27.1.2023
Kategorie: Politika

Každý hlas pro Babiše je hlasem pro zastavení naprosté pětikoaliční nadvlády nad touto zemí

Sdílejte článek:

JINDŘICH RAJCHL

Kdybyste mi před rokem řekli, že letos půjdu ve 2. kole prezidentských voleb dát svůj hlas Andreji Babišovi, tak bych se nejdřív začal hodně nahlas smát a pak bych vám přinesl mokrý hadr na hlavu a doporučil návštěvu docenta Chocholouška.


Ale pětikoalice to dokázala!

Vidět zblízka rok ekonomické devastace naší země, programové zavádění cenzury, podněcování nenávisti vůči komukoliv s oponentním názorem a především urputná snaha za každou cenu eskalovat naše zapojení do vojenského konfliktu na Ukrajině, mi prostě a jednoduše nedává jinou možnost.

Moje volba je umocněna tím, že si živě dovedu představit, jak to Fiala, Rakušan, Černochová a mnozí další naplno rozjedou v případě, že získají krytí na Hradě a na Ústavním soudě. Věřte mi, že teď před volbami se snaží co nejvíc mírnit, aby nevyplašili ty, kteří v tuto chvíli preferují variantu zůstat doma a vůbec k volbám nejít. Moc dobře vědí, že kdyby naplno řekli, co mají v plánu, tak by to mohlo tuto skupinu aktivizovat a vyústit v jejich prohru. Je proto se teď drží zpět.

Ale nenechte se mýlit – v momentě, kdy budou mít pod kontrolou všechny složky veřejné moci (zákonodárství, exekutivu i soudnictví), tak se s námi velmi rychle přestanou mazat a pak teprve poznáme sílu dělnické pěsti!

Proto prosím vás všechny, kteří si říkáte, že nemůžete volit ani jednoho – zkuste to ještě zvážit. Myslím, že si totiž ani nedovedete představit, co všechno nás tady čeká, pokud se jim podaří protlačit na Hrad svého protagonistu. To bude takové rodeo, že se nám o tom ani nesní.

Moc korumpuje a absolutní moc korumpuje absolutně.

Jakmile Petr Pavel usedne na prezidentskou stolici, tak pětikoalice bude držet vše.

Váš hlas pro Andreje Babiše nebude výrazem toho, že jste mu odpustili, nebo že byste zapomněli, co se tady za covidu dělo. Bude to jen zastavení naprostého ovládnutí všech klíčových sfér tohoto státu pětidemoličním gangem.

Jsem přesvědčen, že každý, kdo vidí, co tady Fialova vláda páchá, a přesto nepůjde o víkendu k volbám jen proto, že prostě “nemůže Babiše”, bude již během pár měsíců hořce litovat, že se nerozhodl jinak.

Tak to ještě jednou zkuste zvážit a překousnout všechny křivdy minulosti.

Pokud to nedokážeme, tak nás totiž čekají daleko horší křivdy v budoucnosti.

A nejen nás, nýbrž hlavně naše děti.

Každý hlas pro Babiše je hlasem pro zastavení naprosté pětikoaliční nadvlády nad touto zemí.

A to je v tuto chvíli důležitější než cokoliv jiného.

P.S.: Po skončení debaty na Primě (cca 21.40) vám tady na mé FB stránce nabídnu živé vysílání s hodnocením debaty. Budu se snažit hodnotit zcela nestranně a objektivně. Tak pokud vás zajímá můj názor na duel Babiš vs. Pavel, tak se zastavte. Budu se těšit!

 

Jindřich Rajchl

Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (38 votes, average: 4,63 out of 5)
Loading...
61 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)