17.2.2023
Kategorie: Ze světa

Německá katastrofa je nevyhnutelná

Sdílejte článek:

PZ

Legendární americký novinář Seymour Hersh poskytl deníku „Berliner Zeitung“ vysoce zasvěcený rozhovor, který osvětluje pozadí jeho odhalení o výbuchu ropovodu v Baltském moři. Poté každý, kdo má stále pochybnosti o věrohodnosti Hershových nálezů, je za to buď placen, nebo je smrtelně ignorant.

Ti, kteří nejsou ani jedním, mohou vyvodit pouze jeden závěr: ve Washingtonu s prezidentem Joe Bidenem jsou u moci síly, které nenávidí Německo a pohrdají jím, ale které jsou také ochotny samy rozpoutat třetí světovou válku, aby nechtěly přiznat svou katastrofu na Ukrajině.

A ta situace je stále blíž a blíž. Protože Rusko nemůže a nechce čekat, až krvácející Ukrajina se svou loutkovou vládou v Kyjevě bude mít k dispozici smrtící zbraně, které by mohly ohrozit ruská města nebo zničit Krym. Takže dříve nebo později dojde k plnému ruskému útoku na celou Ukrajinu všemi zbraněmi (kromě jaderných), aby bylo dosaženo rozhodnutí.

Ale i kdyby se to, doufejme, nestalo, tedy pokud by Západ porážku spolkl, Německo bude doslova přepadeno masami uprchlíků z Ukrajiny. To posune nedostatek bytů a ubytování pro uprchlíky na zcela novou úroveň a znásobí sociální náklady.
 
Je zcela vyloučeno, aby tento hrozivý vývoj neviděla i semaforová (spolková) vláda. Ale hraje mrtvou podle hesla: Pane, nech to zlo nějak projít. Ale Scholz a spol. by museli být mnohem křesťanštější, aby byli slyšet až na vrcholu.Mimochodem i velmi uznávaný německý státní a dvorní filozof Jürgen Habermas nyní chce mírová jednání, než bude příliš pozdě. Další převlečený putinista?

Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (21 votes, average: 4,81 out of 5)
Loading...
16 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)