Denní archív: Sobota, 11 května, 2024

Pomáhat lidem? Pomáhat jim? Kdo to kdy viděl?

11.5.2024

ŠTĚPÁN CHÁB Přišel za mnou synáček. Už ve dveřích ho vítám slovy – copa, dítě očistce. S takovým oslovením jsem na něj vyrukoval poté, co jsem trávil čerstvě dočtené články z iDnes i Novinek. Oba spojovalo jedno téma. Zubaři.

Pietní fraška: Chucpe, soudruzi!

11.5.2024

PL/TOMÁŠ VYORAL „Outfit soudružky Černochové, jakkoliv nevhodný pro danou chvíli, je myslím v jejím případě to nejmenší,“ komentoval Tomáš Vyoral, jakou garderobu pro tuto příležitost ministryně zvolila. Větší obavy mu dělá, co by ministryně mohla způsobit ve funkci. A

Globální sociopati: Krásu musíme zabít

11.5.2024

VÁCLAV UMLAUF Dnešní jedno procento globálních sociopatů je zajímavé tím, že má prakticky všechno bohatství planety, jezdí hodně hezkým Lolita expresem a obecnému lidu servírují jako ideál krásy naprostou estetickou demenci.

Proč bych se měl vracet bojovat?

11.5.2024

PETR VLK Ukrajina  doslova pořádá  odlov  škodné!  Pokud  byste  tipovali  na přemnožené  lišky se  vzteklinou  tak jste  jste na omylu. Dokonce  se jí nepřemnožili  ani divočáci nebo vysoká  jako v  Česku.  Škodnou  rozumějte Ukrajince, kteří  ať  už doma nebo

Jak se baví internet: Jak paní Karel splakal(a) na výdělkem

11.5.2024

EMA Na jedné schůzce nadnárodní společnosti: Německá manažerka: Můžeme mít konferenční hovor 8. května? Češi: Nee, máme svátek Francouzi: My taky ne, máme svátek Maďaři: Taky máme u nás volno. Němka: Všichni? A proč my nemáme volno, neví někdo?

Jaké je poučení z čínských aut

11.5.2024

ZBYNĚK FIALA Čínský BYD, který už předstihl v prodejích Teslu, se vrací k osvědčené praxi Forda z počátků automobilismu, kdy všechno vyráběl sám. To je možná důležitější prvek jeho úspěchu, než jsou státní dotace.