30.5.2022
Kategorie: Společnost

Virologický fact check aneb rychlá fakta, která pochopí i opice

Sdílejte článek:

NESPOKOJENY

Nahlédnutí za oponu virologie, která čím dál tím víc prostřednictvím autorů plánovaného projektu bezprostředně ovlivňuje naše životy. Po plandemii covidu pokračuje divadlo dalším dějstvím.

Protože zvrhlý smysl pro humor několikáté verze humanoida Gatese a jeho pohůnků – placených ničím nekrytými papírky a společenskými prebendami – nezná mezí, zaměříme se na směšný hoax jménem opičí neštovice. Postačí nám k tomu čistá vědecká fakta.

Z knih a dokumentů, napsaných během 19. století, je zcela zřejmé, že si řada lékařů byla vědoma toho, že špatné životní podmínky, které zahrnovaly nedostatek hygieny a kanalizace, stejně jako nedostatek čerstvé vody a osobní čistoty, byly důležitými příčinnými faktory pravých neštovic.
What Really Makes You Ill? (Dawn Lester, David Parker, 2019)

Na podporu tohoto tvrzení existují nezvratné důkazy. Takový důkaz zahrnuje dva příklady zavedených postupů, které byly oba úspěšné při dosažení podstatného snížení výskytu a úmrtnosti na pravé neštovice. V obou příkladech přijatá opatření zahrnovala zrušení stávajících očkovacích programů a rovněž realizaci sanitárních reforem.

První příklad se týká situace v Clevelandu ve státě Ohio, jak ji vysvětlil Dr. John Hodge, který v roce 1902 napsal:
„Dr. Friedrichovi, který má na starosti Health Board of Cleveland, Ohio, vděčíme za to, že poskytl civilizovanému světu příklad velkého města, které je absolutně bez neštovic, a bylo by dobré poznamenat, že jeden z prvních opatření, která přijal k dosažení tohoto výsledku, bylo úplné zrušení očkování“.

Druhý příklad se týká anglického města Leicester, jak vysvětluje Lily Loat, tajemnice Národní antivakcinační ligy Velké Británie, ve své knize z roku 1951 nazvané Pravda o očkování a imunizaci:
„Město Leicester odmítlo očkování ve prospěch hygieny. Jeho zkušenosti z posledních padesáti let činí tvrzení pro-vakcinistů nesmyslnými. Když byla jeho populace důkladně očkována, závažně trpěla pravými neštovicemi. Když očkování kleslo na jedno procento narozených dětí, neštovice zmizely úplně“.

Vědecká metoda vyžaduje, aby vědci sledovali důkazy. Empirické důkazy, získané ze zkušeností obyvatel Clevelandu a Leicesteru, jednoznačně ukazují, že očkování nelze považovat za prostředek, díky kterému se obě města prakticky osvobodila od neštovic.

Tyto příklady odhalují zjevnou anomálii v tvrzení lékařského zřízení, že za vymýcení pravých neštovic bylo zodpovědné očkování. V obou případech to bylo odstranění očkování, které úspěšně snížilo výskyt onemocnění. Tyto příklady také slouží k podstatnému zvýšení váhy důkazů, že očkování bylo hlavním faktorem přispívajícím k propuknutí neštovic; ne k jejich vymýcení.

Lze namítnout, že vakcína proti neštovicím z 19. století nebyla tak účinná jako vakcína z 20. století, která se používala k vymýcení této nemoci. To by však byla mylná představa, protože vakcína z 19. století byla údajně „úspěšná“, i když je zřejmé, že nebyla.

Navíc se připouští, že vakcína 20. století má nebezpečné vedlejší účinky; skutečnost, kterou odhalila webová stránka WHO s názvem Často kladené otázky a odpovědi na neštovice. Jedna z otázek se ptá, proč se vakcína již nepoužívá, odpověď WHO zní: „Žádná vláda neposkytuje ani nedoporučuje vakcínu rutinně, protože může způsobit vážné komplikace a dokonce i smrt.

Poznámka: Tato odpověď WHO je na jejím webu ke dnešnímu dni, 22.5.2022, stále k dispozici.

RYCHLÁ FAKTA, KTERÁ POCHOPÍ I OPICE – ČÁST PRVNÍ.

Jedním z cílů toho nového „opičího“ hoaxu je dostat do vás to, co do vás dostat potřebují. Potřebují vás vystrašit, abyste opět, už počtvrté, nastavili rameno, když už jim ten covid za dva dny vyléčil virolog Putin jen tím, že přemístil vojska z jednoho místa na druhé, takže jim ho už nikdo bez těžké mentální retardace neuvěří.

Zde je první dávka RYCHLÝCH FAKTŮ pro diskuzi se spícími ovcemi, pseudoodborníky – rozuměj vládou a farmou uplacenými šašky v bílých pláštích, dělajícími ostudu svému povolání a jinými brouky pytlíky, kteří vědí, co je pro vás dobré. Pamatujte přitom však na to, že když se hádáte s debilem déle než minutu, hádají se dva debilové.

Autismus se od příchodu povinných očkovacích programů zvýšil více než 3000krát, když byl do té doby považován za velmi vzácný. Zdravotnická profese to svaluje na nové diagnostické parametry, ale to samo o sobě nemohlo vytvořit takový drastický nárůst za tak málo času. Jedinou událostí, která by to mohla udělat, je systematická otrava krví amerických dětí prostřednictvím rtuti a dalších produktů ve vakcínách.

Po zavedení povinných vakcinačních programů je každé 149. dítě v Brick Township ve státě New Jersey autistické. Po zavedení povinných vakcinačních programů v letech 1993 až 1998 se autismus ve státě Maryland zvýšil o 513%.

Lékaři jsou instruováni Americkou lékařskou asociací, aby bagatelizovali obavy rodičů z nežádoucích účinků vakcín a aby popřeli jakoukoli korelaci nežádoucích účinků vakcín, které právě aplikovali.

Zprávy federální vlády potvrzují, že očkování zabíjí v Americe více než 3 děti týdně.

Jonas Salk, národní hrdina a tvůrce slavné „Salkovy“ vakcíny proti dětské obrně učinil v roce 1976 veřejné prohlášení, že dvě třetiny případů obrny, ke kterým došlo v letech 1966 až 1976, byly způsobeny jeho vakcínou.

Vakcína DPT (záškrt, dávivý kašel, tetanus) byla ve většině Evropy a Japonsku zakázána od roku 1975 kvůli své extrémní toxicitě, ale americké děti tuto vakcínu stále dostávají (poznámka: udělejte si za domácí úkol výzkum, jak je na tom ČR).

Záznamy prokazují, že úmrtnost na obrnu, dávivý kašel a spalničky se samy o sobě snižovaly před zavedením vakcíny a že současné záznamy byly pozměněny, aby se prokázalo, že pokles byl způsoben vakcínami. Každý rok dojde k přibližně 950 úmrtím na vakcínu proti dávivému kašli ve srovnání s 10 úmrtími na skutečné onemocnění. Farmaceutické společnosti používají stejnou vakcínu proti dávivému kašli k úmyslnému vytváření encefalitidy u experimentálních laboratorních zvířat.

Více než 95% lidí, kteří ve skutečnosti onemocní, bylo proti těmto samým nemocem očkováno. Farmaceutické společnosti odmítají provádět výzkum nevakcinované populace. Proč asi?

FDA uvedla, že lékaři nehlásí 90% nežádoucích účinků vakcín.

Pro jakoukoli populaci platí, že většina lidí, kteří onemocní, jsou ti, kteří jsou očkovaní.

A bonbónek nakonec: CDC je zřizovatelem vlastní epidemické zpravodajské služby (Epidemic Intelligence Service), která cestuje po zemi a hledá příznaky, které by se mohly použít k formulaci epidemií za účelem zisku.

Zdroj: Dr. William P. Trebing: Goodbye Germ Theory (Sbohem, infekční teorie; šesté vydání z roku 2006, str. 15)
Mimochodem, autora, Dr. Williama Trebinga, ani nezavřeli, ani neodsoudili za pomluvu či šíření fake news, ani neprohrál žádný spor s farmaceutickými firmami či CDC. Proč? Protože se veškeré zmíněné informace opírají o holá ověřitelná fakta. Jen se tito zločinci musí ujistit, že se tyto informace dostanou jen k milionům lidí, ne k miliardám…

RYCHLÁ FAKTA, KTERÁ POCHOPÍ I OPICE – ČÁST DRUHÁ.

„Infekční teorie“ se neřídí žádnými vědeckými vodítky, která by prokázala její platnost. Při hodnocení jednoduchou „vědeckou metodou“, vyučovanou na základních školách, se prokazuje jako neplatná. Pasteurovy hlavní zásluhy nepatřily jemu, ale geniálnímu vědci jménem Pierre Bechamp, který absolutně nesouhlasil s Pasteurovou „infekční teorií“ chorob. Většina Pasteurových raných očkovacích prací skončila katastrofou.

Ranné studie ukazují, jak všechny bakterie, houby a viry pocházejí ze stejného mateřského organismu (pozn. překl.: rozuměj zevnitř našeho těla, ne z venku!), protože jsou přirozenou zdravou složkou všech živých organismů.

Násilné očkování kohokoli lze považovat za napadení a ublížení na zdraví. (pozn. překl.: A za porušení Norimberského kodexu; rovněž si přečtěte Listinu základních práv a svobod, čl. 7 odst. 2 – „Nikdo nesmí být mučen ani podroben krutému, nelidskému nebo ponižujícímu zacházení nebo trestu.“ – což bylo rovněž porušeno, vzhledem k vládním donucovacím taktikám k očkování a vytváření prostření ponižující neočkovaných.)

Většina zákonů o očkování je zcela protiústavních a nemá v dnešním světě žádný význam. V USA místní zdravotní oddělení propagují očkovací programy s cílem získat peníze z federální pomoci a grantů na úkor amerických dětí. Každý, kdo si tak přeje, může vstoupit do soudní síně Pro Se nebo Sui Juris (pozn. sám za sebe), bez vysokých nákladů na právníka a vyhrát! Nemusíte být očkovaní, ani nechat své děti očkovat proti své vůli. Když budete věnovat náležitý čas důležitým dokumentům o vlastní suverenitě, které vám vyplní kancelář vašeho městského úředníka, tak vám to může pomoci ochránit vás a vaši rodinu a zároveň se vyhnout soudům, soudcům a právníkům.

Lze vědecky prokázat, že neočkované populace jsou mnohem zdravější, než očkované. Encefalitida (poškození mozku v důsledku otoku mozkové tkáně) je podle většiny výzkumných studií o poškozeních způsobených vakcínami téměř nevyhnutelným vedlejším účinkem toxinů z vakcín.

15 až 20 % amerických školáků je považováno za osoby s poruchou učení s dysfunkcí poškození mozku přímo způsobeným vakcínami. Americká vláda každoročně vyplácí desítky tisíc dolarů daňových poplatníků na pokrytí nároků na škody způsobené očkováním. Neočkovaná populace je mnohem zdravější než očkovaná, nicméně žádná lékařská ani vládní organizace si neočkovanou populaci nepřeje studovat.

Vaše dítě má 94krát vyšší pravděpodobnost, že zemře na vakcínu proti dávivému kašli než na skutečný dávivý kašel, a téměř 4000krát vyšší pravděpodobnost, že získá dlouhodobé poškození vakcínou než, že se u něj tato nemoc rozvine.

CDC si je vědomo, že Thimerosal (rtuťový konzervační prostředek ve vakcínách) je spojen s autismem na základě svého vlastního výzkumu. Odmítají však poskytnout nezpracovaná data z těchto studií, jak požadoval republikánský kongresman Dan Burton za Indianu, aby byla použita k nezávislému posouzení výzkumnou organizací třetí strany.

Podání jedné vakcíny dítěti o hmotnosti 4,5 kg za den je ekvivalentní podání 40 vakcín za den dospělému o hmotnosti 45 kg. Vzhledem k výše uvedeným informacím lékaři v USA trvají na injekčním podání 45 vakcín přímo do krevního oběhu dítěte do 6 měsíců věku; 64 podle věku 18 měsíců; a 74 ve věku 6 let. (pozn.překl.: za domácí úkol si zjistěte, kolik je to v ČR?)

Američané patří k nejvíce očkovaným lidem v historii planety a také k nejnemocnějším v americké historii. Polovina všech Američanů trpí alespoň jedním chronickým onemocněním a jedna pětina má 2 nebo více. Tato chronická onemocnění způsobují 70% všech amerických úmrtí.

Zdroj: Dr. William P. Trebing: Goodbye Germ Theory – ending a century of medical fraud and how to protect your family (Sbohem infekční teorie – ukončení staletí medicínských podvodů a jak chránit vaši rodinu, šesté vydání str. 16-18)

SHRNUTÍ: VIROLOGICKÝ FACT CHECK ANEB RYCHLÁ FAKTA.

1) Virus je neživá neškodná částice, pocházející zevnitř těla nositele. Slovo „hostitel“ se zde nehodí, protože to by naznačovalo, že jde o živý organismus. Nejde! Virus má dvě formy – a) zbytku mrtvé buňky; b) tzv. exozomu, tj. genetického materiálu, vyloučeného buňkou za více účely (sebe čištění, varování ostatních buněk před otravou toxiny, mezibuněčná komunikace, apod).

2) NIKDY v historii se NIKOMU nepodařilo úspěšně přenést tzv. virus a způsobit jím onemocnění jiné osoby! Nikdy! Tzn., neexistuje vědecký důkaz existence byť jen jediného tzv. patogenního (choroboplodného – způsobujícího onemocnění) viru.

3) Žádný tzv. patogenní virus nebyl nikdy v historii izolován. Nikdy!!! Což je předpokladem k doložení infekčnosti, ke kterému slouží tzv. Kochovy postuláty, které nikdy žádný tzv. patogenní virus nebyl schopen splnit, ani jim podroben být nemohl, protože izolování biologického agens je prvním krokem Kochových postulátů.

4) Laik si může izolování analogicky představit jako házení pytle, ve kterém jsou kameny a ping-pongové míčky, na zeď. Kameny nechť představují toxiny z potravy, ovzduší a vakcín. Ping-pongové míčky nechť představují tzv. viry. A zeď budiž naše zdraví. Virologie tvrdí, že tu zeď rozbíjí ping-pongové míčky. Ale nikdy nebyla schopna vzít pytel očištěných (izolovaných) pingpongových míčků a vrhnout ho na zeď, aby zjistila, zda rozbijí zeď.

5) Výše uvedená analogie platí pro VŠECHNA tzv. virová onemocnění! VŠECHNA!!! A proto by měl inteligentní člověk vždy zpozornět, když mu vláda nebo tzv. odborná veřejnost, tvrdí, že jde o virové onemocnění. Zcela jistě má totiž jiný původ. Tím původem je vždy otrava organismu. A jak si přivodíte otravu? Existují pouze 4 způsoby, jak se můžete otrávit. Ze vzduchu, z pití, z jídla a když se vám do krve dostane něco, co tam nepatří – hádejte, co to je?

Virologie je bohapusté náboženství, Covidismus je ideologie a PCR test je nástrojem církevní moci.

Proto při ohlášení další pandemie tentokrát už důrazně a okamžitě protestujte a žádejte skutečné vědecké důkazy, které nemají!
Viditelné symptomy budou vykazovat hlavně očkovaní covid vakcínami, protože neštovice jsou viditelným projevem detoxikace organismu od jedů. Již v předchozích článcích bylo zdokumentováno, že neštovice jsou otravou organismu. Proto žádejte, aby byly statisticky odlišeny osoby, které podstoupily covid očkovaní a příčina bude téměř okamžitě zřejmá. Žijte zdravě a nenechte do sebe cokoli píchat.

Dotaz: „To je sice pěkné. Ale jak mi vysvětlíte, když se objeví neštovice ve školce, tak je tam najednou mají téměř všechny děti? Děkuji za objasnění.“

Probíhá to úplně stejně, jak probíhá synchronizace menstruace u žen, které spolu tráví hodně času. Nazývá se to tzv. Morfická rezonance. a ve svých dílech ji popsal biochemik Dr. Rupert Sheldrake, který, jak o něm mnozí vědci prohlásili, je Isaac Newton budoucnosti. Jeho stěžejní dílo Morphic Resonance: The Nature of Formative Causation prohlásil britský časopis Nature za nejžhavějšího knižního kandidáta ke spálení. Stejně jako spolek starých senilních dědků s názvem Sisyfos – parazitující na systémových dotacích obhajobou systémových pavěd – udělil geniálnímu MUDr. Karlovi Erbenovi, namísto všech poct, bludný kámen, pak podobnou poctou byl vyznamenán Dr. Sheldrake ve Velké Británii podobnými systémem placenými strážci mainstreamových bludů. A to i přesto, že existují doložené vědecké experimenty funkčnosti jeho teorie. Mainstreamová „věda“ se morfickou rezonancí logicky zabývat odmítá, protože by farmaceutické firmy přišly o své zisky a s nimi by skončila i infekční teorie.

Ale zpět k dotazu, proč se děti „nakazí“ neštovicemi. Zjednodušeně, neštovice jsou situací, kdy se dětské tělo detoxikuje. K tomu dochází buď hned poté, co matka přestane kojit, z důvodu dočasné nerovnováhy fibrinu, či z důvodu otravy z jídla, pití, či prostředí. Těla ostatních dětí tuto detoxikaci jednoho dítěte frekvenčně zachytí a spustí detox také. Ty děti, kterým detox nespustí (tj. „nedostanou to“), nemají hraniční úroveň toxinů v těle – prostě jim jejich rodiče umožňují zdravější život, nebo mají jinou toleranci toxinů. Důležité je si rovněž uvědomit, s ohledem na toxicitu prostředí, jídla, či pití, či jiných faktorů – tyto děti jsou po 8 hodin denně vystaveny úplně stejným toxinům.

A dalšími vidlemi do infekční teorie je fakt, že některé děti do školky nechodí a jsou doma samy s matkou a přesto neštovice „dostanou“. Ale na to zastánci infekční teorie zarytě mlčí.
Neštovice jsou symptomem očisty organismu od toxinů a jako takové nejsou nakažlivé, ať je nazveme jakkoli.

Minimalizujte příjem toxických látek do těla z potravy, pití a ovzduší, vyhněte se jakémukoli očkování, a to včetně informačních toxinů z televize a internetu. Opravdu potřebujete vědět, co zrovna prohlásil který z těch šašků, nebo si vytvoříte svá vlastní pravidla? Minimalizujte vliv elektromagnetického vlnění tím, že si, alespoň na noc, vypnete mobil a wifi a budete zdraví jako rybičky. Nejen fyzicky, ale i psychicky. Pamatujte, že nejlepší poloha televize je obrazovkou ke zdi. A pak za pár dní poznáte, že vidíte svět úplně jinak.

Zapomeňte na infekční teorii. To je to, jak oni chtějí, abyste viděli svět. Jako boj dobra se zlem, kde všude poletují nepřátelské „viry“ a vy sami jste bezbranní, a proto potřebujete JEJICH pomoc, aby vás před nepřáteli ochránili. Systém kontroluje populaci za pomoci dvou válečných modelů. Na podzim a v zimě vás straší válkou s neexistujícími infekčními viry, na jaře a v létě válkami skutečnými, protože terorismus už vyšel z módy. Oni nechtějí, abyste svět viděli jako mírové místo a váš organismus jako samospasitelný skvěle fungující stroj, protože to by vás pak nemohli ovládat. A až nás budou takto uvažovat miliardy, nebudou mít komu promítat tenhle film. A ten den brzy přijde.

Covidová tyranie na základě podvodného počítačem generovaného viru.

Viry jsou jen počítačem generované sekvence. A na základě těchto sekvencí – jejichž existenci v reálném světě nikdo nikdy nepotvrdil tím, že by kdy izoloval patogenní virus – vzkvétá podvodný vakcinační byznys s příchutí tyranie a genocidy. Dnes jim věří už jen idioti. Populace je již vybavena znalostmi, které na začátku této směšné Covid frašky neměla. Přesto si na podzim někteří pro tu čtvrtou dávku půjdou. A toto rozhodnutí nechat se počtvrté zachránit, když se to třikrát nepovedlo, učiní jen osoby, které patří do jedné z následujících třech kategorií.
1) Idioti (odhadem 70%)
2) Submisivní lidé (25%)
3) Materialisté, jdoucí po slíbených prebendách (5% dříve jich bylo nejvíce, teď už procitli, vědí, že vláda se na ně zase vysere)
My ostatní pošleme kohokoli, kdo se bude snažit nás opět nutit spáchat sebevraždu jehlou, či kdo bude kohokoli zvýhodňovat – definitivně do hajzlu.

Dr. Tom Cowan o neexistenci patogenních virů.
Doktoři Lanka, Mullis, Cowan, Kaufman, Rasnick, Duesberg, Bailey, Vollmer a spousta dalších již léta říkají, že virologie nikdy neprokázala existenci byť jen jediného patogenního viru! Ale to vám ti exoti, kteří defilují v televizi, neřeknou, protože to není dobré pro infekční teorii, která přináší astronomické zisky velkým farmaceutickým firmám a všem doktorům, které jsou na tomto alopatickém systému dojení a zabíjení lidí přisátí.

Původce chorob je zapotřebí hledat jinde.

Sledujte oblohu, vodu, jídlo a vaše návyky a nepotřebujete poslouchat idioty v televizi, kteří vás nutí dělat špatná rozhodnutí.

Virus HIV neexistuje.

Dr. David Rasnick, špičkový biochemik, přítel vynálezce PCR metody Dr. Mullise a špičkového molekulárního biologa Dr. Duesberga, kteří, spolu s Dr. Lankou a tisíci dalšími, tvořili umlčovanou opozici proti neexistujícímu viru HIV, zde hovoří o nemožnosti zkalibrovat PCR test na HIV, protože aby se dal jakýkoli test zkalibrovat, je zapotřebí mít k dispozici biologický agens, který se bude hledat. Ale virus HIV k dispozici nikdy nebyl a nikdy nebude, protože HIV, stejně jako jakýkoli jiný tzv. patogenní virus, nebyl nikdy izolován. V onom pravěku roku 1984 ještě nebyly k dispozici software Blast a jemu podobné, kde si „virologové“ v počítači namodelují sekvence tzv. primerů, pošlou je do světa, místní laboratoře si je stáhnou do počítače, zkalibrují si podle nich PCR testy a koho zajímá, že nepocházejí z jakéhokoli patogenu, ale z počítačového modelu. O realitu a fakta tady ale nejde! Jde o výrobu pozitivních případů a ospravedlnění opatření a vakcinace. Bez PCR testu není pandemie!

BSc. Amandha Vollmerová – Fakta a fikce za konceptem virů.
BSc. Amandha Vollmerová je holistickou lékařkou, držitelkou bakaláře věd v zemědělské biotechnologii z Univerzity Lethbridge v Albertě v Kanadě (2000) a doktorského titulu z naturopatické medicíny (2008) z Canadian College of Naturopathic Medicine v Torontu. Od roku 2008 pomocí holistických principů úspěšně pomohla mnoha lidem a zvířatům ve vyléčení všech různých akutních a chronických onemocnění jak v počátečních tak v pokročilých fázích.

Je důležité pochopit, že virus nikdy nebyl izolován. Ani jednou, nikdy nebyl a nikdy nebude, protože neexistuje tak, jak se říká. Stefan Lanka, německý virolog a biolog, byl první, kdo identifikoval fágy, což jsou velké struktury, které podporují prostředí ryb a pomáhají jim překonat nemoci.

Nejsou tedy patogenní… a když si to uvědomil, věděl, že něco je špatně. Začal zkoumat konkrétně virus spalniček a chtěl vidět původní studie, co ten virus identifikovaly, pojmenovaly, změřily a náležitě popsaly. Zjistil, že žádné původní studie tohle neudělaly. Žádné virové částice, jak se nám popisují a ukazují nám o nich kreslené seriály a barevné obrázky a hezké počítačové grafiky, takto neexistují. Nejde je správně vidět pod mikroskopem. Jsou to výtvory těla a tvoří se, když tělo prochází stresem. Stres, toxiny a výživové nedostatky vede k problémům v těle, kdy se buňky začnou rozmnožovat, protože musí spravit problém.

A když se odpadní materiál vymkne kontrole, tělo ho musí odstranit. Pokud žijete takovým stylem, kdy se stravujete špatným jídlem, kouříte cigarety, pijete alkohol, pijete hodně kávy a nestaráte se o své zdraví, každé jaro obvykle projdete přirozeným detoxem, kdy tento odpadní materiál vyloučíte z těla skrze hlen. Když se na ten hlen podíváte pod mikroskopem, najdete v něm různé částice. Pokud hledáte tyto skupiny částic, najdete to, co hledáte. Je to v podstatě jako říct, že mouchy způsobily odpad, který jste vytvořili, ale ne… vy nejprve vytvoříte odpad, který přitahuje mouchy.

To stejné funguje v těle… tvoříte odpad, vaše vlastní mikroby začnou polymorficky pracovat, což znamená, že mění tvar. Bakterie se stane plísňovou formou, „virovou” formou, atd. Ne aby vás udělaly toxickými nebo „nemocnými”, jak se nám říká, a aby vám daly špatné věci. ale aby pomohly tělu správně odstranit jedy ze všech tkání. Pokud trpíte nedostatkem živin, dojde k tomu, že se vám nebude dařit správně jedy odstraňovat skrze játra a ledviny, a tak použijete jiné orgánové systémy jako kůži, tak jako v případě spalniček nebo neštovic. Používají se plíce, což není vhodné… ideálně by se měly odstranit skrze játra.

Lidé říkají: Neměla bys to říkat, můžeš se nakazit. Já říkám: Nikdy se tím nenakazím. Nenakazím se, protože pravidelně detoxifikuji svoje tělo, dávám si správnou výživu a nevystavuji se jedům. Nebojím se ničeho, co bych ani stejně nemohla chytit. Pochopit od začátku, že nemáme virus, neidentifikovali jsme ho správně, a nesplňuje to Kochovy postuláty. Dokonce původní studie o covidu z Číny uvádí, že to nesplňuje Kochovy postuláty, což znamená, že když odstraníte izolát a umístíte ho do zdravého jedince, měli byste být schopni toho zdravého jedince tou nemocí nakazit, což neudělali a nemohou udělat.

Pokud by se jim ten virus podařilo izolovat a pokusili se nakazit zdravý subjekt, nic by se nestalo. Když se podíváte na jakoukoliv studii o šíření nákaz, co musí udělat, aby vyvolali odpověď nemoci, je otrávit hostitele… to je mimochodem přesně to, co dělají vakcíny. Pokud byste mohli vytvořit „vakcínu” pouze s izolátem toho, proti čemu chcete vytvořit imunitní odpověď, řekněme proti bakterii, nic by se nestalo, protože nejprve musíte hostitele otrávit, aby prošel agresivní reakcí, aby se vytvořila cytokinová bouře a všechny tyto imunitní částice, aby tuto nepřirozenou věc dostaly z těla.

To je důvod, proč vakcíny „nefungují”, pokud do nich nepřidají toxické adjuvanty jako kovy, polysorbáty, antibiotika a další látky, které do vašeho těla nepatří. Šíření nemocí neexistuje a viry neexistují, a to podle výzkumu a podle historie. Doporučuji lidem, aby si přečetli práci Stefana Lanky, pokud je tohle pro vás nové a snažíte se tohle pochopit. Nemůžete vzít virus a udělat z něj v biologické laboratoři nějaké monstrum, protože ve chvíli, kdy se dostane ven na slunce, denaturuje, zmizí, dehydratuje se. Pokud chcete vytvořit monstrum, což vím, že v laboratořích dělají, musíte to dát do vakcíny a do těl lidí a pak máte velký problém.

První krok je, správná strava, detoxifikovat tělo, naučit se to… a další krok je, nenechat se očkovat, protože přesně takto do své krve dostanete biologickou látku, kde vám způsobí velké problémy na každé možné úrovni, což může být velmi těžké na vyléčení, jak spousta z nás, včetně mě, zažili ze zranění z vakcín. To jsem jen chtěla říct… mám k tomu veškerý výzkum a publikace.

Zdroj: BSc. Amandha Vollmerová – Fakta a fikce za konceptem virů

VIROLOGIE VYVRÁCENA – KONTROLNÍ EXPERIMENT CPE – Dr. Stefan Lanka.
Provedení takového kontrolního experimentu bylo povinností virologů už od roku 1954. A přesto není do dnešního dne nikde zdokumentováno, že by to kdy udělali. Až doposud.

ZAČÁTEK KONCE VIROLOGIE – Dr. Stefan Lanka.
Celý rozhovor s Dr. Stefanem Lankou nejen o kontrolním experimentu a začátku konce virologie.

PROČ JE IZOLACE A PURIFIKACE VIRU KLÍČOVÁ K PROKÁZÁNÍ TOHO, ŽE ZPŮSOBUJE ONEMOCNĚNÍ, NEBO K SESTAVENÍ A VALIDACI TESTOVACÍ METODY.

Zevrubná panelová diskuze o postupech virologie a zejména o vykonstruovaném onemocnění C19. Dobře investovaný čas pro každého, kdo nevěří oficiálnímu narativu a chybí mu ještě tento střípek skládačky.

DR. STEFAN LANKA
je významný ex-virolog a mikrobiolog, objevitel přesné funkce tzv. bakteriofágu a obřího mořského „viru“.

DR. ANDREW KAUFMAN
je univerzálním vědcem, který vystudoval několik oborů: molekulární biologii na prestižní MIT (Massachusetts Institute of Technology), všeobecné lékařství na Univerzity of South Carolina a forenzní psychiatrii na Duke Univerzity.

DR. THOMAS COWAN
je autorem různých medicínských publikací jako například New Biology of Water; Vaccines, Autoimmunity and the Changing Nature of Childhood Illness; Human Heart, Cosmic Heart; hlavním autorem The Fourfold Path to Healing; a spoluautorem (se Sally Fallon) The Nourishing Traditions Book of Baby and Child Care. Dr. Cowan působil jako viceprezident Asociace lékařů pro antroposofickou medicínu a je zakládajícím členem správní rady Nadace Westona A. Price. Píše také sloupec „Zeptejte se doktora“ v časopise Wise Traditions in Food, Farming and the Healing Arts (čtvrtletník Weston A. Price Foundation), přednášel po celých Spojených státech a Kanadě.

Virus SARS-CoV2 reálně neexistuje.

Pokud vám kdykoli někdo dá studii prohlašující, že virus SARS- CoV-2 byl izolován, zkontrolujte metodologickou sekci. V případě, že vědci použili buňky Vero nebo jinou kultivační metodu, můžete udělat závěr, že jejich proces nebyl izolací. Uslyšíte následující výmluvy, proč se skutečná izolace neprovádí:

1. Ve vzorcích od pacientů nebyl nalezen dostatek virových částic k analýze.
2. Viry jsou intracelulární paraziti; takto je nelze najít mimo buňku.

Pokud je tvrzení v Odstavci 1 správné a není možné virus najít ve sputu nemocných lidí, na základě jakých důkazů je tedy učiněn závěr, že je virus nebezpečný nebo dokonce smrtelný? Pokud je tvrzení v Odstavci 2 správné, jak se tedy virus šíří z člověka na člověka? Bylo nám řečeno, že virus vychází z buňky a infikuje ostatní. Proč ho tedy není možné najít?

Je potřeba si uvědomit, že analyzování validity těchto virologických technik a jejich závěrů nemá za cíl vyvolat rozpory nebo odvádět pozornost nežádoucím směrem. Pravdivé popsání výše zmíněných jevů je naprosto nezbytné k zastavení otřesného podvodu, kterému lidstvo momentálně čelí. Protože, jak nyní víme, pokud virus nebyl nikdy izolován, sekvenován nebo nebylo prokázáno, že způsobuje nemoc, a je-li tedy tento virus imaginární, proč tedy nosíme roušky nebo respirátory, distancujeme se od sebe a zavíráme celý svět do vězení?

Konečně, pokud patogenní viry obecně neexistují, jaké látky jsou obsaženy v prostředcích, které se nepravdivě nazývají „vakcíny“ a které jsou aplikovány lidem, a jaký je jejich účel? Toto je nejnaléhavější a nejrelevantnější vědecká otázka současnosti.

Máme pravdu. Virus SARS-CoV2 reálně neexistuje.

Zdroj: Prohlášení o izolaci viru

Reiner Fuellmich: „Jejich zoufalství je vidět na tom, jak se snaží hrát ten samý příběh pořád dokola. Opičí neštovice nejsou nic jiného než Corona 2.0, a to vám jen ukazuje, že je pro ně těžké přijít s něčím, co by lidi udrželo v panice. Budou potřebovat další příběh…“

NESPOKOJENY.CZ

Redakce
Latest posts by Redakce (see all)

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (15 votes, average: 3,80 out of 5)
Loading...
9 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)