18.1.2023
Kategorie: Společnost

Projev sudruha Mamuly k prezidentskym volbam a kadrove otazce

Sdílejte článek:

LADISLAV VĚTVIČKA

Sudružky a sudruzi, už dopředu musim k tym blbějšim poznamenať, že projev jest fiktyvni. Strana už neni. Muj přitel Mamula jest 50 roku v nebi. Kadrova polityka neegzystuje. Kadry rozhoduju vše. Nebe neni.

Veškera podoba s udalostma v minulosti, či s konkretnima osobama, jest čistě nahodna. Při praci na blogu nebylo ubliženo žadnym zviřatkam. Na blogu se vyvaženě podilely i osoby LGBTKGB komunyty a jedna z osob byla modra. A mimochodem, to čislo tež neodpovida… (LV)

———————————————————-

Sudružky a sudruzi, s radosťu musim konstatovať, že kadrova polityka strany slavila opět uspěch a prokazala, že naš směr, kery zme po 17. sjezdu KSČ nastupili, je spravny.

Jak si starši z vas dobře pamatuju, dobrovolne předani moci, inycijovane naši bratrsku Komunystycku stranu Sovětskeho svazu pod vedenim sudruha Andropova a dotažene do konca v pětiletce 1984-90 sudruhem Gorbačovem, bylo pro mnohe z nas bolestne a z tehdejšiho uhla pohledu nepochopitelne.

K předani moci došlo organyzovaně a ve všech zemich pod dohledem Rude armady spořadaně a pokojně, s vyjimku bratrskeho Rumunska, kaj jednotky Rude armady nebyly a bratr Čau-Česko nepochopil hystorycku nutnosť a potřeby strany. Aji přes tuto komplikaci byl cely proces ukončeny do konca roka 1989 tak, jak byl naplanovany. Členove strany se přesunuli do ilegality, odevzdali stranicke prukazy do trezoru KSČ a založili nove politycke strany, aby bylo možne provest tzv. svobodne volby, tajak bylo dohodnute mezi sudruhy Gorbačovem a Reaganem a potvrzene na koncu zminěne pětiletky ze sudruhem Bušem na Maltě.

Sovětsky svaz, kery jako obvykle chapal s předstihem nutnost změny směřovani zemi socialistyckeho tabora, šel přikladem, decentralizoval zemi a pod heslem “Čim huře, tym lepe” zahajil proces demontaže socializmu a nastoleni teho nejdravějšiho kapitalizmu, jehož ukolem bylo ožebračit lid, zničit jejich uspory a pomoci inflace a dalšich nastroju Volstrytu zadlužit pracujici a ukrast jim všechny vydobytky socializmu.

Tento proces nasledně proběhl aji u nas. Byl to proces bolestivy zvlašťě pro našu zemi s vyspělym prumyslem, ale aji my zme pod vedenim našich kadru provedli decentralizaci ČSSR a naslednu pryvatyzaci a dobrovolne zničeni či předani kličoveho prumyslu pod cizi kapital.

Sudruzi a sudružky, byl to proces bolestivy, ale spravny. Bo jinak by nebylo možne dosahnut revolučni situace s naslednu poražku kapitalizmu tentoraz neenem v zemich našeho tabora, ale celosvětově. Bo spokojeny občan, kery se ma dobře, nikdy sam od sebe nevyjde do ulic s cilem svrhnuti režimu, pokud nebude proletaryzovany (v dnešni terminologii “v exekuci”).

Bližime se ke koncu 8. pětiletky od slavneho vyhlašeni změny sudruhem Andropovem v roce 1984, od kereho oslavime zanedluho 40. vyroči. Je třeba konstatovať, že planovane zničeni kapitalizmu se daři v celosvětovem měřitku, což ospravedlňuje naše kroky, podniknute v prvni pětiletce. Kapitalizmus, zmitany svojima vnitřnima rozporama, se dostal do krize celosvětově a lid celeho světa si to začina uvědomovat. Našim kadrum se podařilo zahajit destrukci kapitalizmu pomoci všech těch nesmyslnych lidskopravnich agend, podporu likvidace tradyčni rodiny, likvidaci ekonomik pod agendu gryndylu a klimatyckych nesmyslu. V normalnim světě socializmu by k ničemu takemu nedošlo. V kapitalizmu, kaj jeden vykořisťuje druheho, se nam to podařilo, bo my neplanujeme na jedno volebni obdobi jak naš nepřitel, ale na mnoho pětiletek dopředu.

A fčil se po tomto přehledu uspěchu naši přestavby socializmu v kapitalizmus a zpět vratim k poslednim uspěchum strany. V prezidentskych volbach byly nasazene tři naše kadry, dva z nich postupily do finaloveho kola. Opět zme tedy splnili plan na 100%. Jeden z našich kadru uspěšně pracoval jako obchodnik v cizině a jako uspěšny obchodnik se zemědělskmi komodytami od hnojiv po ptači hnizda, pracuje na svem useku dosud. Uspěšny je i v chovu bojleru a my mu gratulujeme k postupu do finale. Druhy z našich kadru pracoval na useku ještě těžšim. Pote, co branil klidny spanek pracujiciho lidu, byl vysazeny přimo do tyla nepřitela, kde dosahnul skvělych uspěchu. Pod jeho vedenim se nepřatelske armady přestaly věnovat vycviku, mnohe z nich byly zrušene uplně a jejich bojova vyzbroj neni schopna vyjet z kasaren. Funkčni bojova technyka byla předana k likvidaci na vychodni frontě. I našemu druhemu kadru gratulujeme a přejeme mnoho uspěchu v dalši destrukčni činnosti.

Sudruzi a sudružky. Dostavame se do krytyceho obdobi přestavby, bo jak spravně tušite, aby lid konečně odhodil okovy zadluženi a ožebračovani, musi ryt držku v zemi a k temu potřebujeme globalni konflikt, kery rozmeta stary, podly kapitalistycky svět. Konflikt mezi NATO a Sovětskym svazem již začal, konflikt mezi USA a Čiňanama bude nasledovat, bo to je hystorycka nutnosť, jak vime všeci, co zme studovali marxistycke dyjalekty.

Až věter rozfuka dym ze spalenišť, zavedeme konečně jednotnu celosvětovu mirovu společnosť pod vedenim strany.

Ať žije strana!

Valka je mir! Svoboda je otroctvi! Nevědomost je sila!

 

Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (47 votes, average: 4,81 out of 5)
Loading...
33 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)