19.11.2022
Kategorie: Společnost

Trapnost Seznamu začíná dosahovat závratných výšin

Sdílejte článek:

JINDŘICH RAJCHL

Poté, co mladičká studentka Fakulty sociálních věd, jež nějakým nedopatřením získala možnost sdělovat nám progresivistické snůšky nesmyslů, které jí tam vtloukli do hlavy, na nejčtenějším portálu v ČR, opatřila fotku jedné z demonstrantek razantním sdělením, že se jedná o čepici “v barvách ruské vlajky”, a sklidila smršť kritiky na sociálních sítích, přišel Seznam namísto omluvy s “vysoce kvalifikovaným rozborem pořadí barev na trikoloře, na jehož základě uzavřel, že !nesprávné pořadí barev může odkazovat třeba na Rusko”.

A třeba taky na Filipíny, vy kašpaři. 

Není bez zajímavosti, že tento nový článek, jež se snaží zmírnit ranní fiasko, sepsal jiný studentík Fakulty sociálních věd Richard Sůsa.

Inu, když dostávají zásadní prostor v mainstreamovém médiu tito kádrově zocelení svazáci, kteří v roce 1989 ještě nebyli ani na světě, tak se pak nemůžeme divit, že mainstream produkuje jeden totální blábol za druhým.

Takže soudruzi, klíčové nejsou vaše rozbory pořadí barev na červeno-modro-bílé trikoloře, klíčové je, co předmětným kulichem chtěla symbolizovat demonstrantka, která si jej na pochod k ČT vzala.

A je zcela zřejmé, že jím chtěla dát najevo svou příslušnost k naší zemi, k České republice. To Rusko jste si tam domysleli vy, v evidentní snaze podpásově zdiskreditovat účastníky tohoto pochodu.

Jako obvykle jen prachobyčejně lžete.

Naštěstí jste ale dosáhli zcela opačného efektu, než jste zamýšleli a díky vašemu článku jste celou naši pronárodní scénu ještě víc posílili a sjednotili.

Lidé už mají vašich lží dost.

Jsem si jistý, že tenhle kulich se vám vrátí jako bumerang. Po ukrajinské raketě v Polsku je to další krok k definitivnímu odhalení vaší snahy o šíření smyšlených propagandistických blábolů.

A lidé už začínají čím dál tím víc otvírat oči a chápat, o co tady jde. Což je přesně to, o co se zde už skoro 2 roky snažím.

Proto bych chtěl za tuto vydatnou pomoc kolektivu SSM (“Seznamácký svaz mládeže”) ve složení Bernardová – Sůsa vřele poděkovat.

 

Jindřich Rajchl

Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (63 votes, average: 4,95 out of 5)
Loading...
127 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)