16.4.2023
Kategorie: Společnost

Chlastání za erární peníze a plácnutí po zadku

Sdílejte článek:

JANA MARKOVÁ

To je tak, když kážeš vodu a sám si běžně lítáš na obláčku z 288 plechovek Plzně, 44 lahví červeného, 60 lahví bílého a 240 Prosecco bublinek za bratru třicet tisíc z našich daní, to se holt potom leckterá ulička zdá moc úzká. Zvláště, když po ní jde hezká jihokorejská hygienička.

Tak hlavně, že se tu řešila Babišova bunda za zhruba stejnou sumu, že? To se mohl Reflex a ostatní mediální žumpa úplně zmítnout. To je stejné, jako s tím Rajchlovým autem. To, že on má Porsche je mi fakt fuk. Ale to, že má nejluxusnějšího a nejnovějšího Bavoráka strůjce volebního podvodu Rychetský, taky z našich daní, to mi vadí hodně, ale to už neřeší nikdo.

Takže naše elity si užívají, škubou nás kde se dá, chovají se jak ze čtvrté cenové a ještě nám dělají ostudu trapnými výmluvami jak z dětského hřiště.

Jinak předpokládám, že to Markéta též neviděla, jako po x letech v kanclu u Feriho, a ty zbytky z toho několikasettisícového pohoštění poslala aspoň do prázdných potravinových bank.

A co myslíte, kdo platí ty ministerské úředníky, kteří to prý “řeší”? No samozřejmě. I to plácnutí po zadku a jeho zametení pod koberec zaplatíme my všichni. Vzpomeňte si na to, až se vám budou zase posmívat, že chodíte nakupovat ve slevě…

Jana Marková

Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (24 votes, average: 4,83 out of 5)
Loading...
13 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)