9.10.2022
Kategorie: Ekonomika

Nikoho nenecháme padnout …

Sdílejte článek:

MILENA DOUŠKOVÁ

Lidé, nevěřte nikomu kdo vám slibuje světlé zítřky, protože to opravdu nejde a tím je jasné, že vám lžou. Dokud nezačnou jednat s Ruskem a nezatrhnou tipec USA nic se nezmění.

A já se ptám, koho Fiala nenechá padnout? Svoje kamarádíčky v politických trafikách kteří se množí jako houby po Černobylu? Odborové předáky kteří jsou placeni přímo královsky? Pracháče, co potřebují mít ještě víc ?Senátoři dělající hovno mají bezva prachy za nic. Politiky nebo-li příživníky které platíme víc než dobře? Tak pokud cílí na tyhle skupiny, tak věřím, že oni nepadnou nikdy. Maximálně zmizí někde kde si v klidu užijí prachy jako třeba všichni co makali pro EU. Že pane Špidlo, Jourová, Zdechovský, Konečná a další a další. Tam opravdu pomáhat nemusí.

Mě ale zajímá, jak pomáhá lidem, co mají energie u Lamy které zvedla zálohy přes 20 000,-. Co s těmi lidmi? Mají jít pod most? Jak pomohl velkému podniku Madeta? Napřed mu vzali Rusko jako zákazníka a pak ho dorazili energiemi. Co bude dělat s Mladou Boleslaví, až si Fricové odvezou automobilku někam do prčic? Ví vůbec, že celé město je na ní závislé? To bude pohroma.

Podniky nám krachují a já pořád jen slyším jak pomáhají a jak nikoho nenechají padnout a dělá se mi špatně od žaludku a srdíčko mi buble vztekem nad jeho drzostí se kterou nám předkládá tyhle, pitomosti. Nutí nás chodit si někam do prdele pro dávky a dělá z nás chudáky co se sami ani neuživí a ještě se tím hlupák chlubí. Co je na tom za slávu, že ožebračuje národ a ten je nucen chodit na sociálku jako nějaká socka co nechce makat. U nás může makat a stejně si na sebe mnoho z nás nevydělá.

Co je to za zemi kde se hádá každý s každým a dokonce i tzv. vlastenci. Budu upřímná, já už skoro žádné vlastence nevidím. Vidím jen štváče, co se chtějí vyšplhat po nešťastných lidech do vyšších poschodí a zařídit si pohodlný život na jejich úkor. Je mi hanba za všechny, co mají národ a jejich problémy a strach za rukojmí a děsí je ještě víc.

Lidé, nevěřte nikomu kdo vám slibuje světlé zítřky, protože to opravdu nejde a tím je jasné, že vám lžou. Dokud nezačnou jednat s Ruskem a nezatrhnou tipec USA nic se nezmění.

Jak se čte o krachování?

CZ média, Zprávy dnes, Kofola, Lipolestatic, Čemolen, VW přesouvá výrobu do zahraničí, Harrachovské sklárny, Heluz nejspíš v lednu skončí, Conorop jde do zahraničí, Lanex jde do Polska, Vítkovické železárny očekávají konec v lednu, Slovako konec, Draslovka Kolín jde do zahraničí, Madeta nejspíš skončí v lednu, Linet zatím vyčkává, snižuje stavy.

   

Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (43 votes, average: 4,84 out of 5)
Loading...
54 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)