18.7.2022
Kategorie: Ze světa

Když nejsou argumenty, vytáhne se fašismus …

Sdílejte článek:

EVA HRINDOVÁ

Giorgia Meloni má dobře našlápnuto. Je to vůdkyně nejsilnější opoziční strany v Itálii. Předčasné volby vyhraje, už se na to těším. Sleduji ji delší dobu a moc jí fandím!

.
Mainstreamoví politici mají z jejího vítězství strach a tak už se roztáčí kola očerňování, obviňují ji z fašismu, dělají z ní extremistku. Ovšem nikdo ale nepřiblíží našim ovčanům (ano, kdo na to skáče, je ovčan) její politické priority. Nikde se nedočtete, co má její strana v programu, jaké jsou jejich priority. Lidem to ani nepřijde divné a jako na povel kývají a “třesou” se strachem z možného vítězství extremistů v Itálii.

Když nejsou argumenty, vytáhne se fašismus. Ještě nedávno jsem se setkala s tím, že mi jedna osoba v družném rozhovoru zcela vážně tvrdila, že SPD je fašistická strana. Stačí se ale zeptat, jak se to jako projevuje a odpovědí je mlčení, blábolení a rozpaky.
Že to těm lidem není divné. Přebírají nějaké mantry bez toho, že by k nim měli argumenty.

V případě Georgie Meloni možná bude stačit, že se vyfotila s Viktorem Orbánem. A já na to říkám: “Orbán a Meloni jsou šance na záchranu Evropy!”

 

Eva Hrindová

Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (47 votes, average: 4,91 out of 5)
Loading...
70 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)