2.6.2022
Kategorie: Multikulturní soužití

EU i nadále pokračuje v propagaci islámu

Sdílejte článek:

SLOVANKA

Mnohokrát jsem zde upozornila na to, že je EU dlouhodobě pod silným vlivem Muslimského bratrstva, konkrétně jeho odnoží působících v Evropě. Tyto organizace s EU nejen spolupracují, ale dokonce jsou dotovány i z vašich daní. Skutečně se vám líbí, že platíte islamizaci našeho kontinentu? Jak nejspíš sami víte, tak hlavním heslem Muslimského bratrstva je „Zavedeme právo šaría na celé planetě.“

Připomínám, že Muslimské bratrstvo je mnohem nebezpečnější než ISIS či jiné bojůvky. Tato organizace navíc spolupracuje i s ISIS či Al Kajdou, které ji plně respektují. Tedy EU je skutečně v tomto smyslu na úrovni ISIS nebo Al Kajdy, ovšem s tím rozdílem, že zatímco Muslimské bratrstvo přispívá všem islámským bojůvkám dary, EU od Muslimského bratrstva nedostává nic, ale je to přesně naopak, neboť štědré příspěvky jdou od EU k Muslimskému bratrstvu.

Je zarážející, že tímto způsobem se de facto platí i radikální islámské bojůvky, financované právě Muslimským bratrstvem. Pokud to tedy dovedeme do důsledků, tak ano, je to tak, že i vy přispíváte ze svých daní ISIS, i když trošku oklikou. Důkazy o tom, že EU dlouhodobě financuje Muslimské bratrstvo a spolupracuje s ním, jsou nezvratné. Více si o tom můžete přečíst zdezdezde nebo zde.

Nyní tedy EU ve své podvratné činnosti pokračuje a v rámci údajného boje proti islamofobii opět z vašich peněz zaplatila publikaci, která nabádá novináře ze zemí EU, aby také propagovali islám – a to zejména muslimky, respektive jejich styl oblékání. Ovšem zahalená muslimka je muslimka neintegrovaná, čímž tedy EU zároveň odmítá integraci.

A připomínám, že tatáž EU odmítla nedávno diskutovat o pronásledování křesťanů (v Africe se hovoří dokonce o genocidě) a více než 100% nárůstu útoků na kostely a jiné atributy křesťanství nejen v Evropě. Nepomohly ani statistiky, jasně dokazující, že zatímco křesťané jsou nejutiskovanější skupinou na světě, tak muslimové jsou naopak těmi, od koho útisk pramení. Více jste si o tom mohli přečíst zde.

Co je tedy v příručce, kterou vydala pro Evropany genocidní EU?

Novináři a média hrají klíčovou roli při prezentaci forem, které sociální nespravedlnost, rasismus a islamofobie na sebe berou v každodenním životě, a mají dobré předpoklady k tomu, aby v tomto ohledu něco změnili.

Zpráva o projektu MAGIC s názvem „Report Diversity! Pokyny pro školení mediálních kruhů o inkluzivitě a prevenci genderové islamofobie“, vydává pokyny pro mediální vzdělávání v oblasti začleňování a prevence genderové islamofobie pro novináře a média, obsahuje návrhy a rady, jak tyto problémy řešit, zejména pokud jde o muslimské ženy.

Pod koordinací Media Diversity Institute Global (MDIG) byl projekt MAGIC vytvořen pracovní skupinou vedenou novinářem Aidanem Whitem (bývalý novinář deníků Financial Times a The Guardian; čestný prezident Ethical Journalism Network) a mohl se spolehnout na spolupráci Mariam Marakeshy (filmařka a multimediální reportérka) a Shady Islam (ředitelka časopisu EUObserver).

Workshopy na univerzitách

Projekt MAGIC odstartoval školicí workshopy pro studenty v zemích EU – komunikace o tom, jak zohlednit rozmanitost. Na univerzitě v Saint-Louis a na univerzitě Vrije v Bruselu byly uspořádány dva workshopy, kterých se zúčastnilo 45 studentů. Další workshopy se plánují.

jedna ze stránek příručky, která nepokrytě propaguje islám

Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (14 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
7 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)