3.8.2022
Kategorie: Ze světa

OSN vyhlašuje válku údajně „nebezpečným“ konspiračním teoriím

Sdílejte článek:

SLOVANKA

Co tato zoufalá akce OSN vlastně znamená? Především jde o to, že se stále více lidí začíná probouzet. A jak sami víte, tak pro zvrácení zvrhlých plánů globalistů, o jejichž realizaci již nikdo soudný a informovaný nemůže pochybovat, by zcela postačilo, kdyby se většina ze „spáčů,“ kteří stále nechápou, co se děje, probudilo.

To je nejčernější noční můrou globalistů. Zatímco nyní oni ovládají nás – a to přes loutkové, jim velmi oddané politiky – může se vše časem změnit. Pokud totiž většina lidí zejména v západním světě pochopí, co se děje, co je skutečným cílem globalistické politiky, vše by se jim zhroutilo jako domeček z karet. Plány, jejichž realizace zabrala celá desetiletí, by náhle padly.

To, co totiž globalisté ke své realizaci potřebují, je absolutní poslušnost mas. Přesně taková, jakou většina lidí prokázala při tzv. „plandemii“.

Nyní samozřejmě budou pokračovat ve snaze zamezit šíření informací o jejich plánech. Přitvrdí s cenzurou a začnou také velmi drastické antikampaně v jimi řízených korporátních médiích. Ty už ostatně v mnoha ohledech jedou a jistě brzy přiostří.

Připomínám, že OSN je globalisty založená organizace (původní nápad vzešel od Rockefellerů, kteří jej pomohli realizovat) a v současné době je OSN velmi pevně provázána s dalšími podvratnými organizacemi, prosazujícími založení jednotné centrály moci a zavedení všesvětové totality: WHO a WEF.

Nyní tedy OSN vyhlašuje válku všem nám, kdo víme co se děje a co globalisté plánují do budoucna. Jimi vyhlášená válka možná reaguje i na to, že se již začali organizovat odpůrci globalistických plánů  po celém světě, aby mohli společně v politické rovině bojovat proti těm, kdo řídí svět i jejich slouhům ve vládách.

Organizace spojených národů vyhlásila válku konspiračním teoriím. Vzestup konspiračního myšlení nazývají „znepokojivým a nebezpečným“ a poskytují veřejnosti sadu nástrojů k „odhalení“ každého, kdo se odváží tvrdit, že  vlády jsou všechno, jen ne čestné a transparentní.

OSN také varuje, že George Soros, Rothschildové a Stát Izrael nesmí být spojováni s „údajnými spiknutími“.

UNESCO se spojilo s Twitterem, Evropskou komisí (připomínám, že v EK vede tuto kampaň Jourová) a Světovým židovským kongresem a zahájilo kampaň #ThinkBeforeSharing: Stop šíření konspiračních teorií.

OSN chce, abyste věděli, že události NEJSOU „tajně manipulovány v zákulisí mocnými silami s negativními úmysly“.

Podle UNESCO, pokud jste si jisti, že jste na internetu narazili na konspirační teorii, musíte „jednat“ a do komentářů okamžitě umístit odkaz na „webovou stránku ověřující fakta“ (pozn.: takzvaní ověřovatelé faktů jsou placeni Sorosovými nadacemi).

Zapomeňte také na skutečnost, že „kontroloři“ jsou většinou neškolení a nekvalifikovaní pisálci, kteří „ověřují fakta“ z pohodlí své ložnice, zatímco zveřejňují radikálně levicový politický obsah na osobních blozích. Jejich hlavní úkol je tedy propagovat jediný názor, jedinou „pravdu.“

UNESCO také nabízí rady pro každého, kdo se se skutečným konspiračním teoretikem osobně setká. Podle agentury OSN se za žádných okolností nemáte nechat unést hádkou s konspiračním teoretikem. „Jakýkoli argument může být považován za důkaz, že jste součástí spiknutí a posilovat toto přesvědčení,“ a konspirační teoretik bude pravděpodobně „těžce argumentovat, aby obhájil své přesvědčení.“

Místo toho musíte projevit „empatii“, vyvarovat se „zesměšňování“ a pokud jste novinář, „nahlaste je“ na sociálních sítích a „kontaktujte místní/národní tiskovou radu nebo tiskového ombudsmana“. Všimněte si, že i tento udavačský projekt podporuje Evropská komise:

Pozoruhodné je, že UNESCO, skryté v drobném písmu, připouští, že existují konspirační teorie. Pod nadpisem „Co je skutečné spiknutí?“ byrokraté Organizace spojených národů prohlašují, že „skutečná spiknutí, velká i malá, existují“.

Podle OSN jde o SKUTEČNOU konspirační teorii, pouze pokud je „odhalena těmi správnými médii“.

„Mají tendenci soustředit se na jednotlivé události nebo na konkrétní osobu, např. atentát nebo státní převrat. Odhalují je informátoři a média na základě ověřitelných faktů a důkazů.“

S definicí OSN o „skutečné“ konspirační teorii je jen jeden problém. Média byla zcela koupena a zaplacena elitou. A právě elity se spikly proti masám.

Tato média tedy „informují“ podle zásady „koho chleba jíš, toho píseň zpívej.“

 

Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (24 votes, average: 4,96 out of 5)
Loading...
12 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)