21.3.2023
Kategorie: Společnost

Elita z Kavčích hor? Bohužel! Jen arogantní lhář Železný

Sdílejte článek:

PZ

Ve čtvrtek zveřejnila Městská policie video z incidentu s neukázněným řidičem, s názvem Konverzační etuda. Video shlédlo už přes 300 tisíc diváků a z hříšníka se vyklubal moderátora Událostí České televize Jakub Železný. 

.
Právě on měl být totiž podle očitých svědků oním řidičem, navíc sedí i značka auta z místa incidentu a auta, kterým odjížděl od budovy České televize. Elitní moderátor však zarputile i na opakovaný dotaz odpovídal, že neví, o co se jedná. Krátké video v závěru článku stojí za shlédnutí. A jak to celé začalo?
.
„Snaha vyřešit banální dopravní přestupek upozorněním a výzvou k odjezdu se rozvinula ve čtyřicetiminutový proces, který vedle strážníků zaměstnal zcela zbytečně i policisty. Ale tak každý den není ten ,pravý vořechový‘,“ uvádí u videa Městská policie Praha. A opravdu, řidič místo toho, aby po výzvě strážníkem ihned odjel, přeparkuje své černé Audi na přechod, stáhne okénko a začne se dohadovat. Nakonec z auta vystoupí a strhne se slovní přestřelka.
.
„Teď řešte, že parkuji na přechodu,“ hecuje strážníka. Zvyšuje na něj hlas a během chvíle, co on si fotí špatně zaparkované auto, ho několikrát osočí z toho, že je lhář.

.

.
Strážník vyzve řidiče, aby předložil doklady. Ten mu je předává, ale nakonec městský policista požaduje i osvědčení o registraci vozidla.
.
„Já si ho mám mít kde? Ve vzduchu?“ rozčiluje se řidič. Hlídka chce přestupek řešit blokovou pokutou na místě ve výši 1000 Kč. Řidič dále pokračuje v jízdě a říká, že pokutu zaplatí složenkou. Když po něm chce strážník čtyři podpisy, odmítá.
.
„Nebudu nic podepisovat. Tak tam udělám křížek a kolečko,“ vzteká se. „Opravdu toho mám dost,“ vykřikuje řidič, jenž si dokonce nechá zavolat nadřízeného hlídky.
.
Situace pokračuje tak, že ho strážník vyzve k podrobení testu na drogy. To řidič také odmítá a na místo vyjíždí státní policie.
.
Server Blesk.cz ho v pondělí večer konfrontoval a dal mu možnost se k celému incidentu vyjádřit. Pravda, takovou reakci by čekal málokdo. Několikanásobná lež a arogance… prostě dokonalá vizitka elitního moderátora České televize. Železný na opakované dotazy odpovídá, že si nic nepamatuje a hlavně vůbec neví, o čem je řeč.
.
prvnizpravy.cz
Redakce
Latest posts by Redakce (see all)

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (38 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
43 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)