4.11.2022
Kategorie: Exklusivně pro PP, Politika

Dvojí metr lepšolidí, chvilkařů a mainstreamu

Sdílejte článek:

PETR ZDOBINSKÝ

Byl jsem na všech 3 demonstracích proti vládě národní zkázy Petra Fialy. Shromáždění chvilkařů jsem sledoval doma on-line. Tak mohu porovnávat.

Na 2 demonstracích v září 2022 zazněly konkrétní návrhy odborníků z praxe, jak zajistit levnější elektřinu, plyn či PHM pro české odběratele, občany, podnikatele, firmy. Na shromáždění chvilkařů nic, žádný konkrétní návrh na zlevnění života našich občanů, zvýšení konkurenceschopnosti našich firem.

Na 3 vlasteneckých demonstracích nikdo neřešil chvilkaře, nikdo neurážel chvilkaře, nikdo neupíral jinosexuálům jejich stávající práva, nikdo nenavrhoval méněpráví pro menšiny včetně Cikánů. Proto je podivné, že na shromáždění chvilkařů tato témata manipulativně podsouvali vlasteneckým demonstracím vždy s negativní optikou.

U pana Vrábela jim vadí, že je v insolvenci, podivné příjmy rodiny Zelenských dle tvrzení Panama Papers ve výši 900 mil. USD, jim nevadí.

U pana Vrábela jim vadí, že je v insolvenci, to že vystupuje na jejich shromáždění člověk ze spolku Evropské hodnoty, vedeného gay pornohercem, tedy žádným morálním etalonem, jim nevadí.

U pana Vrábela jim vadí, že je v insolvenci, to že v ODS jsou pravomocně odsouzení kriminálníci jako Novotný, či Alexandr Novák jim nevadí, tunelář Vondra, co přilepšoval fimě Promopro také ne.

Panu Vrábelovi, všem řečníkům i účastníkům vlasteneckých demonstrací vyčítají, že jsou agenty cizí moci (např. jsou to „Putinovy filcky“ – častý výraz z diskuzí lepšolidí na Seznamu), ale vystoupení člověka ze spolku Evropské hodnoty, který prokazatelně platí vlády cizích států, tedy cizí moc, jim nevadí.

Oni vyčítají účast a vystupování členů a příznivců KSČM (v davu jich byla naprostá menšina) na vlasteneckých demonstracích, které jsou ovšem pro všechny, ale jiní komunisti a bolševici jim nevadí – soudruh kandidát KSČ Bek ve Fialově vládě, soudruh agent Petr Pavel Pávek, soudruh a signatář anticharty Zdeněk Svěrák, soudruh Rychetský, soudruh Pithart atd. Stávající členové KSČM alespoň nejsou převlékači kabátů, neboli oportunisti, jak se říkalo v dobách reálného socialismu.

Pokud jsem poslouchal Kateřinu Konečnou, poprvé v životě, od ní by se Petr Fiala mohl učit umění rétoriky. Fiala mně připomíná robota z videoklipů první elektronické kapely Kraftwerk.

Zaznamenal jsem, že šéf Právnické fakulty v Praze veřejně opovrhoval člověkem, který byl na vlastenecké demonstraci, protestovat proti Fialové totalitě. Tak jsem tomuto lepšočlověkovi poslal pár fotografií z demonstrace z října 2020, kde fízlové brutálně zasáhli proti občanům – zakleknuté ženy, co ryly držkou na pražské dlažbě – jaký je rozdíl oproti 17.11.1989 ? Nabídl jsem mu, že mu pošlu výčet politických vězňů stávajícího režimu. Lepšočlověk ani neodpověděl. Tento brutální policejní zásah tehdy podporovali „kovaní demokraté“ Fiala i Rakušan.

Mainstream či žumpa Forum24 dokonce řešili, jaká trička nosí lidé na vlasteneckých demonstracích, vyvěšují na weby fotografie, kde je zjevně podle oblečení sociálně slabý člověk, či muž bez zubů. Taková podlá a přízemní manipulace na úrovni Rudého práva či normalizační ČST. Tehdy také přeci chodili na protivládní akce samozvanci a ztroskotanci. ČST si vždy našla do záběru nějaké pankáče s čírem, či máničku s dlouhými vlasy.

Když dojdou argumenty, přijdou na řadu urážky. Proto podporovatelka terorismu proti civilistům Černochová, řeší jak měl Paroubek nabarvené vlasy. Jí také neposuzujeme podle toho, že je obtloustlá blondýna, ale podle jejích slov a činů.

Na webu chvilkařů stojí, že jejich akce byla kromě jiného proti „nenávisti“. Proto nerozumím tomu, proč účastníci tohoto panoptika urážejí veřejně spoluobčany, tyi, kteří chodí na Václavák jindy a na jiné akce. „Burani“ nebo „lůza“, jak jsem viděl na online přenosu na Seznamu. Ono toto je opravdu příkladné vystupování proti „nenávisti“. Jak se říká : „Kdo to říká, ten to je, ono se to rýmuje.“

Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (38 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
27 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)