18.9.2022
Kategorie: Politika

Po projevu

Sdílejte článek:

VIDLÁK

Tak jsem si poslechl projev našeho Signála I. Hele, hoši ODSáčtí, fakt chcete stát vedle něj? On už není jen kretén sám o sobě, ale on dělá kretény i z nás.


Na jedné straně nám vykládá, jak zajistil dost plynu, ale na druhou stranu žadoní, abychom šetřili energiemi.

Na jedné straně nám říká, jak skvěle zastropoval a že máme jistotu, že ceny zvládneme, ale přitom máme dál nejvyšší ceny v Evropě a chci vidět rodinu, která si může dovolit dát 50 Kč za kubík plynu. To totiž dělá tisíc korun denně.

A pak samozřejmě říká, že se nedá nic dělat, že musíme čekat až nám vláda zařídí terminály na sedmkrát dražší plyn, tvrdí, že to vyřeší fotovoltaika, která funguje jen ve dne a samozřejmě od Ruska se musíme odstřihnout, protože Putin manipuluje s cenami. A přitom všichni víme, kdo dělal sankce na ruský plyn, ruskou ropu a ruské banky…

A samozřejmě ani slovo o tom, že když plyn není, tak prostě není.

Hele modroptáci … ještě máte šanci. Sestřelte ho, udělejte vládu národní jednoty, odsuňte předčasné volby až na jaro a pošlete Noveskýho jednat o plynu… Máte šanci si zachovat koryta i prebendy.

Váš derniér nám právě udělal nejlepší reklamu na demonstraci.

Nestůjte vedle Fialy. Zůstane vám to.

Vidlák

Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (64 votes, average: 4,84 out of 5)
Loading...
87 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)