19.5.2023
Kategorie: Společnost

Prezident vyrazil na státní návštěvu do Německa na motorce

Sdílejte článek:

JANA MARKOVÁ

Tak náš dokonale zastřižený, americkým lobbistou Kolářem dosazený figurant (pardon prezident) vyrazil na státní návštěvu do Německa na motorce, první dáma pojede v autě.
Takže pokud pominu to, že v době, kdy podle premiéra vláda a státní správa bude šetřit hlavně na sobě, a vy máte dostávat v lékárně léky do hrsti a všechno jim to platit ze zvýšených daní na kojeneckou vodu a svůj domek kapánek neúsporné, tak je to hlavně neskutečná šaškárna. První dáma pojede v limuzíně a prezident bude s policií v zádech brázdit na svém kovovém oři silnice, a bude si u toho zřejmě připadat drsně jako Reno Raines. V rámci uvědomělosti a toho, že nám všem klidně zařízne dostupná auta se spalovacími motory bych čekala, že pojede na elektrokolobrndě a jeho doprovod též.

Jenže nikoliv. Tenhle svět oni mají nachystaný pro nás, ne pro sebe. Pro sebe žádné omezení nechystají, naopak nám každý den okázale předvádí, jak námi pohrdají a že jim můžeme “trhnout nohou”, protože stoosmička. Tak ještě, že si do Strakovky pořídili tu super novou tělocvičnu s vybavením, aby měli kde nabírat svaly. Můžou dát prezidentovi volný vstup, ať už teda to image doladí k dokonalosti, a ať tam vůbec někdo za ty naše investované daně chodí.

Náš prezident řeší v zahraničí zcela primárně a v podstatě pouze vyzbrojování Ukrajiny, což můžeme dokumentovat jeho vystoupením v Kodani, kde se o Českou republiku otřel téměř pouze v souvislosti s tím, co všechno jim zase budeme platit a jak moc se při tom máme bát Číny. Mám pocit, že i my jsme “našemu” prezidentovi dobří jen na to, abychom mu všechny tyto jeho výlety a aktivity platili. O moc víc s Českou republikou zdá se společného nemá.

 

Jana Marková

Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (42 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
60 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)