13.2.2023
Kategorie: Společnost

UFO útočí?

Sdílejte článek:

JINDŘICH KULHAVÝ

Uplynulý týden nám přinesl pár událostí, které hýbou světem. Tentokrát doslova. Turecko a Sýrii postihlo ničivé zemětřesení, které si vzalo již nyní přes 30 000 lidských životů. Pod troskami zřícených budov mnoho záchranných týmů vyprošťuje živé i mrtvé, zatímco turecká policie zatýká ty, kteří chatrné stavby postavili či vlastnili. Většina mezinárodní pomoci směřuje do Turecka, Sýrie má díky složité situaci tak trochu smůlu, byť tam pomáhají aspoň Rusové.

Jistě jste zaregistrovali jisté informace, že zemětřesení mohlo mít jiný původ než přírodní. Žijeme v době, kdy je možné vše, ovšem nechceme posuzovat možno realitu v podobě pokusů pomocí ovlivňování různých jevů člověkem. I když takové chemtrails jsou přiznanou pravdou a snahy vyvolat určité změny kdysi běžných přírodních úkazů skutečně probíhají. Jistotou tak je, že zemětřesení v Turecku a Sýrii bylo, mrtvých a nezvěstných jsou desetitisíce a škody obrovské. Událost je to natolik výjimečná, že Turkům pomáhají týmy z velké části světa, dostavili se dokonce i Řekové. A to je co říct, vzpomeneme li si na řevnivost mezi těmito národy.

Další zajímavou událostí jsou výkony stíhacích pilotů nad územím Severní Ameriky. Už 2x byl jimi sestřelen jakýsi předmět o velikosti cca osobního automobilu pohybující se ve výšce 12 km, tedy v letové hladině, ve které se pohybují dopravní letadla. Zatím jsme se nedozvěděli, co to bylo sestřeleno. Původně jsme očekávali, že to určitě bude ruská špionážní technika, ale média překvapila a nic takového nenabídnula. Jestliže o pár dní dříve byly lokalizovány výzkumné čínské balóny a došlo k sestřelení jednoho z nich, tentokrát je mlženo a možná se brzy dozvíme, že to bylo UFO. Navíc se k podobnému kroku údajně připravovala i Čína, protože podobné těleso našli i tam. To už vypadá na invazi. Pokud se návštěvníci z vesmíru na Zemi vrací po nějaké době, budou šokováni vznikem a vývojem Evropské unie, výsledky voleb u nás a stoupající idiocií lidstva. Konkurence Marťanů je díky evropským liberálům veliká, takže by kterákoliv cizí civilizace boj s nimi vzdala. Jestli tu tedy jsou poprvé, brzy se vzdálí poté, co zjistí, že už je to tu skoro k nežití.

Ukrajinská krize tak byla na chvilku upozadněna. Možná i proto, že slavná ofenzíva ukrajinské armády dostala trhliny. Britové sice tvrdí, že ruská armáda má obrovské ztráty, jenže tuto propagandu tu omílají už rok. Zatímco Ruská federace i přes různě vyhlašované sankce dle všeho nijak zásadní problémy nemá, dokonce z ní zatím neodchází ani všechny velké zahraniční firmy, obnova Ukrajiny se odkládá. Což nemusí trvat do nekonečna, možná budou zahraniční subjekty ve finále z Ruska vyhnány a rekonstrukci části území už samotní Rusové započali. Například v Mariopolu. Na druhou stranu ne všude jsou k Rusům tak radikální jako u nás či ve Velké Británii a vše je pro budoucnost otevřené. Přesto média neopomněla informovat o Zelenského návštěvě Anglie, Francie a Bruselu. Všude žádal o zbraně, peníze a nově i o elektřinu. Něco mu bylo nějak tak nějak slíbeno, přestože Evropu údajně svírá ekonomická i energetická krize, což se projevuje obrovským zdražením elektřiny u nás. Co se týká zbraňových systémů, Slováci už dokonce vytahují nepotřebné MIGy 29 z hangárů. Dodací lhůty drahého šrotu, kterého se řada států potřebuje zbavit, jsou však dostatečně dlouhé na to, aby Rusové dokončili svou misi. Kdo zná počet tanků, která má k dispozici Moskva, muselo by se svých uloženek zbavit mnoho evropských států, zbytek dodat USA, a pořád by to nebylo dost. Všechny ty hlouposti, které tu slyšíme z úst Fialovy kliky a budoucího prezidenta gen. Pavla, o potřebě neustále podporovat Ukrajinu zbraněmi a nově i lidmi, jsou fantasmagorií pomatených ideologů.

Další zajímavou informací jsou zvyšující se majetky ukrajinských politiků a byznysmenů. Nejbohatší úkáčko si kupuje novou jachtu inspirovanou válečnými plavidly. Kontrolní otázka. Neměl by jako dobrý vlastenec investovat do své země? Stejně tak i ti, u kterých byly nalezeny obrovské obnosy peněz či množství nově zakoupených luxusních aut. Kde tedy asi končí velká část finanční pomoci Ukrajině? A to je jen špička ledovce viditelná nad hladinou. Při uvědomění si toho, kolik lidí u nás jede nadoraz, je pomyšlení na jasnou defraudaci peněz námi tam odeslaných drsným probuzením. Což se týká těch přemýšlejících. Hlupáci a Fiala se budou nadále ohánět modrožlutou zástavou a tvrdit nám, že jsme to my, kdo musí Ukrajinu zachránit. Třeba další půjčkou, za kterou budeme ručit my a naše děti ji zaplatí.

Dělo se toho ještě více. Schyluje se k dalším politickým procesům s našimi rebely, generál Pavel i jeho loutkovodič Kolář by rádi posílali naše vojáky do války, ve Francii se na rozdíl od nás stávkuje proti posunu věkové hranice, po jejímž dosažení budou moct tamní odejít do důchodu. A ta je pořád nižší než Jurečkou navrhovaná. O výši plateb seniorům ve Francii a u nás radši hovořit nebudeme. V Holandsku se opět do svých traktorů posadili farmáři, kterým chce tamní vládní sebranka vyvlastnit jejich živobytí. V Norsku se totálně propadl obchod s elektromobily a v Dánsku odmítají demonstranti platby na Ukrajinu. Klid není ani v Moldávii. No a u nás se začíná spojovat Alternativa a je naplánována demonstrace na 11.3.2023 na Václavské náměstí. Tentokrát ji organizuje Jindřich Rajchl se svou stranou PRO, zúčastní se senátorka Jana Zwyrtek-Hamplová, dále autor Vidlákových kydů a plno dalších. Přestože máme k demonstracím zdrženlivý přístup, tentokrát je mohutná účast nutností. Vítejte v novém týdnu.

Jindřich Kulhavý

Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (39 votes, average: 4,87 out of 5)
Loading...
52 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)