20.10.2022
Kategorie: Kultura a tipy

Jaké jídlo se podává v nejznámějších kasinech světa?

Sdílejte článek:

Pokud jste měli štěstí a vyhráli jackpot jen jednou v životě, přijde čas, kdy se budete vracet pro další výhry. Ztratili jste kontrolu – láká vás to žhavé vnitřní vzrušení, které nikdo nepřekoná, neustále myslíte na další výplatu, a dokonce si v hlavě představujete, že vyhráváte, což vás ještě více podněcuje k dalšímu roztočení hraci automaty nebo k návštěvě skutečného kasina.

Není to levná záležitost, zejména pokud navštívíte fyzickou provozovnu. Ale pokud si to můžete dovolit, proč ne? Je to skvělý způsob, jak rozředit všednost života záplavou příjemných pocitů. Když přijedete na místo, kde se nemusíte o nic starat, jen o hru, pohodlí a vzrušení, rutina a problémy ustupují do pozadí. Ve skutečném kasinu máte k dispozici desítky her, příjemný live chat a dokonce i chutné jídlo.

Málokdo se zajímá o to, co si můžete v kasinu vyzkoušet, a to z dobrého důvodu. Provozování online casino je pochopitelné, že ho nepotřebujete, protože si stejně budete muset vařit sami nebo si objednat donášku, ale jak je to s jídlem v největších kasinech na světě i mimo něj? Dnes to zjistíme.

Jídlo podávané ve středně a vysoce kvalitních hernách

Ve fyzických zařízeních se obsluha snaží vyhovět všem vašim rozmarům a přáním. Pokud potřebujete něco přinést, číšníci jsou vám k dispozici. Co se týče jídla: špičková kasina mají obvykle vlastní restauraci, která přiléhá k celému areálu kasina. Zde pro vás kuchaři připraví jídlo, které si objednáte z jídelního lístku. O tom se více dozvíte o něco později.

Jinak je tomu v menších zařízeních, kde návštěvníci spíše najdou bufetový systém, kde je jídlo i nápoje zcela zdarma. Můžete si vzít, co chcete, a v neomezeném množství. Personál se stará o to, aby jídlo nedošlo, a vy jste tak neměli hlad. V rámci této možnosti je návštěvníkům nabízeno především občerstvení: pizza, sushi, bruschetta, smažené krevety, závitky, sautolija, suluguni a další.

Nabídka nápojů sahá od kompotů až po limonády. Konzumace alkoholu je neomezená, můžete si vybrat jeden z vašich oblíbených nápojů, protože výběr je opravdu šokující. V nabídce je whisky, gin, rum, koňak, likér a další.

Jídlo, které najdete v luxusních podnicích

Nejlepší světová kasina a prvotřídní podniky jdou ruku v ruce, pokud jde o stravování návštěvníků. Důvod je jednoduchý – když prožijete skvělý večer nebo den, chcete si dát chutné jídlo.

Nejlepší kasina na světě, která se obvykle nacházejí v luxusních hotelech, mají své zákazníky v budově, v níž se zároveň nacházejí jedny z nejlepších restaurací na světě. Není kam jinam jít.

Nejde však jen o bufety, barová jídla a velké řetězce. Některé restaurace v kasinech jsou samy o sobě atrakcí a nabízejí hladovým hráčům originální menu sestavené prvotřídními šéfkuchaři, poutavé stolování, okouzlující dress code a kreativní koktejly.

Restaurace Guy Savoy, Caesars Palace, Las Vegas, USA

Tato francouzská restaurace vysoké kuchyně, která je pravidelně označována za jednu z nejlepších restaurací v Las Vegas, je oblíbená jak u veřejnosti, tak u kritiků. To není překvapivé, protože šéfkuchař a majitel Guy Savoy vytvořil skupinu restaurací oceněných michelinskou hvězdou.

Elegantní evropský podnik v tak oblíbeném kasinu, jako je Caesars Palace, měl samozřejmě velký úspěch.

A v tomto nóbl kasinu najdete všechny okouzlující pokrmy, které byste očekávali v menu à la carte, včetně ústřic, kaviáru, polévky z černých lanýžů a humrů.

Top of the World, Strath, Las Vegas, USA

Restaurace Top of the World v hotelu a kasinu Strat se nachází ve výšce 840 metrů nad údolím Las Vegas a nabízí nádherný výhled na město.

Navíc se toto proslulé restaurační místo každých 80 minut otočí o 360 stupňů, takže ho rozhodně musíte vidět.

Restaurace získala řadu ocenění za svou kuchyni a vynikající víno. Návštěvníci si mohou vybrat z nabídky mořských plodů včetně krevet, ústřic, humrů a krabů, ale také steaků a těstovin.

Wing Lei Palace, Wynn Palace, Macao, Čína

Tato čínská restaurace s vysokou kuchyní působí na všechny smysly, když strávníci procházejí zahradou posetou tisíci květin a přicházejí do restaurace s královskou zlatou, bílou a zelenou výzdobou a výhledem na slavné “jezero výhledů” ve Wynn Palace.

Klienti si mohou rezervovat soukromé pokoje s vlastní koupelnou a terasou u jezera.

Ale zpět k jídlu: ochutnáte dim sum, fazolový závitek, pekingskou kachnu a pečenou husu se švestkovou omáčkou.

Závěr

Dnešní kasina jsou více než jen místa, kam se lidé sjíždějí za hrou, jsou to plně integrovaná zařízení s bazény, saunami, butiky, rekreačními oblastmi a samozřejmě restauracemi. Můžete si vychutnat prvotřídní jídlo, pobavit se hraním her a získat velký šek, není divu, že hazardní hry jsou dnes jedním z největších podniků na světě.

 

 

Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 1,00 out of 5)
Loading...
1 komentář

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)