26.2.2020
Kategorie: Multikulturní soužití

Šíření coronaviru uprchlíky české vládě nevadí?

Sdílejte článek:

LUKÁŠ LHOŤAN 

lhotanČeská vláda, a další evropské vlády, nechtějí zasahovat proti uprchlíkům jenž mohou šířit tu nebezpečnou nemoc, ale klidně budou střílet do Čechů a dalších Evropanů. Epidemie velmi nebezpečného coronaviru může v Evropě začít již brzy se dostávat mimo kontrolu a může vést k obrovské epidemií a to vše díky proudícím uprchlíkům přes Balkán i z Afriky. Při faktu, že největší úmrtnost je u toho viru v případě starších lidí může dojít k obrovské smrtící epidemií, kterou by evropské země nezvládly a prostě by se jen čekalo, až nakažení zemřou či se uzdraví.

A za to vše můžeme poděkovat neziskovkám jenž podporují ilegální imigraci a uprchlíky na jejich cestě do Evropy. Také neschopná EU a některé evropské vlády (tvořené vítači uprchlíků a socialisty) se tváři stále, že je vše v pořádku, přitom je evidentní, že již není otázkou jestli nákaza k nám dorazí, ale je pouze otázka kdy se tak stane.

Nebudu Vás zatěžovat přílišně dlouhým textem. Pouze vám dám pár prostých faktů. Jedna z migračních tras ilegálů do Evropy je přes Iran, Turecko do Řecka a dále směr západní Evropa. Uprchlíci tam proudi nekontrolovaně a vytvářejí lokálně větší tábory, kde je katastrofální hygiena a tyto tábory reálně nejsou pod kontrolou vlád a tak se uprchlíci mohou pohybovat prakticky bez kontroly po celé Evropě. 

Dále je jasné, že již v takovém Iranu je epidemie a tamní vláda ji nejen nezvládla, ale také ji dlouho tajila, takže nakažení uprchlíci již mohou být na území Turecka či možná i Řecka. Tedy již je praktický nemožné zabránit šíření této nebezpečné nemoci po trase cesty uprchlíků …
 
O nemoci se více dovíte zde a zde

A teď si položme tu nejzásadnější otázku: Je možné se pokusit omezit šíření této nebezpečné nemoci nebo šíření aspoň se pokusit dostat pod kontrolu?

Odpověď je jednoduchá, ano šlo by to, ale …
Ale vlády by musely přestát brát ohledy na neziskovky a magory co podporují uprchlíky a musely by okamžitě zahájit přípravu opatření. Například by musely:
  • Okamžitě ukončit volný pohyb osob a zahájit neprodyšnou ostrahu hranic. A to ve všech směrech, tedy nejefektivnější by bylo, aby každý stát uzavřel svou hranici a ještě k tomu pomoci okrajový evropským zemím posílit jejich hranici (například pro začátek v případě Maďarska, Řecka, Bulharska, Slovenska a Polska).
  • Veškerý pohyb uprchlíku musí být zastaven i za cenu použití zbraní a mrtvých, dá se totiž očekávat, že s tím jak bude nákaza mezi uprchlíky propukat, tak se budou davy uprchlíku snažit proniknout naší hranici i za pomoci násilí. Zde jim určitě budou opět pomáhat určité neziskovky a aktivisti.
  • Musí se začít okamžitě připravovat veškeré léčebné prostředky a léky, musí se připravit plány na vytvoření izolovaných míst pro léčku nakažených a pod.
A teď vám položí otázku: Máte dojem, že česká vláda (a další evropské vlády) na něčem takovém pracuje? 
Místo toho, aby začali pracovat na zastavení pohybu uprchlíků, tak nám český ministr zdravotnictví z hnutí ANO Adam Vojtěch vyhrožuje, že naše směšně malá armáda bude izolovat česká města, kde by se objevila nákaza. Ale to, že táto nákaza může přijít s uprchlíky je jí jedno! Prostě naše starší spoluobčany ti hajzli u moci nechají zemřít jen, aby se nemuselo nic udělat proti do Evropy proudícím uprchlíkům.
Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (31 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...