16.10.2022
Kategorie: Politika

Ovládnutí neposlušného českého občana

Sdílejte článek:

JANA MARKOVÁ

Ovládnutí neposlušného českého občana, aneb jak profi marketing řídí ministerstvo pravdy Víta Rakušana a s ním i celou vládu. Díl nula. 


Jediný cíl je vytvořit za pomoci mainstreamu poslušné souhlasící stádo. A to spolu s vytvořením represivního aparátu, potírajícího jakýkoliv jiný názor, od blokace nepohodlných webů až po zákaz kritiky vládních a ústavních činitelů. 

Dostal se mi do ruky před pár dny dokument, který neměl být veřejný, nicméně se naštěstí veřejným následně stal. Neměli jsme vědět, jak moc nás prostřednictvím členů vlády ovlivňují píáristé, jak moc “jejich názory” nejsou jejich, a jak moc se vláda bojí toho, že by občanská nespokojenost, dodejme oprávněná, mohla přejít ve větší občanské nepokoje. Ostatně viděli jste v minulých videích.

Tohle berte jako takový díl NULA. Udělám tu z toho postupně takový miniseriál, na co si dát pozor a čemu pozorně naslouchat, když na vás někdo mluví ze sdělovacích prostředků. Je to důležité, protože slyšet neznamená naslouchat a naslouchat neznamená skutečně porozumět.

Zcela zásadní je cíl celé akce:

“V České republice právě probíhá politický střet o to, zda bude energetická krize interpretována jako selhání státu, případně Evropské unie, nebo coby důsledek ruské „energetické války“. TEDY ZÁSADNÍ JE INTERPRETACE, NIKOLIV SKUTEČNOST!

“Ozřejmit, že ve válce s Ruskem se nenachází jen Ukrajina, ale také Česká republika.” JSME VE VÁLCE SLYŠÍME DENNĚ.

“Teze, že se Česká republika nachází ve válce s Ruskou federací, nesmí být používána jako výmluva pro neschopnost státu prakticky pomoci domácnostem, které se propadají do chudoby, a celé zdejší ekonomice. Naopak musíme vysvětlit, že stát dělá vše proto, aby její dopady co nejvíce zmírnil.” JE ÚPLNĚ JEDNO, ŽE TO NENÍ PRAVDA, PODÍVEJME SE NA ZÁPAD OD NÁS A VLASTNĚ VŠUDE KOLEM.

Jako bonus přikládám logo celého projektu. A kdyby vám náhodou připomínalo logo nejmenované americké instituce, obávám se, že máte pravdu. Sledujte zítra díl jedna, mrkneme se trochu víc na to, jak se vypořádat s chudnoucí masou.

 

Jana Marková

Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (25 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
8 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)