14.8.2022
Kategorie: Politika

“Zabij Babiše pí-o, zabij Babiše!”

Sdílejte článek:

MILENA DOUŠKOVÁ

Vlastně je to docela sranda jak moc se pletete a jak moc jste směšní. Pokud máte pocit, že výkřik – “Zabij Babiše pí-o, zabij Babiše!” – donutí jeho voliče k odstoupení, tak sakra málo znáte vlastní národ.

To je paráda. Sašenka Vondrů posílá Babiše zpátky na Slovensko a myslí si, že on je ten, co mluví za národ? Tak leda hovno pane Vondro. Proč si myslíte, že lidé nechtějí Babiše a vám chtějí? Víte vůbec o tom, že je to naopak? Co z vám máme? Válíte si šunky v Bruselu a budete určovat běh dění? Určujete leda tak prd, protože lezete vy všichni ze Spolu do prdele Bruselákům a Fricům a to nejsou naši přátelé, ale naši otrokáři. Já bych nejraději viděla někde na pustém ostrově všechny ty hovada co si na demokraty jen hrají, slovo morálka neznají, jsou sprostí a mají pocit, že mohou všechno.

Svatá Němcová se nestyděla prohlásit, že Babiš chce odpůrce tetovat na předloktí. Narážka na koncentrační tábory ukázala v plné nahotě co je ta paní zač. Má štěstí, že nekandiduje na prezidentku, protože nula od nuly pojde. Tahle osoba by nikdy neprošla naším lidem. Kdo tohle zvolil do senátu? Nestačily ty roky co dřepěla ve sněmovně? Už by měla jít do důchodu a přestat kalit politickou scénu už tak dost kalnou.

Pokud někdo schvaluje to, co se děje na akcích Babiše je k neuvěření. Stačilo jezdit pár měsíců a preference mu vyrostly. To zdvihlo voliče Spolu ze židle a najednou jsou na každé akci a chovají se jako neandrtálci, kterém vlezla na jejich území cizí tlupa. To se ale sakra pletou, protože tahle země je nás všech a ne jen vybrané sorty. Nikdy jsem nedělila národ na Babišovi voliče a Fialovi voliče. Každý máme právo na názor, právo na shromažďování a hlavně práce na demokracii. Ona tu už dávno není, zato jsou tady tlupy řvounů jejichž úkolem je dělat takový randál, aby Babiš nebyl slyšet a jeho fanoušci dříve nebo později popustí uzdu svým nervům.

Jak je možné, že se tam lidé perou, sprostě si nadávají, dokonce jako zbraň používají vlastní zuby. To jsem tedy zírala jak se paní zakousla do ruky své protivnice. Pro takové lidi mám otázku:

„Jste normální? Voliči Spolu, vaše agresivita roste a to se vám sakra vymstí. Už teď velká část národa nenávidí celou vládu s Fialou v čele. Vy tu nenávist ještě podepřete svých neuvěřitelně primitivním jednáním.“

Měli byste vědět, že jestli něco náš národ nesnáší, tak je to vnucování cizího názoru a pořádné tlačení na pilu. Nesnášíme sprostotu a řev hulvátů co neumí diskutovat. Na to nemají mozkovou kapacitu a co není v hlavě, to je v rukách. Jste schopni sledovat vůbec tok myšlenek a zamyslet se nad tím, co svým konáním přivoláváte? Přihráváte mu body o sto šest a ač to rozhodně není beránek, tak za chvíli mu vyroste na hlavě svatozář. Vlastně je to docela sranda jak moc se pletete a jak moc jste směšní. Pokud máte pocit, že výkřik – „Zabij Babiše pí-o, zabij Babiše!“ – donutí jeho voliče k odstoupení, tak sakra málo znáte vlastní národ.

Zobrazit video
Zobrazit video
Zobrazit video
Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (34 votes, average: 4,76 out of 5)
Loading...
68 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)