2.1.2020
Kategorie: Multikulturní soužití

Z blogu Vox Populi: Další náhled do mysli sluníčkáře

Sdílejte článek:

SLOVANKA

Vzhledem k tomu, že můj původní článek o tzv. “sluníčkářích” vyvolal nečekaný ohlas, rozhodla jsem se věnovat této sortě lidí znovu a částečně i reagovat na kritiku.

Nejprve bych se chtěla vyhradit k obvinění, že někoho nálepkuji. Ne, nikoho nenálepkuji, jen se snažím nahlížet do poněkud rozporné mysli lidí, kterým se dnes říká “sluníčkáři”.  Pokud si navíc uvědomíte, že právě  sluníčkáři nálepkují své názorové oponenty za xenofoby, islamofoby, rasisty, fašisty či extremisty, tak si myslím, že je ta “nálepka” sluníčkář ještě velmi mírná, není tak dehonestující jako nálepky, které používají oni sami.

Přitom hlavním znakem sluníčkáře je jeho nadšení pro multikulturalismus, tedy vítání migrantů z pro nás zcela nekompatibilních kultur. Jak jsem uvedla už původním článku, nemusí jít výhradně o ideologické nadšence,  velmi často se jedná o prospěcháře, kteří “vítají” jen proto, že to prostě “sype”.

Ať už se však jedná o ty nadšence nebo prospěcháře, v obou případech jde především o jedince, kteří zcela nepokrytě podporují muslimskou invazi. Invazi, která má Evropu takovou, jakou ji známe zničit a islamizovat. Je mi jasné, že mnozí z nich to nechápou stejně, jako nechápou politickou podstatu islámu, který je v podstatě založen na vlastní expanzi, netoleranci jiných názorů, totalitě a ponižování žen a bezvěrců. Tedy sluníčkáři jsou právě svými tendencemi zaplavovat Evropu islámem v podstatě velmi nebezpeční, to oni jsou extremisté, to oni jsou fašisté, nedopouštějící jiný názor. Na jejich vrub jdou i všechny teroristické útoky, vraždy, znásilnění, loupeže a krádeže, ke kterým v Evropě došlo právě ze strany migrantů, které tak nadšeně vítají. To sluníčkáři se zasazují o dovoz pro nás velmi nebezpečných migrantů, invazních islámských jednotek, často velmi pravděpodobně dobře cvičených bojovníků z některé z islamistických bojůvek, působících v oblasti Blízkého východu, či v afrických zemích.

Tristní je, že sami sluníčkáři si toto v podstatě neuvědomují. Tím mám na mysli ty přesvědčené, ne prospěcháře, kteří moc dobře ví, co dělají a kam jejich podpora invaze v budoucnu povede.

Už dvanáct let nazpět se objevilo toto varování před islamizací Evropy a myslím, že je nyní ještě naléhavější, než tehdy. Bylo to sedm let před invazí a od té doby se situace značně přiostřila. A kvůli komu? Je mi jasné, že sluníčkáři toto neorganizují, nicméně jsou v hierarchii těmi nejníže postavenými slouhy těch, kdo mají na zničení Evropy zájem. Bez jejich podvratné činnosti v neziskovkách, jejich volby poplatných politiků a bez ideologické indoktrinace mládeže by nebylo tak jednoduché Evropu muslimskou invazní armádou zaplavit.

Názory, které sluníčkáři prezentují, jsou ideologicky totožné s tzv. Frankfurtskou školou, také proto se jim jinak říká i neomarxisté. Neomarxismus – na rozdíl od marxismu, prosazujícího diktaturu proletariátu – prosazuje diktaturu menšin. Tedy sluníčkář zpravidla podporuje nejen migraci, menšiny (sexuální i rasové) a islám, ale je také vyznavačem LGBT ideologie. Tedy, jak jsem se zmínila už dříve, najdete je jak na demonstracích na podporu přijímání muslimských migrantů, tak i na průvodech typu Prague Pride. Proto jsou sluníčkáři  velmi často i ti, kdo se sami hlásí právě k té LGBT.. komunitě a to i přesto, že jimi muslimové nejen hluboce pohrdají, ale na základě toho, co káže šaría, jsou právě příslušníci těchto menšin v islamizované zemi mezi prvními, na kom je vykonán rozsudek smrti. Stejně tak se k sluníčkářům velmi často řadí militantní feministky. Je otázka, co může feministky přitahovat na islámu, snad jen to, že v jejich případě jde často o ženy, které nejsou schopny o partnera byť jen zavadit, tudíž možná doufají, že si ho přivezou. Jak známo, Afričané rádi tělnaté ženy, které jsou v Africe známkou bohatství muže.

V prvním článku jsem se věnovala takovým těm typickým sluníčkám, tedy těm, co do důsledku podporují nejen muslimskou migraci a islám, ale i LGBT ideologii a klimaalarmismus. A šlo mi především o sluníčkáře přesvědčené a ne až tak o čisté prospěcháře, typu Šojdrové či jiných politiků, kteří hodlají na podpoře migrace budovat kariéru. Ti se v případě jakékoli změny včas otočí.

Co ale neumím pochopit, tak je ten rozpor – tedy sluníčka, můžete mi někdo objasnit, jak se slučuje vaše podpora islámské migrace a islámu na jedné straně a LGBT na té druhé? Mohou mi třeba homosexuálové a feministky, vítající muslimské migranty vysvětlit, jak se jejich vítání muslimských invazních jednotek slučuje s tím, že patří k těm, které muslimové nenávidí ze všeho nejvíc? A samozřejmě i k těm, jejichž život by byl ve státě, ovládaném právem šaría ukončen nebo – v případě feministek – by byly považovány za tvora s hodnotou asi stejně velkou, jako je hodnota kozy?

Sluníčkáři, mohl by mi někdo z vás vysvětlit, proč vítáte toto?

Žádného logického vysvětlení od jakéhokoli sluníčkáře jsem se dosud nedočkala. A vím, proč jsem se ho nedočkala a ani v budoucnu nedočkám. Protože prostě tento rozpor logicky vysvětit NELZE. 

Chcete vědět, jak takový muslim v Evropě bere nás, bezvěrce? Co si o nás myslí?

A něco takového se do Evropy dostává s vaší plnou podporou, (ne)vážená sluníčka!

Takže k mým kritikům, kteří tvrdí, že někoho nálepkuji: ne, já nenálepkuji, já jen apeluji na zdravý rozum. Pokud ho tedy ještě ti, kdo něco podobného podporují, mají.

Argumentační nouze většinou nutí samy sluníčkáře začít útočit proti názorovým oponentům (tedy jak oni říkají xenofobům) s tím, že hovoříme o něčem, co neznáme. Že jsme nikdy neviděli migranta, muslima a nevíme, co je islám. Takže níže předem odpovídám:

V muslimské zemi jsem už byla a ne v jedné. A ne někde u hotelu, bez kontaktu s místní komunitou, byla jsem i mimo turistická centra. Muslimů jsem už viděla dost. A nejen při svých pouze několikatýdenních pobytech v islámských zemích, ale žila jsem několik let i v jedné z nejvíc islamizovaných evropských zemí. Muslimové žili v naší ulici, dva kolegové v zaměstnání byli také muslimové, jejich mentalitu jsem tedy měla možnost poznat velmi dobře.

O problematiku nenávistné islámské ideologie se zajímám už více, než 30 let, mimo osobních zkušeností s islámem jsem přečetla mnoho literatury, zejména pak literaturu faktu, která o nenávistném islámu a životě pod právem šaría vypovídá nejlépe. Tudíž o tuto problematiku se zajímám déle, než je většina z vás – sluníčkářů –  na světě.

Tímto jsem poukázala i na vaši stupidní nálepku “xenofobů” – mnozí z nás, odpůrců muslimské migrace, totiž moc dobře ví, co je islám, tedy nebojíme se neznámého. A i těm, kdo islám nezažili z vlastní zkušenosti, stačí získávat informace na základě toho, co se v posledních letech dnes a denně děje  ve více či méně islamizovaných zemích Evropy, ale informace lze získat třeba i z literatury faktu. Odpor k islámu totiž značí především přítomnost zdravého rozumu, ne xenofobii či rasismus (islám není rasa!!).

Já jsem tedy na nejčastější útoky vás, sluníčkářů, vůči nám, islamofobům odpověděla (za islamofoba se skutečně považuji, neboť islámu se zcela oprávněně bojím).

A teď čekám na odpověď a argumentaci od všech obhájců muslimské migrace na jedné a zároveň i LGBT ideologie a feminismu na druhé straně. V čem se vaše podpora něčeho tak vzájemně nekompatibilního slučuje? Jak si tuto podporu dokážete logicky zdůvodnit?

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (38 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...