30.11.2022
Kategorie: Politika

Ať jde vláda příkladem, nebo ať jde do p*dele

Sdílejte článek:

ANTIVIRUS

Znáte rčení Káže vodu, pije víno? Nepřipadá vám, že to popisuje 99% politiků? (U zbejvajícího 1% je to pravděpodobně jen otázka času.) Chtějí po nás, abysme dělali nebo nedělali spoustu věcí, často pod pohrůžkou, že jinak se stane něco hroznýho, ale sami se tím nikdy neřídí. A vlastně ani nemusíme hledat nic novýho – ono stačí, že po nás chtěji, abysme dodržovali zákony, který ale sami neustále porušujou a vůbec jim to neni blbý.

V poslední době jim ale buzerace skrz zákony nestačí a množství požadavků nejen že narůstá každym dnem, ale jsou čím dál absurdnější. Násilně se tu protlačuje psychopatická politická agenda těch největších úchylů.

A co že to po nás poslední dobou chtěji? Máme všim šetřit (ačkoliv jedinej důvod, proč je něčeho nedostatek, je ten, že vláda dostatek odmítá zajistit), nemáme topit, máme všemožně zamezovat produkci CO2 (což nedává vůbec žádnej smysl), máme omezit cestování, máme jíst geneticky modifikovaný sračky a umělý, syntetický maso a červy, máme do sebe napíchat zřejmě nekonečný množství experimentálních genetickejch injekcí, máme dětem měnit pohlaví a posílat je do prohraný války, máme se míň koupat a mejt, a máme se zbavit všeho majetku (že pak budeme šťastní).

Takže soudruzi – vy první! Kdo chce zavádět hovadiny, ať začne na sobě.

Pokud vláda tvrdí, že je nutný určitý věci dělat jinak než dřív, protože jinak to bude průser, měla by jít příkladem a ukázat nám, jak na to. Mělo by to bejt jedno z hlavních pravidel společnosti. Ať nám politici ukazujou vlastním příkladem, jak se má co dělat. Všechny vlády jsou ale příkladem leda tak toho, jak všechno dělat špatně. Pokrytectví z politiků táhne na sto mil.

Máme šetřit? Děláte si z nás prdel? Je snad v tomhle (nebo i jinym) státě někdo, kdo plejtvá (čímkoliv) víc než politici? Spousta z nás šetří pořád prostě proto, že nemáme jinou možnost. Na plejtvání nemáme prachy. Třeba utratit dva milióny za nějaký fotky a podobný hovadiny se nám nikdy nemůže povést, protože dva milióny nemáme. Většinou ani jeden. Samozřejmě politici nejsou tak úplně hloupí, aby utráceli svoje prachy. Utrácí naše. To se to potom plejtvá.

Nemáme topit? Fajn, tak v první řadě nainstalujte v parlamentu nějakej systém, kterej nedovolí to tam vytopit nad 17 stupňů, a pak se o tom můžeme bavit. Pak se to bude instalovat do všech domovů politiků, a když se to osvědčí, tak se přidáme my.

Máme míň jezdit autem (a pokud možno míň dejchat), abysme neprodukovali moc CO2? Vážně? Zatímco zloději ze Strakovky si lítaj letadlama na takový kraviny jako pohřeb nějaký bohatý britský krávy? Vendula Zahumenská se pokusila z vlády vytáhnout informace o tom, kolik Fialova letecká cesta státním speciálem vyprodukovala CO2 a jak bylo vyhodnoceno, že to byl klimaticky správnej postup. Úřad vlády odpověděl, že se ničim takovym nezabejvá.

Takže na tom vidíte, jak hodně záleží vládě na klimatu a CO2 a jak hodně jí záleží na buzeraci lidí. Starat se o klima máme evidentně my. Oni nemusí. Když budete omezovat cestování autem několik let, ušetříte klima asi o tolik, kolik ho Fialovej Hnus zničil tou svojí debilní a naprosto zbytečnou cestou za naše prachy.

Máme jíst syntetický maso a červy? Až budou červi regulerně na jídelníčku ve Strakovce a uvidíme video důkazy, že ti červi ve sněmovně ty červy fakt žerou, tak se o tom můžeme bavit. V jejich případě to bude tak trochu kanibalismus, ale ten nám podsunujou taky jako dobrý řešení (teď si zrovna nevzpomínám přesně čeho), tak to je asi v pořádku.

Máme do sebe píchat experimentální injekce? Jak víme, většina politiků očkovaná není. Zřejmě dobře vědí, co je to za svinstvo. Nejdřív nám teda ukažte důkazy, že jste to nechali napíchat do sebe, a když přežijete ve zdraví příštích pět let, budeme o tom uvažovat. Jenže tohle se dokazuje dost špatně a můžou to nafixlovat desítkama způsobů, takže na tohle rovnou kašlem. Cpát do sebe něco, co způsobuje infarkty u dětí a kosí sportovce jak na běžícím pásu, může beztak jen magor.

Chcete nás posílat do debilní války, abysme se nechali pro nic za nic zabít, a to na straně nacistů? Běžte sami a vemte si s sebou svoje děti. Černochová (která se podle všeho rozhodla soutěžit s Atomovou Pekařkou o post nejhloupější ženský – nebo kdoví co vlastně jsou – v ČR) do první line a jestli jí nesestřelí v prvních 10 minutách, může nám pak referovat o tom, jak úžasnej to byl pocit bojovat za zkorumpovanou bandu zfetovanejch nacistů.

Ale hlavně mě zajímá to “nebudete nic vlastnit a budete šťastní”. To si myslim, že je hlavní oblast, kde by politici měli jít příkladem. Ať se zbaví všeho svýho majetku nejdřív oni. Když po pár letech uvidíme, že jsou šťastní, budeme je následovat. Jinak ať si naserou.

Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (45 votes, average: 4,87 out of 5)
Loading...
35 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)