4.12.2019
Kategorie: Exklusivně pro PP, Společnost

Výroční zpráva o činnosti páté kolony v ČR

Sdílejte článek:

PAVEL DUDR

DUDRKaždá invaze a likvidace národní svrchovanosti vyžaduje mít v zemi pátou kolonu, která invazi podporuje a pak se podílí na převzetí moci ve státě. To známe z našich dějin velmi dobře, když Henleinova Sudetoněmecká strana dokonce v roce 1935 vyhrála volby v ČSR, protože byla proti Hitlerovi, ale v roce 38 už veřejně žádala připojení Sudet k Říši a po Mnichovu se spojila s NSDAP. Tedy zastírání skutečných záměrů je základ, na kterém vždy pátá kolona stojí.


Nyní se jedná o invazi islámskou, kterou podporuje mnoho představitelů EU i miliardář Soros a jeho neziskovky, a jejím účelem je nejdříve rozvrátit a zlikvidovat prosperitu EU a její sociální systém, a pak ji ovládnout pomocí islamistů, džihádistů, nebo negramotných Afričanů, kteří se vydávají za uprchlíky a posléze získají i volební právo.

Islám tuto metodu používá již 700 let, nazývá ji hidžra, a naposledy byla použita v kdysi srbském Kosovu. Nyní je zřejmě na řadě Francie, Anglie, Řecko a Švédsko. Anglie je v počtech znásilnění už první na světě a Švédsko druhé (1). Podle Pew RC se v zemích EU v roce 2017 pohybovalo 4,8 miliónu ilegálních migrantů (6) a jejich počet neustále roste.

Země V4 v této válce zatím jednoznačně vítězí, ale nemůžeme usnout na vavřínech, protože pátá kolona rozhodně nezahálí.

Milión chvilek pro demokracii

Je to mimořádně úspěšná a profesionálně řízená organizace, která zpívá podle bruselských not, což je zřejmé z toho, že v jejích proslovech nenajdeme ani náznak kritiky bruselských byrokratů. Její skutečný cíl není demokracie, ale rozbití V4 a likvidace národních států, což názorně předvedl její předdseda M. Minář, 21. srpna před sochou TGM na Pražském Hradě, když veřejně roztrhal Ústavu ČR, kde je v článku 1 psáno: „ Česká republika je svrchovaný, jednotný a demokratický právní stát založený na úctě k právům a svobodám člověka a občana. „

Proto také chvilkaři nejvíce útočí na prezidenta a preméra, protože ti podporují V4 a naši zem proti zmíněné invazi zatím velmi úspěšně brání.

Také se ovšem může hrát o obrovské majetky sudetských Němců, které byly po válce konfiskovány a nyní na velké části z nich hospodaří firma Agrofert. O propojení Miliónu chvilek se sudetskými Němci svědčí to, když vystoupil na Letné i římsko-katolický jáhen “ze Sudet” Robert Elva Frouz, který pochází z Tachau – Tachova.

Pirátská strana

Prezidentem Pirátské internacionály je švýcarský muslim Guillaume Saouli, takže se nelze divit tomu, jak hlasují jejich poslanci v EP:

„Jediní z našich europoslanců hlasovali pro legalizaci masového pašování migrantů do Evropy a přijetí povinných migračních kvót. …

Pouze o dva hlasy nebyla dne 21.10. 2019 v Evropském parlamentu schválena pro Evropu nová a již definitivně sebezničující, zelená, liberální a levicová rezoluce, která měla umožnit otevření evropských přístavů lodím neziskovek, evakuovat všechny migranty z Libye, zrušit libyjskou pobřežní stráž, vytvořit migrantům všemožné legální cesty a humanitární koridory do Evropy, zavést povinné kvóty přerozdělování migrantů do zemí EU, posílat ještě mnohem více lodí a také tedy importovat mnohem více vražd, násilí, teroru, drzosti, arogance a nevděku „ (2)

Češi pomáhají a poslankyně EP Šojdrová

Tato neziskovka si vzala za cíl, dopravit z Řecka do ČR 40 syrských, nejdříve „sirotků“, potom „dětí bez doprovodu“ a nyní „nezletilých bez dopovodu“, kteří navíc ani nejsou ze Sýrie..

Na této akci je také pozoruhodné, že řecká strana odmítá sdělit jména těch nezletilých:
„Jan Hamáček (ČSSD) pak uvedl, že se Řecko jen snaží znovu vyvolat debatu o přerozdělování uprchlíků. Dodal, že v přesouvání sedmnáctiletých bez nároku na azyl po Evropě nevidí smysl….

Miko řekl, že český ministr vnitra loni žádal pouze o seznam syrských dětí a řecká strana odmítla vybírat potřebné podle státní příslušnosti. „Opakuje se ta situace. Ministr znovu žádá o seznam syrských dětí. Řecká strana znovu zopakovala, že děti na základě národnosti separovat nelze,“ dodal Miko.(3)

Z toho ovšem vyplývá, že řecké úřady sem chtějí dodat nikoli syrské ale takové nezletilé, o jejichž rodičích nelze nic zjistit. Takže to mohou být i děti sunitských džihádistů, kteří už v Sýrii prohráli válku, a nyní se potřebují přemístit do EU, protože zde jednoznačně vítězí, když obsazují území zcela beze zbraní a obsazené země ochotně platí daň džízja – sociální dávky a příspěvky neziskovým organizacím, které invazi a migranty podporují.

Další neziskovky, zejména však činnost Organizace na pomoc uprchlíků, jsou popsány zde (4)

Člověk v tísni

Tato organizace se vyznamenala tím, že na několika bilboardech v Praze, Brně a Ostravě nechala zhotovit nápis v arabštině a perštině ( tak se mluví v Afganistánu) „Děkujeme českému lidu“. U těch nápisů nebylo uvedeno, kdo a za co takto děkuje, a celá akce byla původně anonymní. Takový nápis pak umožňuje mnoho výkladů a dohadů, . Je zde tedy patrný záměr, oslovit lidi ze zemí, kde se těmito jazyky mluví a ještě navíc jim umožnit různý výklad toho vzkazu, např.: „ Džihádisté jsou v ČR vítáni“ . A také možná předvést svým sponzorům, kteří tuto invazi podporují, že pro ni organizace Člověk v tísni také něco dělá.

Novinářka T. Spencerová o této neziskovce napsala:
„…, včera mě pobavilo prohlášení Člověka v tísni, jak usilovně právě v oblastech pod kontrolou Al-Káidy pomáhá… Neuvěřitelné. Člověk v tísni během syrské války působil výhradně na džihádistických územích, což je samo o sobě hodně podivná humanitárnost. A pokud nyní působí v Idlíbu, tak musejí s teroristy a jejich „úřady“ spolupracovat. Jinak tam prostě fungovat nemohou, protože Al-Káida na tomto území zavedla svou „státní správu“. A je to pořád ta samá Al-Káida…“ (5)

Transparency International

Je nevládní nezisková organizace  jejíž posláním má být stav korupce v ČR a svou činností chce přispívat k jejímu omezování.

Dlouhodobě upozorňuje na údajný Babišův střet zájmů, kterým se zabývala Evropská komise, a také Městský úřad v Černošicích.

TI poslala Evropské komisi oficiální podnět kvůli podezření na jeho střet zájmů.

Podle premiéra však nelze na podnět, který organizace poslala EK kvůli podezření na jeho střet zájmů, nahlížet jako na nestranný. Svou obranu staví i na tom, že nezisková organizace je aktérem veřejného života. Zmiňuje, jak ho ředitel Transparency David Ondráčka opakovaně vyzýval k rezignaci.

Navíc, krajský soud v Praze začne 7. ledna řešit spor Transparency International s premiérem Andrejem Babišem (ANO) o dobré jméno. Novinářům to v pondělí řekl ředitel Transparency David Ondráčka. Žalobu organizace podala v červenci, dožaduje se omluvy za opakované slovní útoky.

Prameny:
(1) https://pravyprostor.net/anglie-je-v-poctu-znasilneni-uz-prvni-na-svete/
(2) https://pravyprostor.net/zlo-jmenem-pirati-chteji-povinne-kvoty-i-otevrene-pristavy-pro-vsechny-migranty-sveta/
(3) https://www.lidovky.cz/domov/iniciativa-ma-seznam-200-rodin-ktere-by-prijaly-detske-uprchliky-z-reckych-taboru.
(4) https://pravyprostor.net/nejnovejsi-neziskova-subverze-berlinsky-akcni-plan/?fbclid=IwAR0j9Ln-pArBIp6KVkqeFE2wHVLY36b1fX8zXAigGlf97GbSnX2PDYRfTjs
(5) https://www.parlamentnilisty.cz/arena/politologove/Babisovi-sirotci-Tereza-Spencerova-videla-na-vlastni-oci-Mrtve-deti-Albrightove-Na-ty-mysli-taky-573898
(6) https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/v-cesku-zilo-v-roce-2017-az-200-tisic-nelegalnich-migrantu-40303492

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (27 votes, average: 4,70 out of 5)
Loading...