24.7.2022
Kategorie: Politika

Neustálým udržováním strachu vstříc ke globální vládě

Sdílejte článek:

SLOVANKA

Poddaní, kteří se bojí, se mnohem lépe ovládají. To není nic nového, vládci si toho byli vědomi po celá staletí. Ovšem nyní jde o hodně, neboť dochází k již velmi dlouho plánované „přeměně světa“ – k přechodu ke společnosti pod jednou světovou vládou. A nejde rozhodně o žádnou konspiraci, neboť o novém světovém řádu se již zmínilo mnoho politiků. Jen je třeba naslouchat a uvědomit si, že to, co mnohdy ti nahoře vysloví, nemusí být jen náhodný výrok, který s ničím nesouvisí.

„Globální vláda přijde ať se vám to líbí nebo ne, po dobrém nebo po zlém.“ To neříkám já, to prohlásil jeden z tehdejších čelních globalistů James Warburg již v roce 1950.

Podobné proslovy pak najdeme například i v citátech Rothschildů či Rockefellerů.

Všichni tito tzv. „globalisté,“ kteří ve skutečnosti přes svoje korporace řídí svět, plánují již dlouhá desetiletí – neřkuli staletí – zavedení globální světovlády elit. Vlastníci nadnárodních korporací, v jejichž zájmu je nyní likvidována jejich konkurence a dochází k vyvlastňování i depopulaci, se nikdy ani na den svých plánů nevzdali.

Ti, kteří se nachází v nejvyšším patře tzv. „pyramidy moci“ nejsou vidět tolik jako jejich slouhové, tedy ti, kteří jsou ve druhém patře (Soros, Gates, Schwab). Ve třetím patře jsou pak politické loutky, jejichž úkolem je provádět takovou politiku, která bude ve prospěch těch, kdo si je vodí. Loutky budou samozřejmě použity a poté odhozeny, jak to nyní vidíme na příkladu některých odcházejících politiků (např. Johnson, Draghi a brzy nejspíš i Biden).

90% nadnárodních megakorporací je ovládáno dvěma investičními firmami – BlackRock a Vanguard. Jejich skuteční vlastníci jsou tajní, ale jsem si jista, že nebudu daleko od pravdy, pokud odkážu na již výše zmíněné nejvyšší globální elity – Rothschildy, Rockefellery, Wartburgy a další.

To jen na úvod pro pochopení, kdo ve skutečnosti vládne světu – a to zejména tomu západnímu, kam patří i EU, což je jeden z jejich výtvorů, dalšími je například OSN nebo WHO. Jak již víte, tak právě WHO a OSN mají být hlavními centry globální moci.  EU má za cíl globalizovat Evropu – a to mimo jiné i pomocí výměny obyvatel.

Jenže na to, aby mohly všechny procesy globalizace – nyní pojmenované „Velký reset“ nebo „4. průmyslová revoluce“ – zdárně pokračovat bez většího odporu mas, je třeba tyto masy udržovat v neustálém strachu. To jsme mohli vidět poslední více než dva roky, které byly jistě do značné míry testovací.

Po vyvolávání strachu skrz korporátní média a úplatné politiky i rádoby odborníky globalisté zjistili, že respirační nemoc s poměrně nízkou úmrtností není „to pravé ořechové.“ Sice to – hlavně zpočátku – skvěle fungovalo a většina lidí se podřídila a akceptovala i protiústavní jednání vlád. Jenže nemocí se postupně nakazil již téměř každý jedinec na této planetě a poté, co většina lidí zjistila, že  nejde o nějaký mor či ebolu, se přestali bát.

Netáhnou již tolik ani genové injekce, na nichž  globální elity vydělaly miliardy (mimochodem, Pfizer je de facto vlastnictvím Rockefellerů, což dokládá například kniha „Akta Rockefeller“).

Válka měla být pak dalším způsobem, jak udržet lid ve strachu. A také – podobně jako covid, či spíše na něj navázané restrikce – záminkou k likvidaci ekonomik, zejména prostřednictvím sankcí, které zdaleka nejvíc dopadly na Evropu. S tím se ovšem jistě od začátku počítalo.

Současný systém nese plné znaky korporátního fašismu. Politici, média i různé neziskovky jsou ovládáni korporacemi, které mají v souhrnu jen hrstku vlastníků a na jejich objednávku pak vedou příslušnou politiku nebo šíří určitou propagandu. A již více než dva roky je to především destruktivní politika, která má za cíl zdecimovat národní rozpočty, což by časem mělo vést k hyperinflaci a potažmo i rušení hotovosti. A tento záměr se skvěle daří realizovat.

Covid už netáhne a přijít s nějakou hodně smrtelnou nemocí, která by mohla ohrozit i ty nahoře nebo jejich oddané slouhy, které zatím potřebují, nemohou. Válka – pokud by přerostla v globální jaderný konflikt – by zanechala zemi neobyvatelnou. A to by bylo špatné i pro globální elity. Takže na stole je nyní údajná „změna klimatu,“ jak ostatně přiznal i šéf americké CNN, která je opět de facto vlastnictvím Rockefellerů (ti vlastní většinou americké, zatímco Rothschildové evropské korporace, včetně těch mediálních).

A jistě jste si sami všimli, že mainstream již najel na katastrofické klimatické vize a uprostřed léta neustále upozorňuje na panující vedra. Ta jsou ovšem v létě obvyklá.  I bez jasného vlivu člověka byla teplejší období i v Evropě – ta střídala období chladnější. Člověk totiž na klima jako takové žádný zásadní vliv svojí běžnou činností nemá. Jenže klimatická politika nám má vsugerovat, že ten vliv zde je. A aby se klima zmírnilo, je třeba omezit spotřebu.

A to nejen redukcí obyvatel, ale především omezením jejich spotřeby – ať už jde o konzumaci masa, vlastnictví aut, běžných spotřebičů, domů, bytů – či čehokoli jiného. I ve světě, kde „nikdo nic nevlastní a vše se sdílí“ musí někdo vlastnit vše to, co se bude sdílet. Ti nahoře se samozřejmě svých korporací a potažmo i vlivu nevzdají. Jenže nyní budou vlastnit i vše to, co se bude sdílet.

Právě klimaalarmismus tak bude tím, co nás bude pronásledovat v dalších měsících a letech. Začíná to už nyní, kdy se využívá fakt, že přišly horké letní dny. A bude to pokračovat i nadále, protože klima je věčné téma. Ať se bude dít cokoli, vždy se někde na zemi najde místo, kde bude hodně horko, neustále bude někde na Zemi docházet k přírodním katastrofám a –  nyní jsme již v oblasti konspirací – otázkou je, jak dalece již může člověk počasí jakkoli ovládat. Pak nemusí být problém takovou katastrofu „zařídit.“

Už dávno se hovořilo o klimatických lockdownech – vše se „natrénovalo“ na covidu – a o mnoha omezeních ve jménu klimatu. V souvislosti s klimatickými lockdowny se hovoří také o blackoutech, což by plně souznělo s uměle vyvolanou energetickou krizí.

Již existuje i status tzv. „klimatického uprchlíka,“ na jehož základě se může do Evropy odstěhovat takřka každý Afričan a aby měli kde bydlet, opět ve jménu klimatu se vyvlastňují zatím jen nizozemští, ale časem i další farmáři.

Po celém světě se otevírají nové „hmyzí farmy“ v nichž se má produkovat „potrava budoucnosti,“ až se ve jménu boje proti pro naši planetu zcela přirozenému – a pro rostliny potřebnému – CO2 zlikvidují všechny chovy. Maso pak bude na výběr buď laboratorní nebo hmyzí.

Ve jménu klimatu budou zavedeny i první sociální kredity. V rámci EU se již testují například v italské Boloni či Římě, v německém Bavorsku, ve Vídni nebo v Holandsku. Ve všech uvedených zemích – bez rozdílu – jsou tyto sociální kredity založeny na měření vaší uhlíkové stopy, i když pokaždé jsou založeny na poněkud jiném principu. Myslíte, že je to náhoda?

Jde o testovací programy, z nichž se posléze nejspíš vyberou ty nejlepší, které budou navázány na vaše ID. Nyní jsou v nich zahrnuti jen dobrovolníci, kteří jsou v případě dobrého chování odměněni, tresty prozatím nefungují, ale třeba v Číně již při sociálních kreditech funguje jak systém odměn, tak trestů. Jisté je, že i v EU to tak bude fungovat, samozřejmě až poté, kdy bude ID plošné a napojené i na digitální měnu.

Na závěr chci upozornit, že i v Agendě 2030 je hlavním tématem „klimatická agenda.“ Dokument byl schválen již v roce 2015, zřejmě se tehdy dobře vědělo, co se na nás do budoucna chystá. Je samozřejmě možné – či dokonce pravděpodobné – že se období klimatické hysterie bude prolínat i s občasnými „pandemiemi“.

Co by jim mohlo jejich plány „zaříznout“? Jedině to, kdyby se probudila i spící většina a pochopila co se děje. A především kdyby přestala tu jejich hru hrát. Pokud by šla většina lidí proti globalistům (resp. jejich loutkám), nebudou to mít tak jednoduché. Jenže spící většina jim svojí poslušností vše velmi usnadňuje…

 

 

Redakce
Latest posts by Redakce (see all)

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (14 votes, average: 4,93 out of 5)
Loading...
26 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)