘÍ FIŠER

Pokud se národ neprobudí, tak to špatně skončí. Na co ještě čekáme, až přijdou rytíři? Nepřijdou, musíme si pomoct sami.

Tak vážení, dnes jsem počítal a zjistil že jestli ustojíme duben, tak červen nás položí. Kvůli všem modro žlutým fanatikům české rodiny padnou na ekonomické dno. Zdražení nájmu energií dělá pro nás 4000 měsíčně. Ceny pohonných hmot mě nutí změnit práci, protože polovinu výplaty nechám za cestu do práce, zvedají se ceny potravin. Dnes zdražení jízdného u třech děti z 1000 korun měsíčně na 2120 korun měsíčně. Pecka, co myslíte, že je to v pořádku, když pomůžeme cizím a to nejen těm co utekli před válkou, ale i těm co šli za lepším, a taky uprchlíkům s Afriky,  a sami přitom chcípneme hlady? Vážně se takhle chová vláda k vlastním občanům? Jako spořádaný občan mám chuť spáchat defenestraci, vyházet tu špínu z oken a to včetně zloducha na Hradě. Jsem rozpálený do běla co si to dovolují. Během třech měsíců se nám zvýšily náklady o tolik tisíc, že to nemůžeme zvládnut (pro rejpaly pracuji od 17 let celý život). Teď se ptám:  Vládnou nám zločinci, lháři a vlastizrádci a my si to necháme líbit?

Nezapomeňte napsat, že jsme ufňukaní Češi, klidně přijďte a předvedete mi to. Začnu být zlý, povedlo se vám rozdělit národ. Přestávám být poslušný občan, přestávám být slušný člověk, tohle je válka proti občanům a podle toho budu jednat a budu bojovat za svou rodinu. Přestal jsem být hrdým občanem této země, jsem jen já a moje rodina. Ať mě každý odsoudí, mám toho dost, lezeme do prdele kde komu, pomáháme i těm, co to nepotřebují. Jestli jednou řeknu, že jsem hrdý na to že jsem Čech, tak až budou padat hlavy vlastizrádců. Lidi, probuďte se, někteří, máte zatím dost, ale zítra to tak být nemusí. Stop fialovému hnusu, dost výsměchu Pekarové, dost bylo zločinců a lhářů. Opravdu si k nám  mohou vše dovolit? Berou statisíce, kradou po miliardách a nám kážou žít skromně. Jak moc skromně? Nikdy jsme nevzali děti k moři, nemáme na to, jak se dá žít skromněji? Jako že nekoupíme dětem jedny bonbóny. Opravdu jsme takové stádo, co si nechá vše líbit? Důchodci, matky z dětmi a celé rodiny budou padat na hubu a oni si cpou kapsy. Jděte do prdele s Ukrajinou a s covidem, vůbec běžte jinam, pokud nejste Češi, tohle je Česká zem. Přijde mi, že tuhle vládu volili Ukrajinci. Po letech práce a placení daní a všeho jsme utlačování ve vlastní zemi. Tady už nepomůže demonstrace, tady by měly padat hlavy. Naši předkové se musejí stydět v hrobě, že za nás bojovali.  Už ne hanba vládě, hanba nám, že je necháme vládnout. Vládě co nás okrádá šikanuje a ponižuje, upírá dětem normálně žít. Pokud se národ neprobudí, tak to špatně skončí. Na co ještě čekáme, až přijdou rytíři? Nepřijdou, musíme si pomoct sami.

Jiří Fišer

Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (36 votes, average: 4,75 out of 5)
Loading...
44 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)