2.2.2020
Kategorie: Multikulturní soužití

Jak bude vypadat Evropa a život v ní až islám zvítězí?

Sdílejte článek:

VIDLÁK

Dnes bych proto začal vůbec otázkou, zda islám vůbec může v Evropě zvítězit. Samozřejmě, pokud do Evropy budou stále přicházet muslimští imigranti, kteří si přinesou sebou svůj kus Pákistánu, Afghanistánu, Sýrie, Iráku, Kurdistánu, Turecka, Maroka, Alžírska, Egypta, Sůdánu a podobně, tak samozřejmě islám bude mít stále větší zastoupení, které se bude stále více projevovat na chodu společnosti. Pokud bude nejčastější jméno novorozenců Mohamed, tak pak budou i školky přizpůsobené Mohamedům, školy přizpůsobené Mohamedům i úřady se přizpůsobí Mohamedům.

Stejně tak, pokud nebude dostatek Vendelínů, Jarinů a Jeníků, tak Mohamedům stačí jen chodit do mešity, plodit další Mohamedy a čekat, přičemž jednoho nepříliš vzdáleného dne v druhé polovině 21. století prostě bez Mohamedů nebude ani myslitelné něco dělat. Mohamed nemusí ani sáhnout po zbrani, nemusí nikoho vytlačovat, dokonce nemusí ani tlačit na pilu a stejně zvítězí. Vencové a Jarinové mezitím budou ubývat, občas dají nějakou svojí dceru rozumněji vypadajícímu Mohamedovi, občas si jejich synkové vezmou nějakou tu Lejlu, protože bude orientálně krásná a třikrát odříkat, že není boha kromě boha a Mohamed je jeho prorok není zase tak obtížné. Okaté modlení také není úplně nutné, postačí příslušný kobereček. Lejla bude mít kupu dětí, ty budou mít hodně strýčků  Mohamedů a zbylí Jarinové, které tu bude štvát, se mohou akorát tak odstěhovat někam kde je Mohamedů méně.

Všimněte si, že v této verzi se obejdeme úplně bez Šaríji, obejdeme se bez vehementnosti, bez rasismu, postačí jenom natalita, migrace a dostatek času.

Naznačený scénář samozřejmě nebude tak přímočarý. Když přibude Mohamedů, bude totiž hodně záležet na jejich schopnosti udržet civilizaci v chodu. Budou Mohamedi pracovat? Budou se vzdělávat? Nebo bude jejich snem pást kozy a vládnout křesťanským otrokům? Jak moc budou omezovat ženy? Jak moc budou omezovat křesťany? Jak moc se budou chtít vypořádat s ateisty?

Když už se tu narodí, pochopí ten princip, že práce = peníze = snadný život? Nebo to budou chtít někudy vzít zkratkou přes Šaríju a chování k Dhimmi, které ale budou nezbytně potřebovat, protože jinak tu bude Pákistán a to se leckterému Jarinovi přestane líbit ještě dávno předtím než to nastane..  V takovém případě mají evropští Jarinové zpravidla tendenci zvolit chlapa s knírkem, který říká lidem co chtějí slyšet a nemá problém s vražděním. A říkejte si co chcete, ve vraždění nám bílým nikdo nesahá ani po kotníky. My jsme ty koloniální říše nevybudovali řečičkama o lásce, ale brutální vojančinou. Když portugalci dopluli do Indie, našli tam podstatně vyspělejší a bohatší společnost. A za pár let už bylo všechno jejich. Tenkrát na to neměli ani lepší zbraně, ani průmyslovou revoluci. Jen si uměli omluvit zabíjení ve velkém.

Navíc my Jarinové v případě ohrožení děláme i tak nemyslitelné věci, jako že nadřadíme celek nad jednotlivce – s pokřikem “Za Stranu a za lidi” se vrháme pod tanky, klidně si pobíjíme i vlastní zrádce ve velkém, nehledíme napravo ani nalevo a nějakým kouzlem – ať demokracie, diktatura či monarchie, stejně nakonec je na vrcholu člověk, který se na svůj úkol mimořádně hodí. Ve všem co k tomu patří.

Pokud si Mohamedi řeknou, že se jim už nechce čekat až jich bude většina a zkusí dělat to, co teď vidíme v Západní Evropě a budou to dělat víc a nedočkavěji, nedovedu si představit, že by mohli vyhrát. Mohou se jen historicky znemožnit. Mohou svou činností zavírat hubu všem aktivistům, kteří se za ně zasazují. Každý další útok, každý pokus o vzpouru, každá násilná demonstrace i pokus o chalífát jim jejich šance na převzetí Ojrópy ničí. Ano, mohou způsobit obrovské škody. Mohou pozabíjet tisíce i desetitisíce nevinných lidí. Ale dokud jich samotných nebude většina, nemohou vyhrát. Mohou si obsadit kus území a na něm zkoušet vzdorovat. Mohou si zavést svojí šaríju a přes ní zkoušet dělat muslimské utopie. Ale pokud k tomu nebudou mít vybudovanou společnost s výrobou zbraní, vojenským výcvikem a celým průmyslovým řetězcem a podobně, ničeho se nedomohou. Stánky s kebabem jim moc výstřelů ze skutečného děla neufinancují.

Podívejte se reálně, jak vypadá válka v Sýrii. Někde se nachystá raketomet, s tím vystřelí kamsi do města před sebe, pak řvou Alláh akbar a jdou zase jinam. Jeden jediný opravdový pluk z Druhé světové, který by postupoval systematicky a bez ohledu – stejně jako za Druhé světové by takové Allepo osvobodil sám. Vkládání videí na youtube s popravami nebo přísahami Islámskému chalífátu sice zajistí nějaké ty mrtvoly, ale nevyhraje válku.

Evropa podle mě může vypadat výbušněji. Třeba jako Izrael. Ale po každém dalším výbuchu bude přibývat opatření a umlknou další hlasy zasazující se za migraci, muslimy a semknutí se proti teroristům, kteří nikdy s ničím nesouvisejí. Čím nebezpečnější ulice, tím víc ozbrojených lidí a čím víc ozbrojených lidí, tím víc Hagana – klidně i nelegální a tajná.

Mohamedi v Evropě zatím nevypadají, že by tu ovládali velké podniky a už vůbec nevypadají jako panská rasa. Naopak, jsou v ghetech, nemají práci, nemají ani zbla z toho kvůli čemu sem šli. Nejsou vzdělaní, nemají žádnou intelektuální a průmyslovou elitu. Mají jen spoustu frustrací a šaríju. Na mě to nedělá dojem, že by měli chuť ještě dvě tři generace čekat, až prostě zvítězí těmi dělohami jejich žen.  Nechtějí čekat a jejich islámské utopie dokonce popohánějí vpřed. Nemám pocit, že by někde ve Francii prosperovaly zbrojovky nebo hutě řízené muslimy s téměř výhradně muslimskými zaměstnanci. Naopak… celkem kdekoliv je jakýkoliv chod závislý na bílých. Kdyby třeba teď chtěli Mohamedi převzít Mareille a vyhlásit v něm chalífát, zřejmě tam budou mít do čtrnácti dnů slušnou epidemii tyfu nebo cholery.

Abych to vidlácky shrnul… muslimové mohou ovládnout Evropu. Ale jedině tak, že jich bude přibývat a vydrží ještě několik generací čekat. Mohou svoje šance zvýšit, pokud se budou vzdělávat v něčem jiném než Koránu a pokud budou budovat vlastní průmysl a zbrojovky.

Pokud se pokusí vše urychlit, špatně dopadnou.  Mohou nám způsobit obrovské škody a mohou nám způsobit hodně moc mrtvých. Ale nemohou vyhrát. A odveta by zřejmě dost připomínala konferenci ve Wansee.  Tolik dneska. Příště si povíme něco o žití ve společnosti řízené Šaríjou.

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (31 votes, average: 4,87 out of 5)
Loading...