10.5.2022
Kategorie: Multikulturní soužití

Švédsko se stane muslimskou zemí (video)

Sdílejte článek:

SLOVANKA

Ve Švédsku je nejméně 12% obyvatel muslimů. A to je velmi podsazené číslo, neboť počet muslimů je odhadován na základě počtu cizinců z islámských zemí. Nejsou zde započteni například ti, kdo se již v zemi narodili ve druhé generaci nebo konvertité, ale ani odhadem čtvrt milionu cizinců, kteří jsou na území Švédska ilegálně a žijí bez vědomí úřadů v ghettech, kam se i policie bojí vejít.

Skutečný počet muslimů tedy může být i dvojnásobný, takže může jít o čtvrtinu populace. Jenže zatímco původní Švédové mají maximálně jedno dítě, muslimští invazisté mají ve Švédsku v průměru 4 potomky.

V rámci volební kampaně vystoupil se svým projevem politik AfS (Alternativa pro Švédsko) – strany, která není v parlamentu (několikrát byla zakázána, pak znovu založena…), ale jde asi o jedinou stranu, která není v tento moment zakázána, kandiduje do Riksdagu (švédský parlament) a je skutečně antisystémová.

Je jasné, že mladý politik patří k tomu málu Švédů, jimž systém nevymyl mozky a uvědomují si, kam je dlouhá desetiletí socanských vlád dovedla. Ano, nyní před volbami socanská premiérka přiznává, že se integrace nezdařila, ovšem věřte, že jde o předvolební trik. Pochopí to ovšem Švédové?

Prvního května uspořádala Alternativa pro Švédsko (AfS) volební shromáždění v Gävle, kde vůdce strany Gustav Kasselstrand varoval, že Švédsko se stane muslimskou zemí, pokud budou současné trendy pokračovat.

„Nikdy nepřijmu, aby se Švédsko stalo muslimskou zemí,“ prohlásil zároveň vůdce AfS.

Mezi řečníky byli vůdce AfS Gustav Kasselstrand, bývalý poslanec SD Jeff Ahl, zástupci strany Evelina Hahne a Lennart Matikainen.

Kasselstrand upozornil obyvatele Gävle na skutečnost, že drtivá většina obyvatel v takzvaných zranitelných oblastech (tak se ve švédsku říká muslimským ghettům) volí sociální demokraty. Tvrdí, že sociální demokraté si dovezli své voliče.

„Sociální demokraté viděli, že se k nim švédští lidé obracejí zády. Vzhledem k tomu, že starší Švédové odcházejí a vidí, že mezi mladšími lidmi není velký nárůst sociálně demokratických voličů, rozhodli se importovat stovky tisíc voličů z Afriky a Středního východu,“ řekl Kasselstrand.

Dále vyzval obyvatele Gävle, aby nahradili politiky dříve, než politici nahradí lidi.

„Jde o velmi jednoduchou dohodu. Můžete přijet do Švédska výměnou za to, že pro nás budete hlasovat. To je politika sociálních demokratů. Je to naprosté pohrdání zemí, které vládnou. Politici zvolení švédským lidem se aktivně snaží nahradit své vlastní obyvatelstvo, aby si zajistili trvalou volební podporu. Je to tak nechutné, že je člověk touto skutečností ohromen.“

Vůdce AfS odmítá akceptovat, že migranti jsou budoucí populací Švédska.

„Švédsko se stane muslimskou zemí. Švédsko před 40 lety nemělo prakticky žádné muslimy.“

Dnes jich je více než milion a nic nenasvědčuje tomu, že by se tento vývoj sám zastavil nebo byl někým zastaven. Naopak, zaplňují zemi ještě více imigranty než kdy předtím.

„Nesmířím se s tím. Nebudu akceptovat, že toto je budoucí obyvatelstvo Švédska. Nebudu akceptovat, že moje dvouletá dcera bude muset vyrůstat v muslimském Švédsku.“

Video s anglickými titulky můžete shlédnout níže:

K uvedenému již jen dodávám, že Švédové si to vybrali sami. Pokud by socany a další vítače nevolili, nedostala by se jejich země do stavu v jakém je. Předpokládám, že tato zřejmě jediná antisystémová švédská strana v rámci těch stran, které kandidují v nastávajících volbách, se do švédského parlamentu nedostane.

A i kdyby se tam čistě náhodou dostala, tak bude vyloučena na okraj s několika málo poslanci. Na rozdíl od strany islámské, která letos také kandiduje. O případnou koalici s ní totiž zájem je. A to nejen v řadách socanů…

SLOVANKA

Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (13 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
2 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)