17.7.2022
Kategorie: Ze světa

Bývalý lékař Bílého domu říká, že „Biden své funkční období nedokončí“

Sdílejte článek:

REFORMY.CZ

Bývalý lékař Bílého domu Ronny Jackson říká, že Joe Biden „své funkční období nedokončí,“ protože „psychicky je už moc mimo.“

Jackson, který v polovině 2000ctých let sloužil jako osobní lékař jak Baracka Obamy, tak Donalda Trumpa, o tom pronesl poznámky na Twitteru.

„Biden své funkční období nedokončí. VŠICHNI vědí, je to pro tu práci nezpůsobilý. Psychicky je už příliš mimo. Nebude to už moc dlouho trvat. Je třeba, aby REZIGNOVAL!“ tweetnul Jackson.

Tento bývalý lékař, který je teď kongresmanem za Texas, uvedený komentář prones poté, co vyšlo najevo, že Barack Obama Jacsonovi poslal káravý email za zpochybňování Bidenových kognitivních schopností.

„Musím projevit své zklamání nad tím levným výpadem, jakého jste se proti Joe Bidenovi přes Twitter dopustil,“ napsal Obama s dodatkem: „To bylo neprofesionální a pod úroveň funkce, jakou jste kdysi zastával. Je to rovněž neuctivé vůči mně a vůči mnoha přátelům, které jste v administrativně měl.“

„Byl jste osobním lékařem prezidenta Spojených států a admirála Amerického námořnictva,“ uváděl Obama s tvrzením: „Čekám něco lepšího a doufám v reflexi, kdy od sebe budete v budoucnu čekat více.“

Jackson na tento email dále odpověděl během vystoupení v show Sean Hannity na Fox News.

Poukázal na naprosté pokrytectví levice neustále zpochybňující kognitivní schopnosti Donalda Trumpa, ač ten snadno projde testem, zatímco útočí na každého, kdo se opováží vyjádřit pochybnosti o Bidenově zjevně upadajících kognitivních schopnostech.

Jackson rovněž přiznal, že ho Obamův email rozčílil, pak mu ale Dan Bogino řekl: „Ronny, ty těm chlapům nedlužíš ani šesták,“ čímž poukazoval, že Obama neudělal nic, aby Jacksona obhájil, když na něj byly politické útoky.

Hannity Jacksonovi navrhl, aby od Obamy požadoval omluvu, jelikož doklady, že má ohromné kognitivní problémy, jsou do očí bijící, a snad i propukající demenci.

Jackson řekl, že si všímá, jak Biden „každý den“ vykazuje další projevy kognitivního úpadku, s tvrzením: „Potřebuje seriózní kognitivní testování, a jestli k tomu není ochoten, tak mu ten test provedu, udělám to …, ten člověk se zhoršuje a je to trapas.“

Tento bývalý lékař upozornil na ještě další trapný průšvih během Bidenovy návštěvy Izraele, kdy byl zjevně zmatený ohledně toho, co dělat, a později provedl nějaké absurdní slovní žvásty o Holocaustu.

„Nevyvolává důvěru u nikoho a jsou to nebezpečné časy, kdy jako nejvyššího velitele a hlavu státu zrovna máme takového člověka,“ poukazoval Jackson.

Jak už jsme na videu dokumentovali, Bidenův stav se zjevně zhoršuje a vypadá to dost smutně, že je pořád nucen se objevovat na světovém jevišti, když teď mezi Demokraty propuká panika, co bude ve volbách 2024.

TYLER DURDEN

Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (22 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
17 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)