12.2.2023
Kategorie: Politika

Když naše vláda drží prst na tepu doby

Sdílejte článek:

EVA HRINDOVÁ

Je velmi bolestné sledovat totální devastaci Ukrajiny. Myslím na ty lidi, kteří nemají auta, aby mohli z neutěšené země ujet. Na kluky a muže, kteří nemají peníze na úplatky, aby se vyvázali z vojenského odvodu. Myslím na lidi, kteří tam zůstali a ve tmě a v zimě přemítají o tom, jestli je náhodou Západ nehodil přes palubu a jestli ten Zelenskij fakt byla dobrá volba…

Bývalý ministr Zaorálek v České televizi naplno řekl, že VŠICHNI kompetentní politici a odborníci už dávno ví, že Rusko nejde porazit. Válka se jen prodlužuje, protože se hodí do karet všem. Může se na ni svádět inflace, špatné hospodaření a vůbec celkové chudnutí obyvatelstva v Evropě. Američané si zase mastí kapsy na zbraních a těší se na levný výkup majetku ve zchudnuté Evropě.

Situace, která neprospívá nikomu. Snad jen Rusku, které má dost argumentů k tomu, aby budovalo nové obchodní vztahy, vylepšovalo si svůj průmysl a pod tlakem se sjednotilo a posilovalo.

V této situaci vidět naši vládu a nového prezidenta, kteří nic z této zřejmé reality nechápou, je více než ostudné. Jsou to takoví mantáci! A ten náš nový prezident, který mluví o tom, že Ukrajina má vstoupit do NATO! To je naprosto mimo všech úvah o tom konfliktu. Už prosakují zprávy, že pokud se nezačne jednat o ukončení této zbytečné války, NATO se rozpadne. Ale naši borci to nevidí, asi se těší, jak někde pojedou na tanku v čele válečných šiků.

Doufám, že naše válečné štváče nikdo nebere vážně a jejich nesmyslné konání nebude mít pro naše obyvatelstvo nějaké dalekosáhlé následky. Modleme se, ať je fakt nikdo nebere vážně – ani Rusové ani lidi v NATO a z vedení Evropy. Ostatně nic jiného si nezaslouží.

 

evahrindova.cz

Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (36 votes, average: 4,89 out of 5)
Loading...
70 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)